Dodaj do ulubionych

preparat ktory pomaga utrzymac proste włosy

IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 21.07.05, 18:36
szukam preparatu ktory sprawi że moje włosy po prostowaniu nie bedą sie
puszyć nawet przy dużej wilgoci piszcie :)
Obserwuj wątek
    • dido74 Re: preparat ktory pomaga utrzymac proste włosy 21.07.05, 21:05
      mam taki sam problem jak i Ty i wiesz co jest najgorsze że czym więcej uzywam
      kosmetyków do prostowania wlosów to one coraz bardziej mi się lokują ;-))Moze
      te kosmetyki działają wtedy jak włosy suszy się i prostuje szczotka ale nie
      chcę w ten sposób niszczyć włosów.No i tak pozostaly mi niesforne
      loki..pozdrawiam
    • Gość: Mała Re: preparat ktory pomaga utrzymac proste włosy IP: 81.210.86.* 22.07.05, 09:58
      Fluid prostujący Effect.Net firmy Joanna
    • Gość: Hania# Re: preparat ktory pomaga utrzymac proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:36
      Sunsilk fioletowy
      • Gość: natalik Re: preparat ktory pomaga utrzymac proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:29
        a ja mam od zawsze kiedy pamietam proste jak druty wlosy ....:)) nie zebym sie
        chwalila tylko to bylo dla mnei zawsze normalne a teraz widze ile sie
        dziweczyny musza meczyc zeby im sie nie wywijaly itd :)))
    • Gość: Iwka lanza Curl Relaxer and Smoother IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:00
      do prostowania kręconych i puszących się włosów używam kosmetyku poleconego mi
      kiedyś w sklepie fryzjerski, firmy Lanza- Curl Relaxer and Smoother, mogę go
      polecić z czystym sumieniem. Włosy nawet w dwa, trzy dni po nałożeniu nadal są
      proste. Wilgoc nie ma wpływy na zmianę kształtu włosa, włosy ani się nie puszą
      ani nie skręcają w spiralki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka