Dodaj do ulubionych

www.biust.pl ? kupowalyscie?????

22.08.02, 11:47
Czy robilyscie zakupy na www.biust.pl??? maja tam rozmiary jakich moje oczy
nie widzialy w normalnych sklepach, ale boje sie troche, ze cos bedzie zle
lezalo. Czy sa jakies problemy z wymiana, czy po prostu ze zwrotem???
Poczytalam sobie te wypowiedzi o nowym biusciku bez skalpela i usiluje sobie
znalezc STANIK. Ale jak mam porownac , czy lepszy 70 F czy 75 DD
skoro "TAKIECH" rozmiarow normalne kobiety nie nosza i takich w sklepach nie
ma???
Obserwuj wątek
    • g_andzia Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 11:50
      ja kupowałam i polecam.
      nazamawiałam staników 75b (rozmiar, który sobie sama wymyśliłam przeczytawszy
      artykuł o pani hani),a potem poszłam do niej i okazało się, ze mam 70d:) tamte
      zwróciłam bez problemu, zamówiłam nowe i przyszly nazajutrz (normalnie
      pocztą:). pasują i są swietne (valisere).
      • charissa Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 12:30
        a ten rozmiar sobie wymyslilas na jakiej podstawie?? wyczytalas z tabel na
        biust.pl
        tam te tabele chyba troche klamia, bo mi wyszlo, ze majtki powinnam nosic 40 a
        nosze S ;-))
        chyba zamowie w ciemno cos z tego wirtualnego sklepu, najwyzej wymienie lub
        zupelnie zwroce
        • g_andzia Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 12:34
          nosiłam 80a, więc sobie po przestudiowaniu artykułu w wysokich obcasach
          wymysliłam, że tu zmniejszę, tam dodam i jak pójdę do pani hani, to mnie
          pochwali, że mam tak dobrze dobrany staniczek.a tu figa, mam nosić 70 d w
          porywach do 70e:) teraz kupuję w tym, przez nią dobranym, rozmiarze i lezy
          idealnie. według tabelek z www.biust.pl powinnam nosić 75c:)
          • charissa Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 12:37
            a ile masz pod biustem???
            ja mam dokladnie 75, wiec tak i tam wyszlo, ale za to miseczka ....F ( nie
            sadze!!) Na stronie www.figleaves.com - tez fajna, ale chyba za drogo by mnie
            wyszedl ewentualny zwrot- wyszlo ze 34 ( czyli nasze 75) DD
            no to komu tu wierzyc ???
            • g_andzia Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 12:41
              no właśnie w tym rzecz (co barwnie opisałam na wątku o pani hani:), że ja mam
              pod biutem 82, a jak się mocno ścisnę 79-80 cm. parę lat temu nosiłam jeszcze
              85a, kupowane w niemczech, ale tak trudno mi było je zdobywać, ze przeszłam na
              80, przekonana, że noszę za ciasne:) jakim cudem pasuje 70, nie pytaj, w kazdym
              razie noszę od początku sierpnia, nic mnie nie ciśnie, biust mam gigant i
              jestem ogólnie happy.
              • charissa Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 12:55
                hehe ja mam ogromny i bez stanika, jakiegos specjalnego ;--)))
                ale tak sie zaczytalam w te wszystkie wasze wypowiedzi, ze postanowilam
                poeksperymentowac z tymi rozmiarami. nie chce niczego powiekszac, wprost
                przeciwnie, chetnie bym zmniejszylam. Chce tylko sobie dobrac dobry stanik.

A tak w ogole to bardzo mnie dziwi jak to mozliwe zeby zmniejszenie stanika w
                obwodzie pod biustem nie powodowalo fald i wcinania sie stanika w cialko.
        • g_andzia Re: www.biust.pl ? kupowalyscie????? 22.08.02, 12:38
          charissa napisała:

> > chyba zamowie w ciemno cos z tego wirtualnego sklepu, najwyzej wymienie lub
          > zupelnie zwroce

ze zwrotem nie robią absolutnie problemu, tylko oczywiscie trzeba miec pudełka,
          metki itp. potracają coś tam za wysyłke, ale do pewnej sumy - wszystko ejst
          wyjasnione na stronce biustu w dziale o zwrotach. ja bodajże nic nie straciłam,
          bo zamówienie było na wysoką kwotę, już nie pamiętam. w kazdym razie warto
          spróbowac, jak się ma niezbyt popularny rozmiar, bo wybór jest duuuuuuży:)
          w sprawie zwrotu mailowałam z bardzo miłym panem, który mi wszystko wytłumaczył
          grzecznie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka