Gość: jotka IP: 81.219.30.* 27.12.06, 18:00 Myślę już o wakacjach i liczę koszty. Oglądałem ceny na campingkamne.com/ i mam pytanie do tych co byli: nie widzę tam ceny za rozbicie namiotu i za auto. Czy płaci się tylko za osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: Kamping Kamne w Słowenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:52 Hej! ja byłam w tym roku w tym kempingu;) bylismy zadowoleni, tylko ze mieszklismy w bungalowie i oprocz oplaty za domek i klimatycznej juz nic nie doplacalismy np. za samochod, nie wiem jak jest z namiotami, jesli miałabys jakies pytania to mozesz pisac na beata825@gazeta.pl, moge ci tez przeslac pare zdjec m.in z Triglavu;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Kamping Kamne w Słowenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:57 ps. rzeczywiscie na tej stronie nie ma nic odnosnie ceny namiotu ale mozna do nich dzwonic badz mailowac, dobrze znaja angielski;) i sorki ze pisałam do ciebie jak do kobiety;) Odpowiedz Link Zgłoś