Dodaj do ulubionych

Teint Miroir Satine - Givenchy

20.08.02, 10:47
czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tym podkładem?
szczególnie interesuje mnie czy jest dobrze kryjący i matujący

dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Margotka Re: Teint Miroir Satine - Givenchy IP: *.datastar.pl 20.08.02, 12:31
      Jesli chodzi o matowienie to skuteczniejszy wydaje sie byc
      Teint Miroir Mat Foundation tejze firmy. Satine jest dla suchej cery i ma dodac
      blasku buzi, wiec z tym matowieniem moze byc nienajlepiej...
      Jesli masz mozliwosc to porownaj oba fluidy w drogerii zanim kupisz.

Pozdrawiam
      Margotka
      • Gość: em Re: Teint Miroir Satine - Givenchy IP: 62.148.83.* 20.08.02, 12:38
        też się nad nim zastanawiam
        dla mnie właśnie satine, czy tuszuje co nieco?
        paćkałam się nim w sklepie, ale w końcu wzięłam Futurist EL - dobry
        ten satynowy ciągle mnie kusi
    • Gość: magamaga Re: Teint Miroir Satine - Givenchy IP: *.ost-poland.com.pl 20.08.02, 16:13
      Uzywalam go zima i wiosna. Mam cere mieszana, ale po wyprobowaniu jego i Mata
      wybralam Satine. Swierdzilam, ze Mat wcale nie utrzymuje buzi matowej dluzej
      niz Satine, za to Satine wyglada o wiele lepiej. Satine w ogole nie kryje, ktos
      nawet porownal go do kremu koloryzujacego. Uwazam, ze to przesada, ale faktem
      jest, ze nic sie nim nie ukryje, tylko wyrownuje koloryt cery, rozswietla. Nie
      zatyka porow, a buzia nawet jak zaczyna sie blyszczec, to nadal ladnie wyglada,
      dlatego go kupilam, a nie Mata, w ktorym nos mi lsnil nieapetycznie.
      • Gość: Monczus Re: Teint Miroir Mat - Givenchy IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 20.08.02, 20:41
        Ja rowniez nie polecam Teint Miroir Mat - niepotrzebnie wydalam pieniadze -
        niby ma matowic, a twarz blyszczy sie juz w minute po nalozeniu, sam podklad
        niby lekki, ale jednak jakies tluszcze czy olejki zawiera. A poza tym mnie
        bardzo razi opakowanie- fajna pompka, z tym ze mnostwo podkladu przy
        nacisnieciu zostaje wlssnie na dozowniku. Kupilam podklad Elizabeth Arden do
        cery cuchej i on bardziej matuje i mniej tlusci niz Givenchy. Sama nie wiem,
        jak to jest z tymi podkladami, bardzo ciezko trafic na cos fajnego.
        • diabe Re: Teint Miroir Mat - Givenchy 21.08.02, 09:47
          dziewczynki, dzięki za rady - gdyby nie Wy na pewno kupiłabym podkład Givenchy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka