Dodaj do ulubionych

czy któraś z Was robila Botox

IP: 80.48.245.* 12.07.05, 14:58
mam na mysli wypelnianie kurzych łapek wokól oczu. Dodam że mam 28 lat i
pełno zmarszczek mimicznych ( jestem krótkowidzem ).
Obserwuj wątek
    • Gość: T. Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.nowiny.net 12.07.05, 21:30
      zamiast mrużyć oczy kup okulary
      • Gość: kasia Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:32
        Bardzo mądra rada .T.jak Ci sie nudzi zajrzyj gdzieś gdzie będzie Ci łatwiej
        napisać coś mądrzejszego i na temat.
      • Gość: agata Re: czy któraś z Was robila Botox IP: 80.48.245.* 13.07.05, 08:49
        a widziałaś mądralo krótkowidza - 8 bez okularów ???
        • Gość: kira Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.xdsl.tiscali.nl 13.07.05, 08:58
          to chyba lepiej zainwestowac w operacje oczu.
          • Gość: Meganka Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.crowley.pl 13.07.05, 09:37
            Podciągam, tylko proszę dziewczyny - na temat! Czyli o botoxie, a nie genialne
            rady typu okulary czy operacja.
    • kleopatryx Re: czy któraś z Was robila Botox 13.07.05, 10:00
      Hej agata, tutaj niestety nie ma tolerancji, jest tylko zawiść szarych myszek.
      Ja zamierzam poddać się zabiegowi botoxu za jakieś 2-3 lata. Poszukaj w
      wyszukiwarkach. Są same zalety tego typu zabiegów, wadą jest wysoka cena. Ale
      moim zdaniem wygląd jest najważniejszy i w to akurat warto inwestować.
      • Gość: Meganka Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.crowley.pl 13.07.05, 10:03
        A jak jest mniej więcej cena? I ile utrzymuje się efekt? Ze 3 lata? Czy można
        botox wstrzyknąć w zmarszczki pod oczami, a nie te z boku, kurze łapki?
        • Gość: Estera Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:51
          Ja jutro bede miala robiony botox. Mimo, ze mam 20 lat, na czole mam 2 glebokie
          poprzeczne zmarszczki, fatalnie to wyglada. Koszt to ok. 700-1000 zl, w
          zaleznosci od ilosci preparatu. Efekt utrzymuje sie ok. 6 miesiecy, potem
          trzeba powtorzyc. Nie wiem, czy mozna wstrzyknac go pod oczy, ale moge sie
          jutro tego dowiedziec :)
          Pozdrawiam

• Gość: Meganka Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.crowley.pl 13.07.05, 11:55
            Bardzo bym Cię o to prosiła, jeśli możesz...
            • Gość: Estera Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:04
              Nie ma sprawy, napewno zapytam. W kwietniowej "Urodzie" byl duzy artykul na
              temat botoxu, moze uda Cie sie gdzies ten numer znalezc.
              • Gość: Meganka Re: czy któraś z Was robila Botox IP: *.crowley.pl 13.07.05, 12:05
                Dzięki serdeczne, uda mi się na pewno, bo pracuję "w prasie" i mam dostęp do
                wszystkich tytułów :0). Niestety nie wszystkie jestem w stanie przeglądać, ale
                do tego zajrzę na pewno!
                • Gość: agata do meganki IP: 80.48.245.* 13.07.05, 13:35
                  dzieki za wsparcie . Człowiek pyta o jedno a te swoje. Dla ciekawych " nie moge
                  zrobic sobie operacji oczu choć bardzo bym chciała ze wzgledów medycznych "
                  Mnie tez chodzi o te zmarszczki pod oc zami a nie w kącikach. Jak sie dowiecie
                  czy mozna to dajcie znać.
                  • Gość: Meganka Re: do meganki IP: *.crowley.pl 13.07.05, 13:40
                    Ale najważniejsze jest, że wciąż są tu przyjazne osoby, które dają cenne rady,
                    tylko trzeba je "wyłuskać" z całej masy jakiś złośliwych wpisów :)Poczekajmy co
                    powie o zmarszkach pod oczami koleżanka, która wstrzykuje botox w czoło...
                    • Gość: Estera Re: do meganki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:29
                      Juz jestem "po" :)) Nie bolalo, nie spuchlo, czolo mam juz gladziutkie :)
                      Pytalam sie pani doktor co mysli o wstrzykiwaniu botoxu pod oczy, powiedziala
                      ze jest to indywidualna sprawa, jak nie zobaczy delikwentki:) to nie moze nic
                      zapewnic. Natomiast kurze lapki jak najbardziej nadaja sie do wygladzenia.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Meganka Re: do meganki IP: *.crowley.pl 14.07.05, 13:46
                        Dzięki Esterka! Ehh, gdybym ja miała gładziutką skórkę pod oczami byłabym very
                        happy...
                        • malaga1234 Re: do meganki 14.07.05, 18:01
                          Koleżanka robiła sobie wokół oczu i ust.Wyglądała rewelacyjnie.Ja się
                          bałam.Efekt był widoczny równo pół roku.Robił jej ten sam lekarz co
                          Kwaśniewskiej.Cena była przystępna, bo trzeba się umówić z kolkoma klientkam i
                          wtedy jest duzo taniej.Na jedną osobę przecież nie potrzeba całej ampułki.No i
                          dobrze jest poczekać na okazję,to wtedy jest taniej. Ale w sumie to i tak koszt
                          500-700 zł.Czyli do wytrzymania.A koleżanka była na promocji za pół
                          ceny.Następnym razem poszłyśmy do innego lekarza na zrobienie bruzdy przy
                          ustach.Zrobił fatalnie, w ogóle wszystko zrobił fatalnie:i botox i
                          restylan.Lekarz Kwaśniewskiej bezsprzecznie najlepszy.
                          • Gość: sylwia Re: do meganki IP: *.howard01.md.comcast.net 15.07.05, 03:20
                            a jak sie nazywa ten lekarz kwasniewskiej?
                            • Gość: agata Re: do meganki IP: 80.48.245.* 15.07.05, 08:45
                              ja mam do wyboru wląsciwie tylko skin laser studio w katowicach , jesli macie
                              jakies doswiadczenia z tym gabinetem to piszczie. Dowiedziałam się że koszt
                              zalezny od ilości zużytego materialu ale orientacyjnie 400-500.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka