Gość: magda IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 13:18 podobno sauna dobrze wpływa na tłustą cerę, czy to prawda? czy można chodzić do sauny codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: sauna a tłusta cera IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 13:19 chodzi mi o saunę parową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: sauna a tłusta cera IP: *.szczecin.mm.pl 20.07.05, 14:20 ja miałam duży problem ze swoją cerą , nie dosc ze tłusta to jeszcze trądzikowa. Na saunę chodzę 2 razy w tygodniu i cera bardzo mi sie poprawiła , a oprócz tego jak sauna swietnie wpływa na ciało, rewelcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: sauna a tłusta cera IP: *.crowley.pl 20.07.05, 14:32 a gdzie chodzicie na te saune ? na ile minut i ile płacicie ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: sauna a tłusta cera IP: 80.48.245.* 20.07.05, 14:37 u mnie sauna jest na basenie . kupujesz bilet za 6 zł za godzine i możesz pływac siedziec w saunie lub korzystac z innych dobrodziejstw basenu. Odpowiedz Link Zgłoś