Gość: dok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 01:52 Czy ktos wie jak sie nazywa? Ta reklama w barze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: MODELKA z coli light IP: 62.29.248.* 16.08.02, 08:50 A ja rozszerzam pytanie o tożsamość (narodowość??, agencja??) modela, który naszej bohaterce wpada w oko. Muszę się przyznać, ze za każdym razem ta reklama przytyrzymuje mnie w miejscu - po prostu muszę ją obejrezć do końca, bo oboje (i pani i pan) są wprost rewelacyjni i bardzo do siebie pasują , aż czuć to napięcie, które albo tak dobrze zagrali albo rzeczywiscie miedzy nimi istniało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: MODELKA z coli light IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 10:00 ale o jaką reklamę chodzi-"sylwetka ze smakiem"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: MODELKA z coli light IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 15:20 wlasnie ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monczus Re: MODELKA z coli light IP: *.piscataway-09rh15rt.nj.dial-access.att.net 16.08.02, 17:32 Moze sie myle, wiec sprawdzcie, ale wydaje mi sie, ze ta pani to wloska pieknosc, aktorka Monika Belucci. Ale glowy sobie uciac nie dam. A pan - nie wiem, ale reklama naprawde fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: MODELKA z coli light IP: *.chello.pl 16.08.02, 18:20 Gość portalu: Monczus napisał(a): > Moze sie myle, wiec sprawdzcie, ale wydaje mi sie, ze ta pani to wloska > pieknosc, aktorka Monika Belucci. Ale glowy sobie uciac nie dam. A pan - nie > wiem, ale reklama naprawde fajna. To na pewno nie Belucci. Po pierwsze ona jest starsza (MB), a po drugie, moim zdaniem, o wieeele ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: MODELKA z coli light IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 16.08.02, 19:20 A mi ona przypomina Catherine Zeta-Jones :) Ale tak naprawdę nie wiem kim jest dziewczyna z reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ice_Queen Re: MODELKA z coli light IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 20:11 to anonimowa modelka, jakich tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga7 Re: MODELKA z coli light IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 21:09 To Na pewno nie jest Bellucci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19. Re: MODELKA z coli light IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 22:29 dokladnie-dziewczyna z jakiejs agencji,wybrana do tej reklamy z castingu.raczej nie do ustalenia z nazwiska bo nie jest znana.i na 200%to nie Belucci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MODELKA z coli light IP: *.future-net.pl 17.08.02, 11:10 imo nawet nie podobna do bellucci, bo tamta ma bardzo jasną cerę, a ta ciemną:) no i jest z 10 lat młodsza. ale obie sliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: MODELKA z coli light IP: 62.233.167.* 17.08.02, 11:31 dziewczeta drogie, a na ktorym programie emituja ta reklame? wyrywkowo ogladam tv, ale jeszcze jej nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: MODELKA z coli light IP: *.astercity.net 19.08.02, 13:39 Dziewczyna, która reklamuje Colę Light to aktorka z peruwiańskiego serialu "Fiorella". Obecnie powtarzają ten serial na TV4 (poprzednio był na TVN). W dzisiejszej Gazecie (część Stołeczna) jest nawet jej zdjęcie z głównym bohaterem (str. 37). Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: MODELKA z coli light IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 19.08.02, 16:15 Mówisz o tej, która grała główne role w Fiorelli i Luz Maria? (obcykana jestem bo babcia namiętnie kiedyś to oglądała :)) Nieeeeee to na pewno nie ona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MODELKA z coli light IP: *.future-net.pl 19.08.02, 19:45 Pewnie, że nie ona:) też latynoska, ale zupełnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś