Dodaj do ulubionych

MODELKA z coli light

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 01:52
Czy ktos wie jak sie nazywa? Ta reklama w barze
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: MODELKA z coli light IP: 62.29.248.* 16.08.02, 08:50
      A ja rozszerzam pytanie o tożsamość (narodowość??, agencja??) modela, który
      naszej bohaterce wpada w oko.
      Muszę się przyznać, ze za każdym razem ta reklama przytyrzymuje mnie w miejscu
      - po prostu muszę ją obejrezć do końca, bo oboje (i pani i pan) są wprost
      rewelacyjni i bardzo do siebie pasują , aż czuć to napięcie, które albo tak
      dobrze zagrali albo rzeczywiscie miedzy nimi istniało.
      • Gość: julita73 Re: MODELKA z coli light IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 10:00
        ale o jaką reklamę chodzi-"sylwetka ze smakiem"??
        • Gość: abc Re: MODELKA z coli light IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 15:20
          wlasnie ta
          • Gość: Monczus Re: MODELKA z coli light IP: *.piscataway-09rh15rt.nj.dial-access.att.net 16.08.02, 17:32
            Moze sie myle, wiec sprawdzcie, ale wydaje mi sie, ze ta pani to wloska
            pieknosc, aktorka Monika Belucci. Ale glowy sobie uciac nie dam. A pan - nie
            wiem, ale reklama naprawde fajna.
            • Gość: Ada Re: MODELKA z coli light IP: *.chello.pl 16.08.02, 18:20
              Gość portalu: Monczus napisał(a):

> Moze sie myle, wiec sprawdzcie, ale wydaje mi sie, ze ta pani to wloska
              > pieknosc, aktorka Monika Belucci. Ale glowy sobie uciac nie dam. A pan - nie
              > wiem, ale reklama naprawde fajna.

To na pewno nie Belucci. Po pierwsze ona jest starsza (MB), a po drugie, moim
              zdaniem, o wieeele ładniejsza.
              • Gość: Kaśka Re: MODELKA z coli light IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 16.08.02, 19:20
                A mi ona przypomina Catherine Zeta-Jones :) Ale tak naprawdę nie wiem kim jest
                dziewczyna z reklamy.
                • Gość: Ice_Queen Re: MODELKA z coli light IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 20:11
                  to anonimowa modelka, jakich tysiące.
                  • Gość: Aga7 Re: MODELKA z coli light IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 21:09
                    To Na pewno nie jest Bellucci!!
                  • Gość: alissa19. Re: MODELKA z coli light IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 22:29
                    dokladnie-dziewczyna z jakiejs agencji,wybrana do tej reklamy z castingu.raczej
                    nie do ustalenia z nazwiska bo nie jest znana.i na 200%to nie Belucci.
                    • Gość: Aga Re: MODELKA z coli light IP: *.future-net.pl 17.08.02, 11:10
                      imo nawet nie podobna do bellucci, bo tamta ma bardzo jasną cerę, a ta ciemną:)
                      no i jest z 10 lat młodsza. ale obie sliczne:)
                      • Gość: damona Re: MODELKA z coli light IP: 62.233.167.* 17.08.02, 11:31
                        dziewczeta drogie,
                        a na ktorym programie emituja ta reklame?
                        wyrywkowo ogladam tv, ale jeszcze jej nie widzialam.
    • Gość: Malgosia Re: MODELKA z coli light IP: *.astercity.net 19.08.02, 13:39
      Dziewczyna, która reklamuje Colę Light to aktorka z peruwiańskiego
      serialu "Fiorella". Obecnie powtarzają ten serial na TV4 (poprzednio był na
      TVN). W dzisiejszej Gazecie (część Stołeczna) jest nawet jej zdjęcie z głównym
      bohaterem (str. 37). Pozdrawiam :)))
      • Gość: Kaśka Re: MODELKA z coli light IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 19.08.02, 16:15
        Mówisz o tej, która grała główne role w Fiorelli i Luz Maria? (obcykana jestem
        bo babcia namiętnie kiedyś to oglądała :)) Nieeeeee to na pewno nie ona...
        • Gość: Aga Re: MODELKA z coli light IP: *.future-net.pl 19.08.02, 19:45
          Pewnie, że nie ona:) też latynoska, ale zupełnie inna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka