Dodaj do ulubionych

po depilatorze

03.08.05, 19:15
po depilatorze porobily mi sie na lydkach okropne czerwone plamki z
wrastajacymi wlosami, robie codziennie pilling, ale to nic nie pomaga, nogi
wygladaja okropnie, az wstyd ubrac spodnice, czy nawet rybaczki, znacie jaki
sposob, aby poprawic wyglad nog????
Obserwuj wątek
    • krasnoloodek Re: po depilatorze 03.08.05, 19:24
      zaraz po depilacji smaruję kilka razy maścią nagietkową ale tylko ziaja, jest
      bardziej płynna od pozostałych, chociaz trochę nieprzyjemnie pachnie. Efekty
      są :)
      • Gość: młoda Re: po depilatorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:49
        no to fak, ja po użycu depilatora mam podoben "skutki uboczne". mi nie pomaga
        nawet balsam łagodzacy :(
        • Gość: fantagiro30 Re: po depilatorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:53
          Zel z aloesem lub pianka Panthenol - te specyfiki trochę pomagają, krostki
          bledną i są mniejsze
          • setorika Re: po depilatorze 03.08.05, 19:57
            a co robić żeby włoski nie wrastały????
            • Gość: dziwozona Re: po depilatorze IP: *.77.classcom.pl 03.08.05, 22:17
              przetrzec nogi wacikiem z woda utleniona. oczywiscie bedzie szczypac, a skora
              bedzie zmaltretowana po depilacji, ale wierz mi, powinno pomoc, choc troche.
              dopiero po jakims czasie wklepac jakis balsam lagodzacy, najlepiej oliwke, albo
              to, co juz kolezanka napisaal, to cos nagietkowe z ziaji.
              • Gość: wiola Re: po depilatorze IP: 213.25.34.* 03.08.05, 22:48
                mialam ten sam problem-bylam u kosmetyczki, poradzila na wrosniete wloski
                xerial30-dostepny w aptece-drogi ok 40zl, dziala jak pilling ale chemiczny,
                zluszcza skore-stosuj wieczorem bo nie mozna wychodzic po nim na slonce,
                czerwone krostki to zapalenie mieszkow wlosowych-znak ze depilacja depilatorem
                nie jest dla ciebie, za kazdym razem po depilacji bedzie wszystko od nowa-
                najlepsza rada-depilator do kosza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka