Gość: kira IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 16:41 Prawie skonczylam 20lat i chyba powiennam juz zaczac stosowac jakis krem pod oczy.Czy znacie moze jakis wystarczajaco delikatny dla mlodej skory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyczna7 Re: krem pod oczy 11.07.05, 21:06 dobre pytanie :) dołączam się, chociaz jestem troszkę starsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:42 Ja teraz uzywam zamiennie dwóch Clinique Anty Gravity i Chanel Age delay eye. Oba bardzo fajne, z tym że Clinique robi wrażenie bardziej odżywczego, ma gęstą, zbitą konsystencję, a Chanel to taki lekki kremo-żel, ale też nawilża zadziwiająco dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: krem pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:32 Zielona seria z algami AA Oceanic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: krem pod oczy IP: *.broker.com.pl 13.07.05, 23:49 Ziaja (poza pietruszkowym i z koenzymem Q10- są przeciwzmarszczkowe) oraz żele Flosleku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: krem pod oczy IP: *.xdsl.tiscali.nl 14.07.05, 09:50 Na Chanel zal mi kasy a Ziaja Q10 to chyba lekka przesada w moim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liss.ek Re: krem pod oczy IP: *.icpnet.pl 14.07.05, 09:55 Ale Ziaja ma kilka kremów do wyboru (zajrzyj sobie na ich stronę internetową - jest tam chyba cała oferta), a poprzedniczka napisała, że właśnie poza tym, bo jest przeciwzmarszczkowy. Ja używam takiego czerwonego, rozjaśnia cienie i nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: krem pod oczy 14.07.05, 09:56 Ja w Twoim wieku:-)) uzywałam raczej lekkich specyfików, np. w posatci żelu. AA miało niezła ofertę, cos można było wybrać w dobrej cenie. Niezle recenzje zbiera Iwostin, zel pod oczy. W kazdym razie z tej podstwowej serii nawilżajacej:-) Odpowiedz Link Zgłoś