Dodaj do ulubionych

MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA?

IP: 212.244.254.* 14.08.02, 10:01
jaką maseczkę oczyszczającą polecacie? taką sprawdzoną i wartą polecenia?

z góry wielkie dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 10:10
      Dla mnie świetne są maseczki peel off z Avonu, super odświeżają i wygładzają
      cerę. Buzia jest oczyszczona i wygląda zdrowo.
    • Gość: Kaśka Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 14.08.02, 11:02
      Maseczka z glinką mineralną St.Ives. Bardzo dobra, duża tuba (150ml), ok.16zł.
      • Gość: ania Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: 217.98.124.* 14.08.02, 11:53
        Ja też polecam z glinką ale Vichy!!!
    • Gość: betta Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.08.02, 12:57
      Od kilku tygodni dla mnie nr 1 jest maseczka żeńszeniowa Pulanny (peel-of),
      polecam
      • raisa Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 17:29
        mi takze bardzo odpowiada maseczka z Avonu ,seria Naturals,typ:peel off mask
        with grapefruit.Kosztuje ok17zlotych,ale bardzo czesto jest w promocji.
    • Gość: Kasia Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 19:38
      Tez Avon , ale maseczka 3 minutowa z glinką.
      • basia_kwiat Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 20:06
        Moje odkrycie to maseczki z glinkami Argilitz, wg mnie najlepsze tego typu
        maseczki na naszym rynku!!
        • Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 20:28
          ja widzialam tylko jedna z tej serii, z glinka zielona do cery tlustej. czy sa
          jeszcze inne?
          • Gość: damona Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: 62.233.167.* 14.08.02, 20:30
            mialam zielona, ale widzialam w ofercie jeszcze biala i czerwona/rozowa (nie
            pamietam koloru)do cery naczynkowej. Mam nadzieje, ze dobrze pamietam.
            • basia_kwiat Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 21:00
              Maseczki te mozna dostac w dwoch postaciach:proszek do rozrobienia woda oraz
              bardziej poreczne tuby. Maseczki te sa w 100 % naturalne, zadnych barwnikow,
              konserwnatow, tylko glinka i woda.
              Do wyboru sa maseczki z glinka:
              -zielona
              -biala
              -czerwona
              -rozowa
              -zolta
              Kazda z nich ma nieco inne wlasciwosci
              wyprobowalam na sobie i naprawde polecam
              Cena tubki wynosi ok 20 zl jest ok 100 g
              • Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 21:30
                dzieki Basiu, a ktora z tych glinek oprocz zielonej jest odpowiednia dla cery
                tlustej, ale ze sklonnoscia do przesuszen, raczej wrazliwej?
                • basia_kwiat Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 21:38
                  glinka zielona- krzemionkowo-aluminiowa
                  leczy tradzik, wypryski, dziala odkazajac i oabsorbuje nadmiar sebum dobra dla
                  ceru przetluszczajcej sie , tradzikowej
                  biala- zawiera duzo aluminium polecana jest do cery suchej, delikatnej,
                  wrazliwej
                  czerwona- zawiera duzo krzemu, aluminium, zelaza dla cery tlustej i mieszanej
                  a jednoczesnie wrazliwej, leczy tradzik rozowaty, dobrze dziala na naczynka
                  zolta- zawiera wiecej zelaza niz glinka czerwona do cery tlustej oraz
                  normalnej a jednoczesnie wrazliwej
                  rozowa-polaczenie bailej z czerwona do cery wrazliwej delikatnej, sklonnej do
                  alergii
                  • Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 22:05
                    dzieki Basiu, jestes jak zwykle nieoceniona!
                    • Gość: Kasia Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 22:40
                      Gdzie można nabyć te cuda? W drogerii czy w aptece?
                      • Gość: Karolina Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.chello.pl 15.08.02, 11:05
                        Tez jestem ciekawa.
                        • Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 11:48
                          ja widzialam w takim sklepiku zielarsko-ekologicznym, ale podobno w aptekach
                          tez bywaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka