Dodaj do ulubionych

podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 60zł)

19.07.05, 21:24
jaki polecacie - potrzebuje taki w jasnej tonacji... byleby nie był zbut
wodnisty...
miałam krem koloryzujący clarinsa - super sprawa - ale nie na moją kieszeń -
dostałam go...
teraz musze coś kupić bo sie skończył--co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:46
      Nie wiem co znaczy w płynie, ale z podkładów (różnych: pianki, kremy, spreye)
      polecam Colour adapt max factora. Przetestowałam wiele- gustuję też w wyzszej
      półce i wciąż wracam do CA. Rewewlacja. Kupisz go sporo taniej na allegro.
    • Gość: justyna Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.05, 22:03
      Lekki jest Hydralight IsaDory, beztłuszczowy dla skory normalnej i tłustej, i
      raczej dla skory bezproblemowej bo słabo kryje, w sam raz na lato.
      Ma ładne i naturalne odcienie, najjaśniejsze to nr 60 (odcień rożowy) i 61 (
      odcień żołtawy)
      Kosztuje ok 55 zł.
    • Gość: Elektra212 Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: 83.168.106.* 19.07.05, 22:27
      Zdecydowanie Colour adapt Max Factor, bardzo dobrze kryje, na lato jest
      idealny, tylko idz najpierw do sklepu wybrac odpowiedni odcien a pozniej zamow
      na Allegro dwa razy taniej :)
      • edavenpo Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 19.07.05, 22:31
        Sowa - mam wlasnie pytanie, szukam dobrego kremu koloryzujacego i zastanawialam sie nad tym
        Clarinsem ktorego mialas. Dobry jest, dobrze pokrywa?
      • Gość: Nessie Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 22:36
        A u kogo kupujecie na allegro? Nie chciałabym się naciąć na jakieś podróbki czy
        przeterminowane podkłady...
        • sowa_hu_hu edavenpo 19.07.05, 22:51
          ja byłam bardzo zadowlona - co prawda nie znam sie jakos super na kosmetykach -
          ale moja siostra która kupuje diory , chanele itd :) wciąz używa tego kremu
          clarinsa... ja miałam kolor blonde - jest ciemny bardzo ale po nałozeniu daje
          super kolorek , twarz nie jest blada ale nie jest tez jakaś brązowa...
          ja byłam naprawde zadowlona! jest super wydajny :)
          • edavenpo Re: edavenpo 19.07.05, 22:54
            Wielkie dzieki Sowka!
            • sowa_hu_hu Re: edavenpo 20.07.05, 10:23
              nie ma za co :)
        • sowa_hu_hu no własnie u kogo na allegro??? 19.07.05, 22:52
          kiedys kupiłam podkład H.R i była to tania podróba - na szczęscie udało mi sie
          odzyskac kase!

kogo polecacie?
      • sowa_hu_hu z tym podkładem " w płynie" 19.07.05, 22:53
        chodzi mi poprostu o podkład o konsystencji kremu :)

napisałam tak zeby ktoś nie pomyslał ze chodzi mi o puder w kamieniu czy coś
        takiego... ale widze ze tu same znawczynie a ja was tylko w błąd wprowadzam ;)
    • Gość: Elektra212 Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: 83.168.106.* 19.07.05, 22:58
      Facet od ktorego kupowalam ma zawieszone konto, nie wiem dlaczego ja bylam
      bardzo zadowolona, po prostu poszukaj kogos kto nie ma negatywnych komentarzy i
      jest wyprobowany przez innych :)
      • sowa_hu_hu Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 19.07.05, 23:00
        ta babka u której wtedy kupowałam miała same pozytywy... ja nie wiem dlaczego
        niektórzy dają sie nabierac na tanie podrobki echhh....

ale faktycznie na allegro kosztuje 30zł :)
        • Gość: Livia Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.07.05, 00:07
          Ja polecam Hydralight Isdory, jak jedna z przedmowczyn :), ale to rzeczywiscie
          podklad dla bezproblemowej cery, do wyrownania koloru buziaka.
          • sowa_hu_hu Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 20.07.05, 09:03
            o ile sie nie myle ma go moja znajoma i jest zadowolona - sama miałam go
            kupowac... tyle że niestety ja nie mam cery bezproblemowej... zdarza sie ze cos
            mi syskoczy zwłaszcza w okolicy brody i trzeba to zatuszować...
    • Gość: elessar Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: 62.87.130.* 20.07.05, 09:28
      Ja gorąco polecam Revlon Colorstay Natural - jest świetny! Trzyma się cały
      dzień, delikatnie matujący ale z efektem rozświetlenia, jest dość lekki, co
      ważne ma SPF 15 i bardzo naturalne kolorki, które idealnie stapiają się z cerą.
      Dobry też jest podkład Isadory Sheer to cover ale w wyższej temperaturze - mimo
      wszystko godny polecenia.
      • ooo7 Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 20.07.05, 09:38
        Adapta nikt nie podrabia. Podrabia sie drogie kosmetyki. A jesli masz
        watpliwosci to szukaj ellen betrix + czyli wersja niemiecka ca + na 100% sie
        nie natniesz.
        • Gość: rawita Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 20.07.05, 10:20
          ja jestem fanką Isadory. Używam scheer to cover, ale hydralight też mnie
          zachwycił. Obydwa dosc słabo kryją (co dla mnie akurat jest zaletą), ale Isadora
          ma też podkład mocniej kryjący - velvet. Moja koleżanka jest z niego bardzo
          zadowolona. Warto spróbować, zwłaszcza, że są chyba jeszcze w drogeriach
          wszytkie te podkłady w wersji mini.
        • sonique troche nie na temat - podroby 20.07.05, 12:56
          O blagam - >>Podrabia sie drogie kosmetyki<< Mysle, ze na tym wszyscy sie juz
          poznali i teraz zaczyna sie podrabianie sredniej polki. Dwa miesiace temu
          nabylam podrobe rozu bourjous!!!! Pudelko bylo tak sprytnie zrobione, zawartosc
          zreszta tez, ze musialam sie dlugo zastanawiac, czy to rzeczywiscie podroba,
          czy mi sie wydaje. Ale na szczescie mialam ten roz juz wielokrotnie i moglam
          zauwazyc roznice, natomiast ktos, kto go nigdy nie uzywal, nie zorientuje sie,
          tylko bedzie sie zastanawial, dlaczego tak wychwalany przez wszystkich roz,
          jest w istocie tak kiepski. W tym momencie jestem pewna, ze kiedys kupilam
          podrobe MF 2000 calories, ktory to szybko sie zeschnal i wcale tak nie
          pogrubial, jak to bylo w opiniach. Ale wtedy nie moglam tego wiedziec, bo
          uzywalam go pierwszy raz:(((
          Wiec jesli czegos nie znacie, to nie kupujcie na allegro, bo moze sie zdarzyc,
          ze nie rozpoznacie podroby i nie bedziecie zadowolone z jakosci,
          a "zaoszczedzicie" ledwie 10 zl.
          • Gość: Livia Re: troche nie na temat - podroby IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.07.05, 16:16
            Podklady Isadory sa faktycznie w wersji mini. Drogie wprawdzie, jak na tak
            malutka zawartosc, ale sadze, ze lepiej wydac 30zl za malenka buteleczke i
            zuzyc, nawet jesli nie bedzie pasowal, niz wydac 60. Dla mnie te opakowania to
            cud miód! rzadko maluje buzke podkladem, lezy on u mnie nawet nie miesiacami, a
            latami i trzeba go w koncu wyrzucic. Teraz na wyjscia letnie kupilam sobie
            malenki hydralight o odcien ciemniejszy - baaaaardzo jestem zadowolona :) nie
            polezy dlugo, wykorzystam go predko i wroce do swojego odcienia :) postanowilam
            tez, ze tym podkladem kaze sie umalowac do slubu, bo jest niewiarygodnie lekki -
            daje mu wiec duze votum zaufania ;)
    • Gość: asiula Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:18
      Colour adapt Max Factor tylko i wyłącznie :)))
      • Gość: mag Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:28
        To może jeszcze ktoś napisze od kogo ten colour adapt na allegro? jestem bardzo zainteresowana jego kupnem.
    • violla7 Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 21.07.05, 10:30
      ja uważam,że podkłady z górnej półki są o niebo lepsze,jeśli chodzi o kolor
      czy o stapianie się ze skórą ,trwałość.
      Podkłady M.Factora ,Avonu czy L'oreala używałam tylko z próbek albo testerów
      i nie zdecydowałam się na zakup po porównaniu z Diorem,Estee Lauder czy Lancome.
      160 zł.na rok to nie tak dużo ,a różnica jest ogromna.
      Teraz używam Chanel Double Perfection Creme i Lancome Photogenic Ultra Naturel.
      Kupiłam też Givenchy Subli'mine ale ten mniej mi odpowiada,bo jest za lekki.
      • Gość: lenka-sarenka Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:34
        Clinique to cudo! Przynajmniej jak dla mnie. Cena powyżej stówki, ale za to
        efekt... :]
      • Gość: justyna Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 15:31
        violla7 napisała:
        > 160 zł.na rok to nie tak dużo ,a różnica jest ogromna

Jeżeli podkład 30 ml starcza ci na cały rok to gratuluję!!
        bo mi najwyżej na 3-4 mce, i chyba bym zbankrutowała jeżeli chciałabym używać
        tylko podkładow wysokopołkowch, chociaż rzeczywiscie są o niebo lepsze.
        • Gość: edi Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:50
          Używałam kiedyś na zmianę:
          Chanel Double Perfection Creme
          Lancome Photogenic Ultra Naturel
          HR Spectacular
          Art Deco- nie pamiętam nazwy
          i powiem Wam, że odkąd spróbowałam Colour Adapt zrezygnowałam dla niego z
          wyższej półki. Mam już ente opakowanie i nawet nie śni mi się zmieniać.
          Pieniądze nie są dla mnie problemem, więc mogę sobie pozowolić na drogie
          kosmetyki, ale wybieram to co najlepsze. Ten podkłąd to mistrzostwo świata.
          • mag-ia Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 22.07.05, 17:00
            A mnie interesuje podklad w plynie. Wlasnie nie w kremie, tylko jak najbardziej
            plynny. Dziewczyny, jakie znacie firmy i co mozecie polecic?
            • Gość: marita Re: podkład w plynie - który najlepszy (cena ok 6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:09
              Hej
              Płynny (prawie jak woda) jest podkład Revlona Shine Control. Pieknie i na długo
              matuje, jest bardzo leciutki, super stapia się ze skórą. Uwaga! Nie jest
              kryjący, więc jeśli ktos ma cos do zatuszowania to musi wspomóc sie korektorem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka