Dodaj do ulubionych

FleXtencils Lancome

19.08.02, 14:33
Jest naprawde fajny. Nie wiem jak inne ich tusze, nie uzywalam, ale ten
naprawde wydluza i pogrubia. Fajne opakowanie, lekko wygieta raczka, wygodna.
Szczoteczka gesta i nie za duza [co lubie], po dwoch stronach wloski w roznym
ulozeniu.
Wystepuje w 4 kolorach - czarnym, polyskliwym brazie [moj], w miare lagodnym
niebieskim i fiolecie, raczej spokojnym. Podobno pigmenty sa jakies cudne i
widac intensywnie kolor w dziennym swietle, ale mi to trudno ocenic, bo
rzadko patrze na siebie w dziennym swietle :)

Jednym slowem - jest fajny, a w Sephorze w Warszawie jest promo - przy
zakupie tego tuszu dostaje sie miniaturki kosmetykow pielegnacyjnych - dla
cery suchej zel do mycia twarzy [5 ml] oraz tonik [15 ml] badz dla cery
tlustawej - tonik Clar[i]te oraz do mycia buzi cos chyba [ja wzielam dla
suchej, bo dalam psiapsiule].

r
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: FleXtencils Lancome IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.08.02, 14:47
      hmmm, czaje się już od kilku dni, tylko nie wiem, czy kupić YSL faux cils czy
      ten. tusze lancome'a bardzo cenię, mam definicils i do tej pory uważałam za
      najlepsze na świecie:) ale teraz czytam tutaj i na wizazu chóralne zachwyty nad
      faux cils (wczoraj mnie przyjaciólka zaspypała entuzjastycznymi smsami, bo tez
      sobie kupiła) i sama nie wiem. a dwóch nie kupie, bo już mam ze 4 tusze i się w
      końcu zeschną w cholerę:)))
      • roodanaserio Re: FleXtencils Lancome 19.08.02, 15:11
        Gość portalu: gAndzia napisał(a):

[...] > a dwóch nie kupie, bo już mam ze 4 tusze i się w
        końcu zeschną w cholerę:)))

No, ja jako niewolnik zachwytow, kupilam FX pomimo posiadanych More Than
        Mascara EL [w mniejszym opakowaniu], Clinq. takiego zwyklego oraz Burzula
        niebieskiego :) I jestem zadowolona.

r
      • Gość: nat Re: FleXtencils Lancome IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 15:12
        miałam Faux Cils i od miesiąca użytkuję Flextencils (zakupione zagramanicą w
        przeliczeniu za 70 zł - głupi L`oreal w Polsce kosztuje 50, cholercia!!!) i
        zdecydowanie polecam Lancoma, YSL mnie rozczarował, a ten Lancomik daje suuuper
        rzęchy (ja też preferuję tusze L, a jak mam pustkę w portfelu to L`Oreal)
      • Gość: agul Re: FleXtencils Lancome IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.08.02, 15:14
        gAndzia, jak chcesz, to mogę Ci na próbę dać mój YSL bo ja go nienawidzę, a mam
        dwa więc jak pasuje Ci brąz taki dość ciemny to Ci przyniosę, bo ja na pewno go
        już nie użyję (jak czytam te zachwyty to mi się buzia zawsze ze zdumienia
        otwiera, bo dla mnie to najgorszy tusz na świecie). Jest go na pewno jeszcze
        ponad połowa. Chcesz?:-)
        • Gość: gAndzia Re: FleXtencils Lancome IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.08.02, 15:32
          sure:))) mogę się zrewanzować prawie całym cliniqiem do prostowania, bo już nie
          musze prostować albo czyms innym, ale nie wiem czym:))))
          • Gość: agul Re: FleXtencils Lancome IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.08.02, 15:35
            Clinique chetnie łyknę jak już faktycznie nie potrzebujesz:-))
            • Gość: gAndzia Re: FleXtencils Lancome IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.08.02, 15:38
              oki, to przyniese:)))
              • Gość: agul Re: FleXtencils Lancome IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.08.02, 15:40
                No to i ja tyż:-)
                • anexxa i na spotkanie przyjda... 19.08.02, 16:29
                  ... baby z siatami - bo ja bede miala bibulki i roz dla
                  heleny oraz kremik i plyte dla agul.

;)))

xx.
                  • Gość: agul Re: i na spotkanie przyjda... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.08.02, 16:47
                    A co dopiero ja! Tusz dla gAndzi, dla roodej butter i dla anexxy peeling, spray
                    i butter z bodyshopu!
                    Bede ewidentna baba z siatami bo torebke nosze ostanio dosc malutka:-)
    • Gość: LadyBlue Re: FleXtencils Lancome IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.02, 18:00
      rooda ile kosztuje ten flex-cud?
      • Gość: katrina Re: FleXtencils Lancome IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 21:28
        NIE kupie Flextencila, ANI Lash Architecta, bo mam za dużo tuszów do rzęs i
        tak. Obywda wywlekłam w Sephorze z opakowań i flextencil mi się ze szczotki i
        tego co na niej podoba śrdnio, a architect w ogóle. Fajny ten fioletowy, ale ja
        juz mam dwa fioletowe :) A i tak skłonna jestem podejrzewac że najlepszym
        tuszem na świecie dla mnie był jest i będzie More than mascara EL :)
        • Gość: kasica Re: FleXtencils Lancome IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 23:29
          mi dzis w sephorze wciskano wlasnie ten fioletowy, ale sie oparlam. dziewczyny,
          jak on wyglada na rzesie, bo na szczotce okropnie jasny?
          • Gość: kasica Re: FleXtencils Lancome IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 17:35
            no nie probowalyscie tego fioletowegooooo????
        • roodanaserio Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 12:56
          Gość portalu: katrina napisał(a):

[....] > A i tak skłonna jestem podejrzewac że najlepszym
          tuszem na świecie dla mnie był jest i będzie More than mascara EL :)

O gustach sie nie dyskutuje :) Ja mam MTM EL, ale nie pieje z zachytow, FX jest
          o wieeele fajniejszy dla mnie.

r
          • Gość: katrina Re: FleXtencils Lancome IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.08.02, 16:10
            roodanaserio napisała:

> Gość portalu: katrina napisał(a):
            >
            > [....] > A i tak skłonna jestem podejrzewac że najlepszym
            > tuszem na świecie dla mnie był jest i będzie More than mascara EL :)
            >
            > O gustach sie nie dyskutuje :) Ja mam MTM EL, ale nie pieje z zachytow, FX
            jest
            >
            > o wieeele fajniejszy dla mnie.

Ja się sama dziwię że MTM jest dla mnie taki super :)) w dodatku mam wrażenie
            że im starszy tym lepszy :)))

Flextencils kosztuje 115 (zdziercy! w USA $20!!!)
            > r
            • agul1 Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 16:17
              A na truskawie 83 zł:-)
              Ale ja i tak wolę definicils, który jest dla mnie najlepszym tuszem na świecie
              i moim zdaniem lepszy od flextencils. I taki ładny brązik mają:-)
              • roodanaserio Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 16:27
                > Flextencils kosztuje 115

>>(zdziercy! w USA $20!!!)
                >>> A na truskawie 83 zł:-)

No co za kutafony w tym Sephoru :/ Bede chyba za rada tesciowki kupowac na
                bezclowce lub prosic lud, jak bedzie jechac, zeby kupowal.
                50 zeta na sztuce uh wrrr.

r
                • agul1 Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 16:33
                  roodi, przecież ja Ci mogę na truskawie zamawiać jak chcesz:)
                  Na razie mam co prawde kolejne przeprawy z jamesem chaaaneeemmm... (pisałam
                  anexxie na @) ale jak będzie wszystko ok, to mogę Ci te tusze zamawiać czy co
                  tam se wymyślisz:-)
                  • roodanaserio Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 16:52
                    agul1 napisała:

> roodi, przecież ja Ci mogę na truskawie zamawiać jak chcesz:)
                    Na razie mam co prawde kolejne przeprawy z jamesem chaaaneeemmm... (pisałam
                    anexxie na @) ale jak będzie wszystko ok, to mogę Ci te tusze zamawiać czy co
                    tam se wymyślisz:-)

Dobrrrrrrrra, jak Ty romansujesz z tym skosnym, to luz :) Przeslij mu zdjecie,
                    to Ci koles wszystko wysle i free :) Ja mam w planach e-karte, ale zanim co
                    smo, to bede sie bezczelnie podpierac Toba. Bo mam kredytowa Vise, ale jak
                    piszecie, ze jakies faxy, a potem pol Azji cos kupi na moj rachunek, to ja
                    wysiadam.

r
                    • agul1 Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 16:58
                      Eeee.. z e-karta też nie jest łatwo - ja już z nim wymieniłam z 1000 maili, ale
                      do tej pory przysyłali (właśnie dostałam boskie shiseido - tonik pureness za
                      50!!! zł (200ml:) i t-zone matujacy żel za 80zł ( u nas 160)
                      A teraz przedłuzali mi ważność karty i były jakieś zawirowania z nowym numerem
                      i znowu mailologia od początku, ale mam nadzieję, że skończy się pomyślnie, to
                      wtedy jak będziesz coś chciała to wal:-)
                      A tymczasem idę skanować zdjęcie;-)
                      • Gość: kasica Re: FleXtencils Lancome IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 18:30
                        a dlaczego oni robia problemy z e-karta? co im sie nie podoba?
      • roodanaserio Re: FleXtencils Lancome 20.08.02, 12:54
        Gość portalu: LadyBlue napisał(a):

> rooda ile kosztuje ten flex-cud?

Troche kosztuje, dalam 115 zeta w Sephorze.

r
        • Gość: LadyBlue Re: FleXtencils Lancome IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 18:11
          roodanaserio napisała:
          > Troche kosztuje, dalam 115 zeta w Sephorze.
          >
          > r

:( a teraz sobie w brode będę pluła że nie kupiłam na bezcłówce :(
          i tak nie moge się na tusz zdecydować - effet faux cils czy flextencils. który
          ma ładniejszą gamę fioletów? doradźcie :)
    • Gość: LadyBlue Re: FleXtencils Lancome IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 18:44
      no i powiem wam że była i próbowałam ten fioletowy i, za przeproszeniem, gówno.
      efekt prawie zerowy, kolor wcale fioletu nie przypomina, jasny bardzo i
      niefajnie wyglada. rozczarowałam się. a dotychczas Lancome był super.
      • Gość: katrina Re: FleXtencils Lancome IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.08.02, 00:29
        bardzo dobrze, nie będzie mnie kusiło :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka