Gość: @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:31 Bylyscie na takim zabiegu? Napiszcie cos na ten temat..a jesli byl juz taki post, to poprosze o link. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Depilacja laserowa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 22:43 Tak robiłam sobie depilacje laserową bikini. Powiem tyle trochę to kosztowało ale już prawie dwa lata żadnych maszynek,kremów itp. jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanderka do anna IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:13 Hej a ile zabiegow mialas? i jaki laser? ja jestem po 2 diodowym i troche sie zrazilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: do anna IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 06:31 Nie pamiętam jaki to był typ lasera. Miałam 5 zabiegów. Z tego co mnie przestrzegano to ze każdy zabieg musi być wykonany w odpowiedniej fazie wzrostu włosa.Przed 5 zabiegiem miałam już tylko pojedyncze włoski.Ponoć im jaśniejsze włosy tym mniej skuteczna jest depilacja ale te informacje zależą od uczciwości gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanderka Re: Depilacja laserowa IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:13 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26091 i tam jest wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:42 dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś