Gość: orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:34 czy któraś z Was stosowała?Czy płyn jest skuteczny?Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mari Re: Dermesa IP: *.sa.brewet.pl 09.08.05, 17:05 dość skuteczny o ile stosowany regularnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dermesa IP: 213.241.34.* 09.08.05, 17:11 płyn? szampon lub żel raczej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa11 Re: Dermesa 09.08.05, 17:16 to płyn do stóp. dla mnie niewypał totalny, kupiłam po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii. po nim strasznie "paliły" mnie pięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dermesa IP: 213.241.34.* 09.08.05, 17:27 oj, sorry. myślałam o Dermenie. Co do Dermesy- dla mnie jest nieskuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Dermesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:45 bardzo dziękuję za info. wnoszę z Waszych opinii,że to kolejny przereklamowany produkt. czy w takim razie możecie polecic coś skutecznego na suche pięty?dbam o nie regularnie,ale jak na razie żaden kosmetyk mnie nie zachwycił. pozostanie mi chyba stary,poczciwy dermosan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Dermesa IP: *.mt.pl / *.mt.pl 09.08.05, 18:21 mnie tez palily! piekly ale pozostawila je miekkie i delikatne jednak nie wygladza ich na dlugo - to chwilowy efekt ;-( a dermosanu ja od 2 miesiecy nie moge dostac ! chyba wycofali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Dermesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:21 Polecam masc Dernilan, w aptece ok. 6zł.Skuteczna na suche,szorstkie pięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Dermesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:41 dzięki,Dernilanu jeszcze nie używałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dermesa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 14:44 Dernilan dla mnie za tłusty i efekty bardzo słabe- przynajmniej u mnie. Dermesa sprawdziła się u mnie bardzo dobrze. Podstawowa sprawa żeby był szybki i trwały efekt to nawilżyć, odczekać chwile aż się wchłonie, nawilżyć jeszcze raz, odczekać, nawilżyć trzeci raz. Tak 2 razy dziennie - już następnego dnia pięty wyglądają znacznie lepiej, a po tygodniu nie powinno być śladów po pęknięciach. Tu trzeba suminności :) Można się miziać oczywiście tłustymi kremami- ale jeszcze nie spotkałam się z takim co by przyniósł mi lepsze efekty niż Dermesa. Zadbaj też o pierwiatki, witaminy itd. Co do tych wszystkich kremów, płynów - nie ma chyba takiego co by wszystkim dogodził- każda skóra reaguje inaczej. Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tompatrz Re: Dermesa 23.08.05, 21:10 eh w tych moich cholernych aptekach nie ma Dermesy... czy ktos mi kupi i przesle za pobraniem, lub zaplace zgory na konto? jesli tak toprosze o cene z wysylka na maila tomek@srem.info PILNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dermesa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 12:32 A skąd jesteś? Zazwyczaj udaje się ściągnąć z tego co dziewczyny pisały. A jak potrzebujesz coś jeszcze z kosmetyków itp. to na pewno jest na mediweb, esentii, domzdrowia, i jeszcze w paru internetowych widziałam.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: Dermesa 26.08.05, 12:58 dermesa dla mnie jest absolutna rewelacja. Mam w domu 8 kremow do stop i zaden z nich nie dorownuje dermesie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu777 Re: Dermesa 26.08.05, 13:13 zgadzam sie, ze dermesa przereklamowana. A ja wlasnie znam b. dobry krem na suche stopy i szorstkie pięty - ABE celii, ok.6 zł kosztuje. jest swietny, bo ma duży procent mocznika w skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tompatrz Re: Dermesa 26.08.05, 20:46 naszczescie juz kupilem Dermese:) w domzdrowia...:) ae dostalemaila ze podobno u mnie nawet jest. od wczraj stosuje dzisiajbedzie drugi dzien zobaczymy po ilu dniach naprawi mi dlonie stosuje 2 razy dziennie po 2 razy smarujac jak perwsza warstwa wchlonie sie:) pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś