Dodaj do ulubionych

tusz Margaret Astor Lycra Extednd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:45
Zamierzam sobie go kupić, ale ciekawa jestem wypowiedzi innych pań na jego
temat. Czy jesteście zadowolone z niego i jakie ma "minusy"?
Obserwuj wątek
    • frrancuzeczka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd 25.07.05, 19:01
      jestem posiadaczka tego tuszu. moje pierwsze wrazenie: czern nie jest tak
      gleboka i wyrazista jak np. przy L'orealu. jezeli chodzi o sam tusz to sprawuje
      sie dobrze, ale nie daje spektakularnego efektu--> reklama ;) jest swietny do
      naturalnego letniego makijazu. nie rozmazuje sie, nie kruszy- pod tym wzgledem
      super.
      ogolnie polecam.
      • Gość: Lenka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.chello.pl 25.07.05, 20:25
        Chyba tylko w przypadku blondynek widać tą głęboką czerń,bo przy moich ciemnych
        rzęsach każdy czarny tusz wygląda tak samo.A niebieskiego czy fioletowego to w
        ogóle nie widać(chyba, że w świetle).
        Co do tuszu to uważam,że za tą cenę jest naprawdę bardzo dobry-widocznie
        wydłuża i podkręca rzęsy,nie skleja ich,ładnie rozdziela,nie kruszy się.
        Myslę, że warto wydać te 25 zł na jego zakup.
        • Gość: zulka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:59
          kiepsko. Kupiełam, skuszona reklama. Mam wrażliwe oczy, noszę soczewki- odpada.
          Osypuje się diabelsko, troche skleja
        • frrancuzeczka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd 26.07.05, 11:01
          czy mowiac o glebokiej czerni mialas na mysli L'oreal czy Astor?
    • Gość: Lania Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:02
      Absolutnie bez rewelacji-nie ma efektu ani specjalnego wydłużenia,ani tym
      bardziej uniesienia rzęs,taki sobie zwykły tusz.
      • Gość: La Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.prenet.pl 26.07.05, 17:17
        Racja - zwykły tusz. Moich rzęs, które nie będę ukrywać są krótkie prawie wcale
        nie wydłuża, jedynie je pogrubia. Utrzymuje się długo na rzęsach, nie obsypuje
        i to jego plus. Teraz mi się już kończy, no właśnie, żeby było cokolwiek widać,
        ze rzęsy są wydłużone trzeba nałożyć bardzooo dużo warstw,a i tak nie widzę
        zadnego efektu, planuję kupić Maybelline XXL nie pamiętam nazwy taki dwufazowy
        w czarno-białym opakowaniu, co o nim sądzicie?? A ten z Astora dla mnie nie
        rózni się niczym, oprócz trwałośći, od np. tuszu MAybelline Great Lash za 15
        złotych, nie widzę lepszego efektu a to tusz wydłużjaćy ten Astora...
        pozdrawiam
    • Gość: kopciuszek Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:13
      dzieki, w takim razie jeszcze przemyśle jego zakup
    • Gość: Majka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:04
      oo własnie, tez sobie chciałam go kupic, tylko ciekawa jestem jak z wydłużeniem
      rzęs.. no i czy ich nie skleja.
      • Gość: francuzeczka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:05
        pod wzgledem sklejania a raczej nie sklejania tusze Astora sa super! mozna
        nakladac dowolna ilosc warst a rzesy beda ladne.
    • Gość: och Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.net.autocom.pl 29.07.05, 23:25
      Nie ma już firmy Maragaret Astor,tylko sam Astor.To chyba jakaś staroć z 2002 r.
      • Gość: kopciuszek Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:06
        ok. przyznaję pomyłka, a może niedoinformowanie. :-)
        • Gość: La Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.prenet.pl 30.07.05, 13:04
          Nie skleja i bardzo słabo wydłuża. Moja koleżanka, kiedy powiedziałam jej, że
          mam rzęsy pomalowane tuszem wydłużajacym, stwierdziła bez zastanowienia, że nic
          nie widać. I to jest chyba najlepsza "reklama" tego tuszu...
          • Gość: Liv Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.07.05, 19:50
            Bardzo go polubilam, bo nie skleja, nie osypuje sie, nie kruszy, mialam go
            calutki dzien na oczach, w tym na solarium, buzia spocona, a pod oczkami ani
            sladu tuszu. Mi wydluzyl rzeski akurat tyle, ile trzeba bez spektakularnego
            efektu. Ale na pewno go kupie jeszcze raz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka