ola_86 11.08.05, 19:24 czy chodzac do sauny mozna chociaż trroszeczke schudnac, czytalam, ze tak, tylko trzeba trzymac potrzas pobyty nogi w misce z ciepla woda. Jesli tak to ile i czy czesto trzeba chodzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: sauna IP: 157.25.152.* 11.08.05, 19:28 Taaa, już widzę, jak w saunie na basenie dają Ci miskę z ciepłą wodą, żebyś mogła w niej trzymać nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_86 Re: sauna 11.08.05, 20:45 jak bede chciala to dadza mi piecdziesiat misek zebym miala inna na kazda minute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sauna IP: 212.122.214.* 11.08.05, 19:28 Można schudnąć. Musisz chodzić dwa razy w tygodniu, a przez miesiąc schudniesz 2kg. Do tego odpowiednia dieta. Niskotłuszczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: sauna 11.08.05, 19:42 w saunie wypocisz sie i stracisz wode, ale to nie jest zadne chudniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Napewno nie schudniesz od samej sauny, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:08 wspomaga ona dietę i ruch, ponieważ pomaga pozbyc sie toksyn i organizm jest "lżejszy", ogólnie zdrowszy. Powinnaś wchodzic do sauny zawsze po zajęciach, chyba że cwiczysz codziennie, to wtedy rzadziej. Ja ostatnio zakochałam się w saunie i nie mogę się doczekac, kiedy zrobi się zimno i wrócę do fitness klubu :-))) Oczywiście ma cudowny wpływ na skóre i włosy, powinnaś zabierac ze sobą kosmetyki, nawet te droższe, bo świetnie się wchłaniają. Jedynie po pierwszych dwóch-trzech wejściach może Ci wyskoczyc parę krostek - to właśbie efekt oczyszczania się skóry - ale potem będzie już tylko pięknie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_86 Re: sauna 13.08.05, 19:18 co powinnam ze soba wziasc obowiazkowo, bo ide dopiero pierwszy raz i nie za bardzo sie orientuje Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: sauna 13.08.05, 22:20 No z tymi nogami w meidnicy to niezłe...hehe mozna schudnac w saunie. Jest to skuteczna metoda na przykąłd przy zapasnikach kiedy muszabardzo szybko stracić kilka kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś