Dodaj do ulubionych

czy dostane probki podkladow

IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.08.05, 19:21
i gdzie?
Tzn przymierzam sie do kupna clinique ale z racji ze to dla mnie niemaly wydatek i mam juz dosyc
testowania na sobie beznadziejnych kosmetykow chcialabym piersze je wyprobowac.Chce trafic na
odpowiedni pod wzgledem dostosowania sie do mojej twarzy jak i w odpowiednim kolorze.Czy to
czy dostane probke zalezy od sklepu,od tego czy wczesniej cos kupie czy poprostu dadza mi jesli o
nie poprosze??????jesli znacie jakies sklepy w polsce i za granica(UK) bardzo prosze o pomoc.
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: czy dostane probki podkladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:30
      Zawsze w perfumeriach dostaję próbki kosmetyków o które proszę, bez względu na
      to czy coś kupuję. Sefora, Galeria centrum, Douglas. Po prostu podchodzisz do
      ekspedientki i prosisz o próbki podkładów i tyle!
    • stelena Re: czy dostane probki podkladow 05.08.05, 19:50
      Zabawne ale ja wlasnie tez urzadzialam polowanie na probki podkladow Clinique
      Zdobylam juz 2 Czasem mam wrazenie, ze probuja sie "wymigac" mowiac ze nie maja
      pojemniczkow (oryginalne male pojemniczki dostalam tylko raz od Channela) ale i
      na to mam sposob poprostu nosze przy sobie swoje:) Powodzenia
      • Gość: asia Re: czy dostane probki podkladow IP: *.acn.waw.pl 05.08.05, 21:34
        Przepraszam za głupie pytanie, ale jakie to mogą być pojemniczki? Skąd takie wziąć?
        • mikams75 Re: czy dostane probki podkladow 05.08.05, 23:10
          takie w jakich sie dostaje testery - malutki plastikowy sloiczek (jak od kremu
          tylko duzo mniejszy).
          • Gość: maxi Re: czy dostane probki podkladow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 07:28
            Kiedyś w centrum handl. ekspedientka powiedziała mi zebym poszła do apteki i
            kupiła pojemnik na mocz to da mi próbkę kremu, bo nie mają pojemniczków. Dała
            wmi wtedy z pół opakwania ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka