Gość: maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:49 Pomóżcie wybrać prezent dla znajomych na 1 rocznicę ślubu. Ma być drogi i reprezentacyjny od 500-1000zł. Jest to pierwsza rocznica. Zawsze mogłam na Was liczyć wiec z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina862 Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! 28.07.05, 18:24 Jak drogi to moze jakis obraz z galerii Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! 28.07.05, 18:30 Ale obraz za 1000zł? To chyba za mało na "porzadny obraz". No chyba ze to 10 000, a ja źle przeczytałam. Nie mam pojecia, co można kupić, z rzeczy "domowych" typu AGD/RTV pewnie wszytko mają jeszcze ze ślubu. Ja bym im zafundowała jakis romantyczny weekend w fajnym pensjonacie, Spa czy cos w tym stylu:-) Tylko czy 1000zł wystarczy? Nie mam pojecia jakie są ceny. A może wolałabys cos bardziej "trwałego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:04 Tylko tyle pomysłów?? Co sądzicie o dwóch flakonach perfum? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! 29.07.05, 10:07 Znowu ja:-)) Nie wiem, jak bliscy to sa znajomi ale: -trudno trafić w gust, co sie podoba jednemu mozę sie niepodobac drugiemu,a pewnie chcialabys kupic np. Emporium dla niej i dla niego, żeby tworzyło to całość. -po drugie kupowanie perfum przez niektórych (ja to czytałam w jakims poradniku) może byc uznane za nietakt. Ja bym była ostrozna, chyba ze to bliscy znajmomi a Ty jestes pewna, co im sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! 29.07.05, 10:36 może komercyjny przelot samolotem, jakąś cessną, helikopterem itp. lub balonem? jeśli kolekcjonują/piją wina jakąś lodóweczkę na te trudnki na weekend w spa nei wystarczy,a le w niektórych miastach są spa calodzienne, wktórych można wykupić jakieś serie zabiegów Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! 29.07.05, 10:41 spa to dobry pomysl. w clarinsie na polnej maja fajne i dosc drogie zabiegi 'dla niego' i 'dla niej', moze ten trop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:45 Znajomi bardzo bliscy- byliśmy u nich świadkami. Obraz- odpada - nie gustują. AGD - mają a to co by chcieli przerasta nasze możliwości fiansowe. Weekend w spa- odpada bo oni jadą teraz na fajne wypasione wczasy pozatym on by nie poszedł (taki typ) Nieźle nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Zegarek damski i meski - w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:51 W dobrych sklepach z zegarkami znajdziesz fajne komplety - zegarek meski i taki sam troche mniejszy damski w jednym pudeleczku. Mysle ze zmiescisz sie z ceną 1000 zł. Dla mnie hitem jest komplet firmy Roamer, dokladnie ten model zegarka: www.zegarki.com.pl/903177-41-10-92-roamer-p-1496.html lub srebrno-zloty: www.zegarki.com.pl/903177-47-30-92-roamer-p-1497.html Ja w tym zegarku jestem zakochana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.05, 14:18 Polecam sklep www.redmachine.pl. Sprawdzony osobiscie;)) Na pewno znajdziesz tam cos efektownego na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Prezent na rocznicę ślubu- drogi !!! Help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:52 O matko! Dzięki za tą stronę! Na pewno coś tu kupię dla siebie. Dla znajomych już kupiliśmy- niestety (impreza dzis)- ale coś właśnie w tym stylu. Dzięki za wszystko. Papa Odpowiedz Link Zgłoś