Dodaj do ulubionych

ReAct! - Eris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:48
Proszę o opinię na temat kremów pod oczy.Używałyście? Przymierzam sie do ich
kupna, ale mam watpliwości, bo cena ok. (64-67) zl jest dość wysoka i
jeszcze trzebaby kupić na dzien i na noc...
Obserwuj wątek
    • Gość: trzydziestka+ Re: ReAct! - Eris IP: 57.66.193.* 08.08.05, 10:02
      używałam jedynie próbek, więc nie za wiele mogę powiedzieć, ale...nie powodował
      u mnie podrażenienia, pachnie całkiem normalnie (niektóre z linii forte 35+ w
      mojej ocenie śmierdziały !), nawilżał całkiem dobrze, ale nie rewelacyjnie
      krem na dzień nałożony grubszą warstwą "wałkował się" , chociaż po kremie na
      noc moja buzia wyglądała rano przyzwoicie uznałam , że żadna rewelacja i
      patrząc na cenę nie kupię :) bo mój obecny krem z wit. C jest lepszy a tańszy
      • Gość: Misia Re: ReAct! - Eris IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 10:26
        a jaki używasz krem z wit C ??
        • Gość: trzydziestka+ Re: ReAct! - Eris IP: 57.66.193.* 08.08.05, 10:51
          używam Lumene Vitamin+ RADIANT C-ENERGY Age-Defying i jestem bardzo zadowolona
          chciałam zmienić i szukałam czegoś nowego, ale....pokornie kupiłam kolejny
          słoiczek :)
          nie jest najtańszy, ale tańszy od Erisa i według mnie lepszy
          w sklepach internetowych ok.53 zl w "normalnych" ok.60
          polecam

• Gość: Misia Re: ReAct! - Eris IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.05, 11:41
            a jak z zapychaczami w nim ??? jest coś co mogłoby uczulic lub spowodować wysyp
            przyszcy - po 30 jestem - a wciąż te przyszculce :) jak cos nie tak
            zaaplikuje :)
            • Gość: trzydziestka+ Re: ReAct! - Eris IP: 57.66.193.* 08.08.05, 12:28
              wklejam to co sama znalazłam.
              "Lumene Vitamin+ RADIANT C-ENERGY Age-Defying Intensive care
              Krem intensywnie witaminowy.

Linia pielęgnacyjna przeciw starzeniu skóry.
              Do wszystkich rodzajów cery.

Olej z nasion maliny moroszki i witamina C w kapsułkach sprawiają , że ich
              wpływ na odnowę skóry jest wyjątkowo silny. Witamina C usprawnia syntezę
              kolagenu w skórze, nawilża i poprawia jędrność. Twoja skóra nabiera urody:
              staje się bardziej świetlista, pełna energii i świeża.
              (Poprawa elastyczności i miękkości w 85 %).

Natychmiast: bardziej miękka, bardziej świetlista skóra.
              Dzień po dniu: następuje rewitalizacja skóry.

poj. 50 ml.

Lumene VITAMIN+ - linia pielęgnacyjna przeciw starzeniu się skóry. Pomaga
              zwalczać pierwsze oznaki starzenia. Zalecana powyżej 25. roku życia.

Naturalna energia arktycznych malin i siła witamin
              Intensywne kremy Lumene Vitamin+ łączą odżywcze działanie maliny moroszki,
              znanej jako "arktyczna pomarańcza", z pielęgnującą siłą witaminy C w kapsułkach.

Zamknięta w liposomach witamina C jest uwalniana do skóry stopnoiwo, co daje w
              rezultacie efekt długotrwłego odżywienia.

Malina moroszka (Rubus chamaemorus) - rosnąca na arktycznych torfowiskach
              malina moroszka jest skarbem Północy. Olej z nasion maliny moroszki jest bogaty
              w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe (Omega 3 i Omega 6), antyutleniacze
              (witamina E), karotenoidy (prowitamina A) i sterole roślinne, które wspólnie
              wzmacniają i chronią skórę przed wolnymi rodnikami i wewnętrznymi czynnikami
              stresu (promieniowanie UV, zanieczyszczenia, palenie papierosów, stres). Skóra
              otrzymuje aktywną ochronę, aby walczyć z przedwczesnym starzeniem."

dokładanego składu Ci teraz nie podam, bo z tego co pamiętam skład jest tylko
              na kartoniku, który powędrował do kosza
              ja mam cerę normalną/suchą i jestem b.zadowolona, ale moja przyjaciółka która
              ma cerę mieszaną i również mimo wieku (35) wyskakują jej niespodzianki :) używa
              tego kremiku i sobie chwali

zobacz w drogerii na opakowaniu nie mogę więcej pomóc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka