kasiunia18 20.07.05, 12:13 moim problemem sa piegi mam ich dosc duzo na twarzy chcialbym sie ich pozbyc chociaz troche i nie wiem za bardzo jak i czy w ogole sie da, bo kremy chyba rozjasni mi cala twarz :/ macie jakies pomysly??? pomozcie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odp. Wyszukiwarka forumowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:27 J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: piegi:( 20.07.05, 16:21 Piegi sa piekne! Dodaja urody, uroku, oryginalnosci. Tyle kobiet je sobie dorysowuje, a Ty chcesz sie pozbyc? Ja tez mam piegi i bardzo sie ciesze, jak latem wychodzi ich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
eva37 Re: piegi:( 20.07.05, 16:23 wcale nie sa takie piekne, ja wolalabym miec nieskazitelna twarz. moze ktos doradzi jaki krem jest najlepszy? a moze u kosmetyczki robi sie jakies rozjasniajace zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś
majka800 Re: piegi:( 20.07.05, 17:09 ja tu kiedyś czytałam o dziewczynach które polecją na przebarwienia i piegi truskawki i porzeczki. Ponoć one wybieliły sobie znacznie to co chciały - piegi i przebarwienia. W owocach są kwasy owocowe i to chyba one wybielają. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia18 Re: piegi:( 20.07.05, 22:37 hmm wydaje mi sie ze po owocach to sie cala twarz rozjasni :/ ja nie jestem zadowolona z tego ze mam piegi bo mam ich stanowczo za duz :( jak macie jeszcze jakies pomysly to piszcie z gory dzieki pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: piegi:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:06 Ale jak Ty to sobie wyobrażasz? Że nałozysz krem na piegi, a na skórę wokół nich juz nie? To logiczne, że produkty wybielające wybielą całą twarz, nie tylko piegi. Odpowiedz Link Zgłoś
ella39 Re: piegi:( 21.07.05, 09:42 Na Twoim miejscu nie przejmowała bym się tymi piegami, dodają one uroku. Taka Twoja natura.Piegi są piękne Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: piegi:( 21.07.05, 10:32 Ja 'wybielam' sobie piegi tonikiem własnej roboty- woda+sok z cytryny. Ale cała twarz mi się rozjaśnia, nie tylko piegi. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: piegi:( 21.07.05, 17:09 stosuj krem z wysokim filtrem, będą mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś