Dodaj do ulubionych

zabiegi na ciało

IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 09:40
jakie skuteczne zabiegi odchudzające na ciało warto zastosować , mi zależy na
odchudzeniu i ujędrnieniu brzucha po porodzie , biodra też przydałoby sie
postawić na nogi .
wogóle niewiem co i gdzie robić. najchętniej poszłabym na serie masaży
brzucha , chodziłam kiedyś w innym mieście i były bardzo skuteczne a w
warszawie nie wiem gdzie warto iść na masaż lub zabieg.
może coś polecicie
ara
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: zabiegi na ciało IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 12:51
      dziewczyny pomóżcie
      kinga_ara
      • Gość: k_a Re: zabiegi na ciało IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 15:25
        podciągam , może zajrzy tu ktoś co miał robione takie zabiegi.
        kinga
    • gocha221 Re: zabiegi na ciało 12.07.05, 15:29
      Wyszczypulaja i ujedrniaja rózne zabiegi z alg, guam itp.
      Są tez specjalne kapsuły, które niby wyszczupalja temperaturą i masowaniem,ale
      mi się wydaje ze lepsze rezultaty przyniesie odrobina ruchu.
    • gocha221 Re: zabiegi na ciało 12.07.05, 15:32
      Nie wiem skad jesteś,ale tu sa jakies opisy zabiegów, pewnie inne gabinety tez
      mają podobna ofertę:
      www.artmedia.pl/zabiegi-na%20cialo.htm
      Nawet jest cos specjalnego dla kobiet po porodzie.
      • Gość: kinga_ara Re: zabiegi na ciało IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 21:20
        dzięki już do nich dzwoniłam , chyba musze jeszcze chwilke odczekać bo miałam
        cesarskie cięcie (pół roku minęło)
        kinga_ara
    • tuchna1 Re: zabiegi na ciało 12.07.05, 22:02
      Cześć!
      Ja też jestem po porodzie tylko, że rodziłam w styczniu 2004r. Przytyłam 26 kg
      podczas ciąży, także chyba nie muszę więcej pisać jak wyglądałam. Kupiłam guam.
      Po pierwszym "zabiegu" widziałam pozytywne wyniki. Taka imprezka w gabinecie
      kosmetycznym to koszt conajmniej 70zł, a ja za guam, który wystarcza na 3
      zabiegi płacę 24zł - troszkę jest różnica. Do tego tylko folia spożywcza, lub
      specjalistyczna i trochę chęci. Guam kupuję na Allegro. Są tam dostępne różne
      opakowania i wszystko na aukcji jest dokładnie opisane również sposób użycia
      (dla ułatwienia podaje link: www.allegro.pl/showcat.php?
      id=9314&order=t&view=gtext).
      Powodzenia.
      • kleopatryx Re: zabiegi na ciało 31.08.05, 09:03
        Hej Tuchna a możesz napisać od kogo kupujesz guam? Boję się od kogoś
        niesprawdzonego, a twój link nie działa :) Z góry dziękuję :)
    • Gość: Sarah Re: zabiegi na ciało IP: 212.122.214.* 13.07.05, 00:10
      Bardzo dobrym zabiegiem jest Guam, nie wiem czy dalej oferują go w warszawskim
      salonie Inter-Biomedika. Na całe ciało rozprowadza się brązowy krem Guam o
      ostrym morskim zapachu. Jest to koncentrat z alg, olejków eterycznych i
      planktonu roślinnego. Następnie ciało jest owijane ściśle folią. Po pewnym
      czasie leżenia w takiej folii ucisk folii zwiększa ciśnienie wewnętrzne w
      przestrzeniach międzykomórkowych, naczynia limfatyczne i żylne otwierają się, a
      toksyczne złogi odpływają do węzłów chłonnych.
      Pierwszym sygnałem, że preparat działa jest wystąpienie po kilku chwilach
      lekkiego pieczenia i głebokiego mrowienia, sygnalizujących, że substancje
      czynne wnikają głęboko w skórę. Po upływie 50 minut kosmetyczka rozcina folię.
      Bierze się prysznic. Na koniec w ciało zostaje wmasowany krem specjalny żel z
      wyciągem z alg, przedłużający działanie kremu Guam.
      To idealna terapia dla kobiet cierpiących na zaawansowany celulit, które liczą
      na natychmiastowy efekt.
      Dodatkowym atutem jest uczucie głebokiego odprężenia, nawet do kilku godzin po
      zabiegu.
      W zależności od stopnia nadwagi i stadium rozwoju "pomarańczowej skórki", pełna
      kuracja trwać powinna od 10 do 15 seansów, uzupełnionych pielęgnacją w domu.
      Zabieg jest również polecany dla osób z bólami reumatycznymi i zmianami
      gośćcowymi.
      Seans trwa ok. 1,5 godziny i kosztuje ok. 120zł.
      • Gość: creazy_girl Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:36
        witam,

kilka lat temu chodziłam 2 razy w tygodniu do kosmetyczki na zabiegi Guam
        zrobiłam chyba 3 miesięczne serie, wydałam mase kasy, rezultaty owszem były ale
        jak pomyślę ile kasy wydałam to az mi sie robi słabo ;)
        w zeszłym roku znalałam Guam w internecie, można juz bez problemu kupić takie
        cudo w sklepie internetowym i robic sobie zabiegi w domu, dla przykładu zestaw
        na 10 zabiegów kosztuje ok 300 zł a za taką ilość zabiegów u kosmetyczki
        zapłaciłabym ok 1200 - 1500 zł !!
        prosukty są i na Allegro, ale nie polecam bo sie juz kilka razy nacięłam
        ale są też w kilku sklepach internetowych, np sklep kosmetyczny Guam
        www.guam.istore.pl , centrum kosmetyczne CIAO! www.ciao.com.pl, sklepów jest
        troche więc z tym nie ma problemu
        pozdrawiam
        • Gość: kinga_ara Re: zabiegi na ciało IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 07:04
          oj to świetne , jak zrobić to samemu i jak często , prosze o instrukcje
          pozdrawiam
          kinga_ara
    • Gość: Monia Re: zabiegi na ciało IP: 212.122.214.* 02.08.05, 01:01
      fajna sprawa
      • Gość: claudia Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:58
        ja kupuje kosmetyki w sklepie internetowym Guam www.guam.istore.pl
        ale tych sklepów jest całe mnóstwo,
        bardzo lubię Guam Girovita na brzuszki i bioderka
        • kleopatryx Re: zabiegi na ciało 31.08.05, 22:18
          A na ile zabiegów wystarcza Ci opakowanie?
        • Gość: asiarawa Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:58
          ostatnio kupiłam kilka preparatów Guam w drogerii internetowej DBAJ
          www.dbaj.pl ,
    • Gość: cleopatrax Re: zabiegi na ciało IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.08.05, 15:36
      a czy są tradycyjne sklepy gdzie moge kupić kosmetyki GUAM?
      jestem z Górnego Śląska
      kiedyś słyszałam ze to można kupić tylko u kosmetyczki...

dziękuje z góry z pomoc
    • Gość: KaSia Re: zabiegi na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:36
      Ten GUAM zapowiada sie całkiem ciekawie... ale 299zł dla mnie to troche zbyt
      wiele... :( Na allegro sa tańsze produkty, ale to chyba podejrzane....
      • Gość: leocadia Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:46
        kiedyś robiłam zabiegi Guam u kosmetyczki, niestety to troche drogo wychodzi,
        jeden zabieg ok 90 zł, potem chciałam zaoszczędzić i kupowałam na Allegro, ale
        jak dostałam towar to był bardzo słabej jakości, sama woda prawie, i wcześniej
        tez tak słyszałam, że ten co sprzedają taniej na allegro to taka słabasza
        odmiana, dlatego ja kupuje w hurtowni gdzie kupują kosmetyczki, i wiem ze to
        pewny towar
    • kleopatryx Re: zabiegi na ciało 31.08.05, 22:09
      up
      • Gość: leocadia Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:42
        a ja kupuje Guam w sprawdzonej hurtowni kosmetycznej gdzie też zaopatrują sie
        kosmetyczki w preparaty kosmetyczne do gabinetów,
        hurtownia mieści sie w Katowicach, w centrum koło Spodka,
        ul. Korfantego 51 / 20

• Gość: leocadia Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:43
          aha, oni tam mają nie tylko Guam ale też jeszcze jakieś inne kosmetyki,
          jak któraś z was zainteresowana to moge odpowiedzieć na jakieś pytania
    • Gość: Agulka Re: zabiegi na ciało IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.09.05, 10:52
      Ponad miesiąc temu kupiłam preparaty antycelulitowe Tołpa, w tym taką galaretkę
      do wsmarowania i owijania folą. Po miesiącu odnoszę wrażenie, że celulit jest
      ciut mniejszy. Ale dodam, że intensywnie ćwiczę razem z Cindy C. POlecam
    • Gość: olga Re: zabiegi na ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:29
      a ja właśnie skonczyłam kuracje Lipozone i jestem bardzo mile zaskoczona
      efektami kuracji, wyraźnie mniejszy cellulitis i kilka cm mniej w obwodach :)
      moge tylko szczerze polecić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka