Gość: Eliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:11 jak oceniacie kosmetyki Iwostin?? zastanawiam sie, czy nie znalazło by się rozwiązanie na moje problemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eliza Re: Iwostin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=26678609 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Iwostin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:18 są świetne- i na pewno tańsze niż np. Vichy. A jeśli chodzi o Twoje problemy idz do dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Iwostin IP: 140.122.110.* 20.07.05, 05:22 z iwostinu uzywam: zel do mycia twarzy dla cery sklonnje do wypryskow i wrazliwej- uwazam, ze jest b. dobry, nie wysusza skory, a to b. wazne! krem na dzien matujacy- na strefe T- rewelacja, delikatny mat, a tez calkiem dobre nawilzenie! krem nawilzajacy- na policzki, bo mam strasznie suche, nawilza dobrze, ale jak sie skora przyzwyczai to zmienisz na cos innego, ja musze tak teraz zrobic, ale potem absolutnie wracam do iwostinu. podsumowujac w sumie ze wszystkich kosmetykow pielegnacyjnych do cetry mieszanej najbardziej jestem zadowolona wlasnie z IWOSTINU! goraco polecam!!! i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Iwostin 20.07.05, 07:38 Krem nawilżający koszmarnie wysuszył mi policzki. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś