Dodaj do ulubionych

Oryginalne ciuchy-pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:17
Czy kupujac ciuchy zwracacie uwagę na ich oryginalność?Czy moze nie przeszkadza Wam,że spotykacie na ulicy inne kobiety ubrane w
to samo co Wy?Moje pytanie kieruję zwłazcza do Warszawianek(KDT,Galeria Centrum gdzie jest pełno masówki).Dla mnie jest dziwnie
krepujące gdy przez przypadek zdarzy mi sie zakupić ciuch,który później okazuje sie "byc na topie"..
Obserwuj wątek
    • Gość: pump_it_up Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.broker.com.pl 09.07.05, 23:20
      Chyba pomylily Ci sie fora. To pytanie powinnas byla zadac na forum moda.
      • Gość: jak wyzej Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.broker.com.pl 09.07.05, 23:23
        A co do ciuchow, to mozna wygladac ciekawie i oryginalnie kupujac ubrania w
        popularnych sklepach. Sek w tym, zeby tworzyc ciekawe zestawienia poprzez
        laczenie ubran z dodatkami badz nietypowymi okazami znalezionymi w SH.
    • Gość: fenix Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:22
      Nigdy nie kupuje w KDT, chocby ze wzgledu na to, ze ubrania tam sprzedawane to
      totalna "masowka". Poza tym kiesa jakosc, a cena - na pewno nie najnizsza. Lubie
      wygladac modnie, ale na pewoo nie zaloze czegos, co spotkam na kazdej ulicy w
      Wawie. Zawsze szukam ubran, ktore roznia sie choc szczegolem od tych modnych,
      popularnych, aby nie spotkac na ulicy takiego samego egzemplarza. Na szczescie
      udaje mi sie to w 90% ;) Poza tym lubie szukac ciuchow w "lumpeksach". To
      straszna frajda znalezc ladna bluzke za 5 PLn ;) Nie kupuje w Reserved, C&A,
      H&M, itp...
      Lubie byc oryginalna ;))
    • swinka_morska Re: Oryginalne ciuchy-pytanie 10.07.05, 12:31
      jakos kupuje ciuchy w H&M, Reseved, Big Star, GC - ogolnie mowiac powinnam
      widziec na ulicy ludzi ubranych tak samo jak ja, a jakos mi sie to nie
      przytrafia (a jezeli juz to ja akurat mam wtedy na sobie co innego)... no moze
      z malym wyjatkiem tych slynnych szalikow z Reserved (te w bialo-fioletowo-
      brazowo-czarne paski) ale to mi akurat nie przeszkadza, bo lubie swoj szaliczek
      i jest milusko cieplutki ;)
      • lucre Re: Oryginalne ciuchy-pytanie 10.07.05, 12:37
        Dbam o oryginalne zestawianie moich ubrań.
      • Gość: fenix Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:17
        Oczywiscie, ze tak! Bardzo wazne jest ciekawe zestawienie ciuchow w taki sposob,
        alby nie byc banalna i kolejna kopia setek dziewczyna na ulicach ;)
    • bzzzk Re: Oryginalne ciuchy-pytanie 10.07.05, 20:33
      najczęsciej kupuję ciuchy w India Shopach, ale też w popularnych sklepach, tyle
      że nie patrzę na trendy, tylko co tam mi się podoba:) poza tym przerabiam różne
      ciuchy, maluję, obszywam itp. więc o masówce nie ma mowy. chyba źle bym się
      czuła gdybym widziała kogoś w takim samym ubraniu... ale raczej mi się to nie
      zdarza, mało kto się tak dziwacznie ubiera;)
      pzdr.
    • Gość: annan_ Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:37
      zdaza mi sie, ze spotykam panie w ubraniach takich, jak wlasnie mam na sobie. jednak zazwyczaj zdarzalo mi sie to dlugo po zakupie danej rzeczy. najczesciej ubrania innych pan byly zniszczone przez pranie (splowiale kolory, popekane nadruki), wiec byla roznica miedzy moimi, a tymi innymi. ja mam chopla na punkcie rzeczy, nie kupuje duzo, bo sie przywiazuje do konkretnych ciuszkow - wiekszosc piore recznie, wiec dosyc dlugo wygladaja niezle
      • Gość: MARTA Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 21:35
        A ja kupuje perelki na allegro, do ciucholandow nie moge wchodzic bo niestety
        jestem alergiczka i mam natychmiast dusznosci. W allegro mam swojego
        sprawdzonego sprzedawce ktory powiadamia mnie o wystawianiu super odziezy,
        zawsze znajde dwa trzy ciuszki ktore mi odpowiadaja a i ceny niezbyt wysokie ale
        tez i nie niskie, bluzeczka vintage od versace 78zl, ale nikt takiej nie ma i
        wzbudzam ubrana w nia ogolne zainteresowanie, bluzeczka kenzo 37zl, cudna.
        Czasem cos doszyje, domaluje na dzinsach i spodnie mam jak od cavalliego,
        sweterek kupiony w second hand przez moja siostre obszylam koralikami i
        cekinkami i smialo moge mowic ze od blumarine.
        Troche fantazji, dobrych checi i czasu polaczonego z cierpliwoscia i niech
        wypchaja sie wszystkie centra handlowe. Sluze rada i pomoca.
        • Gość: annan_ Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:45
          zazdroszcze :) ale mnie brakuje inwencji tworczej, wole isc na latwizne, pojsc do sklepu, przymierzyc, zaplacic, zalozyc. ale jak najbardziej popieram osoby, ktre wprowadzaja w zycie niebanalne rozwiazania, umieja wyszukiwac ciekawe oferty, dopasowywac do wlasnych potrzeb. oby takich jak najwiecej :)
          • Gość: ........ Re: Oryginalne ciuchy-pytanie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 22:00
            nie boisz sie kupowac za taka kase w ciemno, kupujesz przeciez kota w worku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka