Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:48 Proszę o opinię na temat kremów pod oczy.Używałyście? Przymierzam sie do ich kupna, ale mam watpliwości, bo cena ok. (64-67) zl jest dość wysoka i jeszcze trzebaby kupić na dzien i na noc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzydziestka+ Re: ReAct! - Eris IP: 57.66.193.* 08.08.05, 10:02 używałam jedynie próbek, więc nie za wiele mogę powiedzieć, ale...nie powodował u mnie podrażenienia, pachnie całkiem normalnie (niektóre z linii forte 35+ w mojej ocenie śmierdziały !), nawilżał całkiem dobrze, ale nie rewelacyjnie krem na dzień nałożony grubszą warstwą "wałkował się" , chociaż po kremie na noc moja buzia wyglądała rano przyzwoicie uznałam , że żadna rewelacja i patrząc na cenę nie kupię :) bo mój obecny krem z wit. C jest lepszy a tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: ReAct! - Eris IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 10:26 a jaki używasz krem z wit C ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziestka+ Re: ReAct! - Eris IP: 57.66.193.* 08.08.05, 10:51 używam Lumene Vitamin+ RADIANT C-ENERGY Age-Defying i jestem bardzo zadowolona chciałam zmienić i szukałam czegoś nowego, ale....pokornie kupiłam kolejny słoiczek :) nie jest najtańszy, ale tańszy od Erisa i według mnie lepszy w sklepach internetowych ok.53 zl w "normalnych" ok.60 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: ReAct! - Eris IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 11:41 a jak z zapychaczami w nim ??? jest coś co mogłoby uczulic lub spowodować wysyp przyszcy - po 30 jestem - a wciąż te przyszculce :) jak cos nie tak zaaplikuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziestka+ Re: ReAct! - Eris IP: 57.66.193.* 08.08.05, 12:28 wklejam to co sama znalazłam. "Lumene Vitamin+ RADIANT C-ENERGY Age-Defying Intensive care Krem intensywnie witaminowy. Linia pielęgnacyjna przeciw starzeniu skóry. Do wszystkich rodzajów cery. Olej z nasion maliny moroszki i witamina C w kapsułkach sprawiają , że ich wpływ na odnowę skóry jest wyjątkowo silny. Witamina C usprawnia syntezę kolagenu w skórze, nawilża i poprawia jędrność. Twoja skóra nabiera urody: staje się bardziej świetlista, pełna energii i świeża. (Poprawa elastyczności i miękkości w 85 %). Natychmiast: bardziej miękka, bardziej świetlista skóra. Dzień po dniu: następuje rewitalizacja skóry. poj. 50 ml. Lumene VITAMIN+ - linia pielęgnacyjna przeciw starzeniu się skóry. Pomaga zwalczać pierwsze oznaki starzenia. Zalecana powyżej 25. roku życia. Naturalna energia arktycznych malin i siła witamin Intensywne kremy Lumene Vitamin+ łączą odżywcze działanie maliny moroszki, znanej jako "arktyczna pomarańcza", z pielęgnującą siłą witaminy C w kapsułkach. Zamknięta w liposomach witamina C jest uwalniana do skóry stopnoiwo, co daje w rezultacie efekt długotrwłego odżywienia. Malina moroszka (Rubus chamaemorus) - rosnąca na arktycznych torfowiskach malina moroszka jest skarbem Północy. Olej z nasion maliny moroszki jest bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe (Omega 3 i Omega 6), antyutleniacze (witamina E), karotenoidy (prowitamina A) i sterole roślinne, które wspólnie wzmacniają i chronią skórę przed wolnymi rodnikami i wewnętrznymi czynnikami stresu (promieniowanie UV, zanieczyszczenia, palenie papierosów, stres). Skóra otrzymuje aktywną ochronę, aby walczyć z przedwczesnym starzeniem." dokładanego składu Ci teraz nie podam, bo z tego co pamiętam skład jest tylko na kartoniku, który powędrował do kosza ja mam cerę normalną/suchą i jestem b.zadowolona, ale moja przyjaciółka która ma cerę mieszaną i również mimo wieku (35) wyskakują jej niespodzianki :) używa tego kremiku i sobie chwali zobacz w drogerii na opakowaniu nie mogę więcej pomóc Odpowiedz Link Zgłoś