Dodaj do ulubionych

Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie?

IP: *.zamosc.mm.pl 07.08.05, 23:41
Kobiety, niedawno przeprowadzilam sie do Warszawy i mam problem - w wielkich
galeriach hndlowych czy markowych sklepach kosmetyki wydaja mi sie duzo
drozsze niz w innych sklepach, ale za to jest tam duzy wybor. Mozecie polecic
mi jakies niedrogie a dobre sklepy z kosmetykami ze sredniej polki, zarowno
do pielegnacji skory jak i kolorowki? Dziekuje za odpowiedz!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tt Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:43
      a galerie centrum?? tam wbrew pozorom są niedrogie kosmetyki, oczywiście nie
      wszystkie;) ale duzo jest w przyjstepnych cenach
    • bzzzk Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? 07.08.05, 23:52
      myślę, że niezbyt drogi jest Rossmann, a wybór spory i często są różne promocje.
      pzdr.
    • Gość: len Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 01:00
      Jeśli nie masz pilnych zakupów, warto poczekać na MegaWeekend, czy jak się to
      tam nazywa, w GaleriiCentrum i kupować o 20% taniej. Obniżka obejmuje również
      kosmetyki, oprócz kosmetyków selektywnych. Trudno mi powiedzieć, kiedy będzie
      najbliższa obniżka - zawsze to jest do ostatniego momentu owiane tajemnicą.

Pozdrawiam!
      • Gość: fi Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? IP: *.chello.pl 08.08.05, 01:13
        a skąd wiadomo, kiedy? gdzie to ogłaszają?
        • Gość: len Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.05, 03:06
          No właśnie nie ogłaszają, żeby klienci kupowali poza obniżkami. Dopiero na
          dzień przed weekendem w jakimś radio, chyba Zet, nie wiem, bo nie słucham, poza
          tym można się zorientować po plakatach na budynku Galerii. Panie ekspedientki
          też nie wiedzą podobno do ostatniej chwili, aż do tego stopnia jest to trzymane
          w tajemnicy :) Ja zwykle dowiaduję się od znajomych albo z forum właśnie - na
          ogół ktoś powiadamia rozpoczynającej się obniżce, co jest bardzo fajnym
          zwyczajem. MegaWeekend rozpoczyna się w piątki i trwa do niedzieli wieczór.

Pozdrawiam!
    • kragmel Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? 08.08.05, 06:28
      Gość portalu: link@ napisał(a):

> Kobiety, niedawno przeprowadzilam sie do Warszawy i mam problem - w wielkich
      > galeriach hndlowych czy markowych sklepach kosmetyki wydaja mi sie duzo
      > drozsze niz w innych sklepach, ale za to jest tam duzy wybor.

akurat w dużych sklepach, tj. supermarketach typu carrefour czy tesco, jest
      najtaniej ;) jest przynajmniej taniej niż w drogerii natura. rossman również
      niedrogi.
      • bzzzk Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? 08.08.05, 13:43
        no tak, supermarkety, to też dobre miejsce na tanie zakupy:) niektórych nie
        lubię, bo jest strasznie mały wybór (np. Geant na Ursynowie), ale Leclerc w tym
        rejonie jest moim ulubionym pod względem kosmetyków;)
        z moich obserwacji wynika też, że w np. Super Pharm jest taniej niż w Galerii
        Centrum (nie wiem czy wszystko, ale oglądałam parę rzeczy i różnica była). i
        zdarzają się promocje. ale na pewno najtaniej w supermarketach.
        a, poza tym zawsze myślałam, że zakupy w osiedlowych drogeriach nie są
        opłacalne, ale odwiedziłam taką ostatnio, bo potrzebowałam kupić mydelniczkę i
        zobaczyłam, że np. balsamy i żele pod prysznic Eris są tańsze, niż w GC (gdzie
        parę dni wcześniej je nabyłam). więc jak masz czas, to połaź po różnych
        miejscach, czasem obserwacje są zaskakujące;)
        pzdr.
        • Gość: Ofelia1982 W Galerii Centrum drogo!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:38
          Dziwia mnie wasze odpowiedzi, gdyz dla mnie zawsze oczywistym bylo, iz w
          Galerii Centrum jest drozej niz w innych sklepach..a zwlaszcza jesli chodzi o
          kosmetyki..dla mnie najtaniej w Rossmanie i supermarketach (np Carrefour w
          Arkadii).pozdr
          • bzzzk Re: W Galerii Centrum drogo!! 08.08.05, 15:29
            też uważam, że jest tam stosunkowo drogo. chyba, że są te weekendy z 20%
            zniżką, ale normalnie, to zakupy tam nie należą do najtańszych.
            pzdr.
            • Gość: monias1 Re: W Galerii Centrum drogo!! IP: 217.97.133.* 08.08.05, 15:35
              W GC jest drogo. Widac to golym okiem. Zele pod prysznic, toniki, mleczka,
              kremy - wszystko generalnie drozsze o 2-5 zeta a nawe i wiecej na niektorych
              produktach. Kolorowka tez drozsza (z niektorymi wyjatkami jak np. puder Max
              Factor za 29.9 zl czy pojedyncze cienie Artdeco za 25 zeta).
    • Gość: Nessie Re: Tanie kosmetyki w Warszawie - gdzie? IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 16:18
      Dobre stoiska kosmetyczne mają supermarkety Leclerc (Ursynów), Carrefour
      (centrum Arkadia) i Auchan (Piaseczno); nieźle jest w Tesco, tragicznie w
      Geancie. Poza tym musisz rozejrzeć się blisko swojego mieszkania, na pewno
      znajdziesz multum minisklepików i "budek" z kosmetykami. Często trzymają się
      jednej albo dwóch marek średniopółkowych i mają duży wybór. Nie piszesz, w
      jakiej dzielnicy mieszkasz - jeśli na Ursynowie, to takich małych butików
      kosmetycznych jest zatrzęsienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka