Dodaj do ulubionych

zakup roweru

31.05.14, 12:07
chcę sobie kupić rower miejski - będę jeździć po ścieżkach, ale czasami w Gdańsku są też wzniesienia. Wybrałam kilka modeli, jednak nie znam się za bardzo i nie wiem na co się zdecydować. Czy ktoś bardziej obeznany w tematyce rowerowej mógłby mi doradzić?

www.domenasportowa.pl/product-pol-2...1-6-7-2013.html
www.flowerbike.pl/product-pol-35456...co-II-2014.html
www.flowerbike.pl/product-pol-35446...ibero-2014.html
sklep.rowmot.eu/satine-m-turkusowo-...k,sp,231,1083#p
Czy może coś innego w podobnej cenie ?
Obserwuj wątek
    • ojczymc Re: zakup roweru 01.06.14, 07:16
      Witaj.Roweru z linku 1 i 4 nie pokazuje.Proponuję zakup roweru,który ma też przerzutki z przodu/te z linku 2 i 3 nie mają ich/.Jeśli masz jeździć po terenie pagórkowatym,proponuję by Twój rower miał z tyłu przerzutkę megarange./pl.wikipedia.org/wiki/MegaRange/Nawet jeśli Twój,wymarzony rower jej nie będzie miał,możesz poprosić o jej zamontowanie-cena 40-60zł.Jeśli kupujesz w porządnej firmie mogą Ci odliczyć koszt wymienianej przerzutki.Wtedy za 20-30 zł wszystkie górki "Twoje". :) pozdROWER
    • adam202020 Re: zakup roweru 24.08.16, 19:36
      jeszcze dodam nawiasem, jezeli kupujesz rower, to zadbaj o kazdy szczegol :) kup potrzebne akcesoria, zabezpiecz sie przed kradzieza ( zajrzyj na www.gpsdoroweru.pl - kup sobie lokalizator gps, w razie czego bedziesz miec dostep do monitorowania go online, nawet w razie kradziezy szybciej masz szanse go odzsyskac :) ) owocnych zakupow!
    • adusia97 Re: zakup roweru 17.10.16, 09:56
      Widziałam fajną wyprzedaż w sporti.pl Teraz jest dobry okres żeby kupić tani rower.
    • mwolomierski Re: zakup roweru 09.05.22, 13:55
      A zerknij sobie na stronkę [url]https://pogobikes.pl/[/url], duży wybór mają, dzwoń dopytuj, fachową pomoc dostaniesz. serio polecam
      • mwolomierski Re: zakup roweru 09.05.22, 14:01
        Zerknij na stronkę [url]https://pogobikes.pl/[/url]
        • mwolomierski Re: zakup roweru 09.05.22, 14:02
          pogobikes.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka