Gość: kaja IP: 212.244.254.* 14.08.02, 10:01 jaką maseczkę oczyszczającą polecacie? taką sprawdzoną i wartą polecenia? z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 10:10 Dla mnie świetne są maseczki peel off z Avonu, super odświeżają i wygładzają cerę. Buzia jest oczyszczona i wygląda zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 14.08.02, 11:02 Maseczka z glinką mineralną St.Ives. Bardzo dobra, duża tuba (150ml), ok.16zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: 217.98.124.* 14.08.02, 11:53 Ja też polecam z glinką ale Vichy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betta Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.08.02, 12:57 Od kilku tygodni dla mnie nr 1 jest maseczka żeńszeniowa Pulanny (peel-of), polecam Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 17:29 mi takze bardzo odpowiada maseczka z Avonu ,seria Naturals,typ:peel off mask with grapefruit.Kosztuje ok17zlotych,ale bardzo czesto jest w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 19:38 Tez Avon , ale maseczka 3 minutowa z glinką. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kwiat Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 20:06 Moje odkrycie to maseczki z glinkami Argilitz, wg mnie najlepsze tego typu maseczki na naszym rynku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 20:28 ja widzialam tylko jedna z tej serii, z glinka zielona do cery tlustej. czy sa jeszcze inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: 62.233.167.* 14.08.02, 20:30 mialam zielona, ale widzialam w ofercie jeszcze biala i czerwona/rozowa (nie pamietam koloru)do cery naczynkowej. Mam nadzieje, ze dobrze pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kwiat Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 21:00 Maseczki te mozna dostac w dwoch postaciach:proszek do rozrobienia woda oraz bardziej poreczne tuby. Maseczki te sa w 100 % naturalne, zadnych barwnikow, konserwnatow, tylko glinka i woda. Do wyboru sa maseczki z glinka: -zielona -biala -czerwona -rozowa -zolta Kazda z nich ma nieco inne wlasciwosci wyprobowalam na sobie i naprawde polecam Cena tubki wynosi ok 20 zl jest ok 100 g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 21:30 dzieki Basiu, a ktora z tych glinek oprocz zielonej jest odpowiednia dla cery tlustej, ale ze sklonnoscia do przesuszen, raczej wrazliwej? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kwiat Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? 14.08.02, 21:38 glinka zielona- krzemionkowo-aluminiowa leczy tradzik, wypryski, dziala odkazajac i oabsorbuje nadmiar sebum dobra dla ceru przetluszczajcej sie , tradzikowej biala- zawiera duzo aluminium polecana jest do cery suchej, delikatnej, wrazliwej czerwona- zawiera duzo krzemu, aluminium, zelaza dla cery tlustej i mieszanej a jednoczesnie wrazliwej, leczy tradzik rozowaty, dobrze dziala na naczynka zolta- zawiera wiecej zelaza niz glinka czerwona do cery tlustej oraz normalnej a jednoczesnie wrazliwej rozowa-polaczenie bailej z czerwona do cery wrazliwej delikatnej, sklonnej do alergii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 22:05 dzieki Basiu, jestes jak zwykle nieoceniona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 22:40 Gdzie można nabyć te cuda? W drogerii czy w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.chello.pl 15.08.02, 11:05 Tez jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 11:48 ja widzialam w takim sklepiku zielarsko-ekologicznym, ale podobno w aptekach tez bywaja. Odpowiedz Link Zgłoś