Dodaj do ulubionych

DZIWNA PROSBA! 20% W GC.

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 19:51
Mam prosbe do dziewczyn z Wawy-kolezanki wyjezdzam na miesiac do UK. Gdyby w
tym czasie byla promocja w GC-20% na wszystkoooooooo (z wyjatkiem tych
selektywnych), to czy moglybyscie mnie zawiadomic mailem?
Mam kilka rzeczy na oku i chcialabym je kupic (tzn. wysle po nie chlopaka;),
a tak sie dziwnie sklada, ze zawsze jak jest ta akcja to mnie nie ma w
kraju. Swoja droga to polaca sie wowczas kupowac kosmetyki typu-Loreal, max
factor, Revlon bo naprawde mozna zaoszczedzic. w UK raczej nie licze na tanie
kosmetyki i ciuchy, chyb, ze o nich cos wiecie?
ap77@gazeta.poczta.pl Moge na Was liczyc?(chociaz jedna.....bu.....)
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: DZIWNA PROSBA! 20% W GC. IP: *.ny325.east.verizon.net 20.08.02, 20:18
      na mnie możesz ! juz wracam do kraju, więc zwrócę uwagę, Twojego @ juz sobie
      zapisałam, mieszkam w wawie więc poinformuje tylko o promocji w tym mieście,
      nie wiem jakie Cie interesuje....
      • Gość: ap77 Re: DZIWNA PROSBA! 20% W GC. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:54
        Gość portalu: marta napisał(a):

> na mnie możesz ! juz wracam do kraju, więc zwrócę uwagę, Twojego @ juz sobie
        > zapisałam, mieszkam w wawie więc poinformuje tylko o promocji w tym mieście,
        > nie wiem jakie Cie interesuje....

Dzieki wielkie- nie a to jak forum. Nie wiem tylko czy na chlopaka bede mogla
        liczyc, w dalszej czesci tego zadania?
        • anexxa Re: DZIWNA PROSBA - logistyka;)) 20.08.02, 20:59
          zrobimy inaczej.

jak bedzie przecena, poczytasz o tym na mailu i forum.
          napiszesz nam, co kupic. przypuszczam, ze nie chapsniesz
          polowy oferty, wiec mozemy zalozyc jakis stolicznyj
          triumwirat (albo wiecej, ja sie pisze...), wykonac zrzute
          i ci zakupic liste produktow.

jak wrocisz, to odbierzesz.

a jak nie odbierzesz... no coz, czytalam troche o voodoo
          i mam nachalnego psa;)))

xx.
    • genuine Re: UK 20.08.02, 22:50
      Gość portalu: ap77 napisał(a):

> w UK raczej nie licze na tanie
      > kosmetyki i ciuchy

A nieslusznie! Na szalenstwo ciuchowych wyprzedazy juz sie co prawda
      spoznilas, ale promocje kosmetykow zdazaja sie tu na kazdym kroku, zwlaszcza
      jesli chodzi o produkty firm, ktore wymienilas. Normalnie ich ceny nie sa
      wcale wyzsze niz w Polsce, a na wyprzedazach juz mi sie nieraz udalo kupic
      rzeczy za bezcen, jak chocby ostatnio puder Translucide Loreala za jednego
      funta! Polecam goraco zwlaszcza np. siec drogerii Superdrug, ktore spotkasz
      tu na kazdym kroku. Przez okragly rok mnostwo towarow sprzedaja w promocji
      typu 1/3 ceny off (a czasem nawet 1/2), a takze bardzo tu popularne kup dwa
      produkty i dostan trzeci gratis albo kup jeden i drugi dostan gratis. Oferta
      promocji zmienia sie bardzo czesto, wiec zawsze mozna znalezc cos dla siebie.
      Niektore sklepy robia tez od czasu do czasu czystki w magazynach, zeby pozbyc
      sie starych zapasow i wtedy mozna kupic markowe rzeczy za przyslowiowego
      funta. No, ale to juz trzeba duzo czasu spedzac na zakupach i miec oczy i uszy
      szeroko otwarte, zeby wytropic takie okazje, na co niestety nie kazdy ma czas.
      Ale Superdrug to pewnik przez okragly rok.

• Gość: ap77 Re: GENUINE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 17:25
        genuine napisała:

> Gość portalu: ap77 napisał(a):
        >
        > > w UK raczej nie licze na tanie
        > > kosmetyki i ciuchy
        >
        > A nieslusznie! Na szalenstwo ciuchowych wyprzedazy juz sie co prawda
        > spoznilas, ale promocje kosmetykow zdazaja sie tu na kazdym kroku, zwlaszcza
        > jesli chodzi o produkty firm, ktore wymienilas. Normalnie ich ceny nie sa
        > wcale wyzsze niz w Polsce, a na wyprzedazach juz mi sie nieraz udalo kupic
        > rzeczy za bezcen, jak chocby ostatnio puder Translucide Loreala za jednego
        > funta! Polecam goraco zwlaszcza np. siec drogerii Superdrug, ktore spotkasz
        > tu na kazdym kroku. Przez okragly rok mnostwo towarow sprzedaja w promocji
        > typu 1/3 ceny off (a czasem nawet 1/2), a takze bardzo tu popularne kup dwa
        > produkty i dostan trzeci gratis albo kup jeden i drugi dostan gratis. Oferta
        > promocji zmienia sie bardzo czesto, wiec zawsze mozna znalezc cos dla siebie.
        > Niektore sklepy robia tez od czasu do czasu czystki w magazynach, zeby pozbyc
        > sie starych zapasow i wtedy mozna kupic markowe rzeczy za przyslowiowego
        > funta. No, ale to juz trzeba duzo czasu spedzac na zakupach i miec oczy i
        uszy
        > szeroko otwarte, zeby wytropic takie okazje, na co niestety nie kazdy ma
        czas.
        > Ale Superdrug to pewnik przez okragly rok.

Genuine-wlasnie mialam Cie odszukac na forum, ale jakos nie wiedzialam czy
        wypada. Widze, a raczej czytam ze, jestes dobrze zorientowana-napisz
        > prosze cos o jakichs outletach i secend handach (na poziomie) w Londynie i
        wogole cos o ciekawostkach urodowo-odziezowych, ze tak to nazwe. Tylko
        sibkooooo, bo za trzy dni juz bede....
        Ps. Jestes w Londynie? Moze sie spotkamy na zakupki?
        Anka
        Ja jade na praktyki ze studiow, na miesiac, bylam juz w Londku ale krotko....
        Niestety "fundneli" nam autokar i nie wiem jak to przezyje-do tej pory ciulalam
        zawsze na samolot. Moze macie jakas recepte na zniesienie tej podrozy????
        A to moze zrobie oddzielny watek.....................Lece.........
        Na ra
        • genuine Re: GENUINE 22.08.02, 11:17
          O ciuchowych adresach nie moge ci za wiele powiedzic, bo jesli jak ja (dzieki
          angielskiemu zarciu) przeskakuje sie nagla z rozmiaru 38 na 44, to wierz mi,
          ze zakupy ubran wtedy wcale nie ciesza, a raczej jedynie frustruja. Jesli
          jedzisz juz teraz , to sie jeszcze zalapiesz na koncowke letnich przecen, ale
          na wiele bym nie liczyla, bo to juz raczej mocno przebrane odpady i to w
          rozmiarach najwiekszych i najmniejszych z mozliwych, nic po srodku. Nie wiem,
          jaki styl preferujesz, jesli bardziej sportowy niz kostiumowy, to zawsze warto
          zajrzec do GAPA, ktory permanentnie wyprzedaje czesc kolekcji, a wtedy mozna
          zlowic super ciuchy po 3-4 funty sztuka. Problem w tym, ze kazdy sklep
          przecenia troche inne ciuchy i stosuje inny poziom upustu, wiec czasem sie
          trzeba troche nachodzic, zeby wylowic perelki. W Londynie sklep Gapa jest w
          kazdym wiekszym centrum handlowym, wiec nie powinnas miec problemow. Drugi
          pewniak to T K Maxx, siec wielkich magazynow z bardzo roznymi tanimi
          nieuzywanymi ciuchami, czasem bardzo badziewnymi, ale sporo tu tez markowych
          perelek, jak dzinsy i t-shirty Calvina Kleina, Tommy Hilfingera czy Donny
          Karan za 1/3 normalnej ceny. Plusem sieci sa oczywiscie ceny, minusem strata
          czasu, bo magazyny wygladaja jak nasze second-handy, wszystko na wieszakach
          bez porzadku i skladu, czyli w perspektywie dlugie szperanie. Nowe dostawy co
          tydzien, oferta w poszczegolnych sklepach tej lini zwykle sie od siebie
          znacznie rozni. Moje ulubione sklepy Dorothy Perkins letnia wyprzedaz juz
          wlasciwie koncza, wiec nie sadze zeby udalo ci sie jeszcze cos sensownego
          upolowac, ale nawet w sezonie bez obnizek warto tam zajrzec ze wzgledu na
          bardzo ciekawe wzornictwo, zwlaszcza topow bardziej imprezowych i ceny, ktore
          nawet, ktos przyjezdzajacy z Polski jeszcze moze nazwac rozsadnymi.
          Bardziej odjechane i niepowtarzalne ciuchy mozna kupic na Camden Market,
          chociaz nie powiedzialabym zeby bylo tam specjalnie tanio, no i dzikie tlumy
          tez potrafia tam czlowieka do zakupow skutecznie zniechecic.
          Najtanszymi sklepami tutaj sa Primark i Matalan, w obu mozna kupic ciuchy
          naprawde za grosze, taniej niz w Polsce, problem w tym ze wzornictwo jest
          bardziej niz badziewne i jakosc tez pozostawia wiele do zyczenia, wiec kupic
          tam bluzeczke w prezencie dla nielubianej kuzyki bardzo polecam, ale sama juz
          sie tam raczej nie ubierzesz.
          Nie mam pojecia w, ktorej czesci Londynu sie zatrzymasz, wiec trudno mi
          podawac ci konkretne adresy, ale sklepy sieci, o ktorych pisalam znajdziesz
          niemal w kazdym centrum handlowym. O second-handach tez niestety ci nic nie
          moge powiedzic, bo to niestety nie moja broszka.
          • Gość: ap77 Re: GENUINE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 17:02
            Dzieki bardzo za wyczerpujace informacje. Jade juz teraz tzn w sobote, wiec
            moze sie na cos zalapie - raczej GAP niz te Matalany itp.
            Co do TK max to bylam w nim w Dublinie i odnieslam wlasnie takie niekorzystne
            wrazenie- wieszaki ubran, niemodne.....Pewnie trzeba tam codziennie buszowac
            zeby cos upolowac.
            Mam jeszcze pytanko. Czy w Londynie jest Terra Nova i Vero Moda oraz Promod
            Podejrzewam, ze sa. Napisz co o nich sadzisz (cenowo i trendowo).

Z pozdro
            Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka