Gość: kopciuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:45 Zamierzam sobie go kupić, ale ciekawa jestem wypowiedzi innych pań na jego temat. Czy jesteście zadowolone z niego i jakie ma "minusy"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frrancuzeczka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd 25.07.05, 19:01 jestem posiadaczka tego tuszu. moje pierwsze wrazenie: czern nie jest tak gleboka i wyrazista jak np. przy L'orealu. jezeli chodzi o sam tusz to sprawuje sie dobrze, ale nie daje spektakularnego efektu--> reklama ;) jest swietny do naturalnego letniego makijazu. nie rozmazuje sie, nie kruszy- pod tym wzgledem super. ogolnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.chello.pl 25.07.05, 20:25 Chyba tylko w przypadku blondynek widać tą głęboką czerń,bo przy moich ciemnych rzęsach każdy czarny tusz wygląda tak samo.A niebieskiego czy fioletowego to w ogóle nie widać(chyba, że w świetle). Co do tuszu to uważam,że za tą cenę jest naprawdę bardzo dobry-widocznie wydłuża i podkręca rzęsy,nie skleja ich,ładnie rozdziela,nie kruszy się. Myslę, że warto wydać te 25 zł na jego zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:59 kiepsko. Kupiełam, skuszona reklama. Mam wrażliwe oczy, noszę soczewki- odpada. Osypuje się diabelsko, troche skleja Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd 26.07.05, 11:01 czy mowiac o glebokiej czerni mialas na mysli L'oreal czy Astor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lania Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:02 Absolutnie bez rewelacji-nie ma efektu ani specjalnego wydłużenia,ani tym bardziej uniesienia rzęs,taki sobie zwykły tusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.prenet.pl 26.07.05, 17:17 Racja - zwykły tusz. Moich rzęs, które nie będę ukrywać są krótkie prawie wcale nie wydłuża, jedynie je pogrubia. Utrzymuje się długo na rzęsach, nie obsypuje i to jego plus. Teraz mi się już kończy, no właśnie, żeby było cokolwiek widać, ze rzęsy są wydłużone trzeba nałożyć bardzooo dużo warstw,a i tak nie widzę zadnego efektu, planuję kupić Maybelline XXL nie pamiętam nazwy taki dwufazowy w czarno-białym opakowaniu, co o nim sądzicie?? A ten z Astora dla mnie nie rózni się niczym, oprócz trwałośći, od np. tuszu MAybelline Great Lash za 15 złotych, nie widzę lepszego efektu a to tusz wydłużjaćy ten Astora... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopciuszek Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:13 dzieki, w takim razie jeszcze przemyśle jego zakup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:04 oo własnie, tez sobie chciałam go kupic, tylko ciekawa jestem jak z wydłużeniem rzęs.. no i czy ich nie skleja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:05 pod wzgledem sklejania a raczej nie sklejania tusze Astora sa super! mozna nakladac dowolna ilosc warst a rzesy beda ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.net.autocom.pl 29.07.05, 23:25 Nie ma już firmy Maragaret Astor,tylko sam Astor.To chyba jakaś staroć z 2002 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopciuszek Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:06 ok. przyznaję pomyłka, a może niedoinformowanie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.prenet.pl 30.07.05, 13:04 Nie skleja i bardzo słabo wydłuża. Moja koleżanka, kiedy powiedziałam jej, że mam rzęsy pomalowane tuszem wydłużajacym, stwierdziła bez zastanowienia, że nic nie widać. I to jest chyba najlepsza "reklama" tego tuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liv Re: tusz Margaret Astor Lycra Extednd IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.07.05, 19:50 Bardzo go polubilam, bo nie skleja, nie osypuje sie, nie kruszy, mialam go calutki dzien na oczach, w tym na solarium, buzia spocona, a pod oczkami ani sladu tuszu. Mi wydluzyl rzeski akurat tyle, ile trzeba bez spektakularnego efektu. Ale na pewno go kupie jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś