Dodaj do ulubionych

pachnące dziewczyny

IP: 80.51.235.* 04.08.05, 13:30
Witam, mam pytanie do was. Często gdy przechodzę obok zadbanych dziewczyn
wyczuć można piękny zapach. I na pewno nie jest to zapach perfum tylko taki
jakby mydlany, jakby wlaśnie wyszły spod prysznica a na skórze unosił się
jeszcze zapach pieknego żelu czy mydła. czy ktoraś może mnie "oświecić" jak
to robić żeby też tak pachnieć??
Obserwuj wątek
    • sessetka Re: pachnące dziewczyny 04.08.05, 13:42
      ja tam lubie brac rano prysznic szampony i odzywki do wlosow tez cudnie pachna,
      perfumowane podklady do twarzy tez robia swoje

...mlode koty lubia wloczyc sie...
      • Gość: olivka Re: pachnące dziewczyny IP: 80.51.235.* 04.08.05, 13:55
        Ja też rano biorę prysznic, do tego olejek nawilżający nivea ale jakoś nie
        wydaje mi się żeby długo po tym tak pachnieć. czekam na dalsze uwagi,
        rozważania itp....
        • kleopatryx Re: pachnące dziewczyny 04.08.05, 14:51
          Po prostu nie czujesz swojego zapachu, a inni owszem :)
          Wyobraź sobie połączenie pięknie pachnącego żelu, szamponu, odżywki, balsamu do
          ciała. Do tego dezodorant, pefrumy... :) Ta cała mieszanka "robi swoje " :)
          • Gość: Trinity Re: pachnące dziewczyny IP: *.33.98-84.rev.gaoland.net 04.08.05, 15:16
            Moj facet zawsze pachnie proszkiem do prania. I na Boga , nie wiem, jak on to
            robi ze CALY CZAS nim pachnie, nawet pod koniec dnia chodzenia w jednym ciuchu
            od rana. Mieszkamy razem, wiec pierzemy rzeczy w tym samym proszku i w tym
            samym zmiekczaczu do tkanin, a ja nie pachne tak jak on, takim cudownym
            proszeczkiem, taka czystoscia, nawet poprzez jego perfumy ( Envy Gucci) wyczuwa
            sie ten zapach czystosci. Moze on ma po prostu takie fantastyczne feromony...?
            • bzzzk Re: pachnące dziewczyny 04.08.05, 16:04
              a już myślałam, że tylko mój były tak miał!;) dokładnie to samo, cały dzień
              wyraźnie było czuć proszek do prania, wodę toaletową dużo mniej:) odpowiadało
              mi to, właśnie taki miły zapach czystości...:)
              pzdr.
    • bibi.mal Re: pachnące dziewczyny 04.08.05, 13:55
      To pachnące balsamy do ciała (wg mnie)..... Mmmm... Uwielbiam!
    • jazza.nova Re: pachnące dziewczyny 04.08.05, 14:05
      Bardzo prawdopodobne, ze uzywaja balsamow do ciala tych samych firm, ktorych
      uzywaja perfumy. Jezeli stosuje sie zel pod prysznic+balsam+perfum (czasem talk
      do ciala) jednego projektanta, to naprawde zapach dlugo sie utrzymuje. Czasami
      mozna kupic perfumy w szyfcie i one tez maja bardzo charakterystyczny zapach.
    • Gość: S. Re: pachnące dziewczyny IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.08.05, 14:11
      Mogą o być bardzo delikatne perfumy albo rzeczywiście balsamy,żele pod
      prysznic.Ja miałam ostatnio np.migdałowy utrzymuje się bardzo długo,
      ostatnio kupiłam zel pod prysznic Palmolive Aroma(zielony) i także jeszcze
      długi czaspo umyciu czuję zapach tego żelu.Ja często w upał uzywam lekkiej wody
      tolat.-body spray,firma Coty ma np. zieloną herbatę i brzoskwinię,fajnie
      odświeża.Pozdrawiam
    • Gość: Escape Re: pachnące dziewczyny IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 04.08.05, 14:13
      A może to jednak zapach czystej skóry i delikatnych perfum?Jest mnóstwo zapachów
      "mydlanych",pachnących jak płyn do kąpieli czy mydełko.Wydaje mi się ze
      delikatne kwiatowe zapachy moga dać taki efekt(np Premier Jour).Możliwe tez że
      pachnące panny stosują layering(tak jak tu któraś z dziewczyn zauważyła) czyli
      nakładanie pachnących warstw-żel do mycia,balsam a potem perfumy.
    • kalooo Re: pachnące dziewczyny 04.08.05, 14:20
      To skutki częstego mycia i używania stosownych kosmetyków oraz zmieniania ubrań
      wypranych w dobrym proszku i płynie do płukania.
      • escape5 :)))He he wiedziałam że spotkam w tym wątku 04.08.05, 14:27
        • escape5 ...kogoś z naszych:DD 04.08.05, 14:28
          • kalooo Re: ...kogoś z naszych:DD 04.08.05, 14:51
            hiehie...;)))
      • Gość: S. Re: pachnące dziewczyny IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.08.05, 14:56
        O
        • Gość: S. Re: pachnące dziewczyny IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.08.05, 14:59
          Niechcąco wysłałam za wczesnie :)Wyzej napisano o płynach do
          płukania,rzeczywiście niektóre zapachy są jak bajka:)Ja uzywam Lenor:White
          Flowers,przepiękny zapach.Ostatnio jak moja sąsiadka wiesza pranie na balkonie
          pachnie pięknie w moim pokoju,muszę ją zapytac jaki to zapach bo też jest
          śliczny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka