shojo4 15.08.05, 15:10 tak ktoś napisał kiedyś a post był o tabletkach, które zmniejszają apetyt. kurcze dlaczego ja nie zapisałam sobie ich nazwy;( na T sie zaczynały? albo na C... nie pamiętam;( może wiecie o co chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: 82.139.18.* 15.08.05, 15:24 Therma Pro - niestety juz nie produkuja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: DLACZEGO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:22 dajcie se spokój z Termalem nawet jak sie schudnie to kiepsko moze sie to skonczyc,poza tym jo jo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: DLACZEGO??? IP: 82.139.18.* 16.08.05, 08:04 hehe jak sie nie umie brac... to moze i tak, ja 2 lata temu schudlam 20 kg i nie moge przytyc ! , jedzac mase slodyczy itp... Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: DLACZEGO??? 16.08.05, 09:26 ooo... ja tez tak chce... a ile one kosztowaly? Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Thermal Pro 16.08.05, 09:47 ojej, w necie widzialam i to jest strasznie drogie. 100zl minimum... ale tam jest duzo tabletek-jakie jest dawkowanie? i czy mozna bez recepty (tak na marginesie, ale mozna). aha i mozna to kupic. okazalo sie, ze to sa tylko plotki, ze wycofali-poprostu sie zmienij producent. ale w necie zawsze mozna dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 >inne< 16.08.05, 10:11 a moze znacie jakies inne tabletki? bralyscie je... bo jesli nie, to ja se uzbieram na te tabletki i sobie kupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: >inne< IP: 195.117.147.* 19.08.05, 09:29 Na schudnięcie najlepsze jest: 1. Aktywnosć fizyczna, codzinnie każdy moze wygospodarować 1,5 godzinki no chyba ze jest się totalnym leniwcem i ktoś woli iść na łatwiznę i kosztem zdrowia łykać tablety z efedryną, która wyniszcza organizm i poza utratą wagi ciała nie powoduje chudnięcia , bo ciało robi się flakowate i zwiotczałe, moje treningi to 3 razy w tygdoniu - siłownia (1,5 godzinki) i 4 razy ćwiczenia aerobowe - godzinka dziennie, to wcale nie zajmuje dużo czasu, ja trenuję siłowo rano o 6(ale trzeba mieć charakter i ambicje zeby wstać oczywiście)3 razy w tygodniu, codziennie jeżdzę na rowerze min godzinę, kiedy wracam z pracy, 2 razy w tygdoniu gram w siatkówkę i 2 godziny w niedzielę ćwiczę aerobik w klubie 2. plus rozsądna dieta dostarczająca organizmowi w odpowiednich proporacjach węglowodanów, białek tłuszczy witamin i minerałów Efekt u mnie w 5 miesięcy 12 kg mniej, zgrabna, wysportowana sylwetka, lekko uięśniona, jędrne ciało, zdrowie, brak jo-jo. Zamiast wydawać kasę na narkotyki wziąć sie do roboty i trochę silnej woli i lepiej inwestować w karnet do klubu. Zazaczam ze mam małe dziecko, kupiłam fotelik i jeżdzę z małym na rowerze, treningi mam o 6 rano, bo wtedy mam czas, ale wiem, ze warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: >inne< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:29 Witam. Człowiek jeśli się na czymś nie zna nie powinien się o tym wypowiadac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casjopeja Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.szczecin.mm.pl 16.08.05, 13:55 shojo4 ja teżbyła bym zainteresowana tymi tabletkami , widziałan na necie za 125 zł , 120 tabletek , tylko dla mnie to za dużo mi by starczyła połowa,czytałam ze te tabletki są bardzo mocne i na ulotce pisze że 1 dzinnie więc 60 tabletek starczy na 2 miesiące nawet jeżeli brałabym 2 dziennie to miesiąć takiej kuracji powinien wystarczyć.Mogły byśmy kupić na pół , gdybyś była zainteresowana to napisz na moj meil : duostyl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 16.08.05, 14:20 ale ja nie mam teraz kasy-wlasie zainwestowalam w depilator. dopiero po swietach jak uzbieram:( (p.s. jestem niepelnoletnia). ale moze ktos inny bedzie chetny:) Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 16.08.05, 14:23 po swietach pojade do m1 tam sa sklepy kulturystyczne z odzywkami i sobie kupie. i nie martwi mnie to, ze mi zostanie (bo generalnie co prawda to prawda duzo tego tam) bo moze kiedys sie przyda... jak np. przytyje (o matko!) :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 16.08.05, 15:15 W Stanach mozna kupic w aptece, wiec to nie moze byc specjalnie szkodliwe, bo ktos by to od razu zaskarzyl. Chyba wyprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 16.08.05, 19:11 to sa tabletki ziolowe. powiedzcie o efektach! ja musze poczekac na kase:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.eu.org 16.08.05, 19:13 no takie całkowicie ziołowe to one nie są... kofeina to nie ziółko ani tym bardziej pochodna efedryny... Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 16.08.05, 20:07 lepiej uważaj z tym "cudownym" preparatem. pochodna efedryny może byc niebezpieczna, podwyższa ciśnienie krwi, zwęża naczynia krwionośne.a do tego jeszcze kofeina w tym jest. lepiej uważac na takie specyfiki i zamiast łykac to świństwo iśc pobiegac i dobrac sobie odpowiednią dietę. zwłaszcza, że chyba dośc młoda jesteś. to nie powinnaś miec większych problemów z pozbyciem się zbędnych kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 17.08.05, 06:14 Ta sprzedawana w Stanach jest bez efedryny i jej pochodnych. Efedryna jest tu zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:37 Efedryna nie jest zakazana ale nie jest tez legalna. Dostep do niej zostal zmiejszony ze wzgledu na narkomanow ktorzy w sposob chemiczny uzyskiwali za jej pomoca silny narkotyk. zapraszam na www.efedryna.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:35 Pisze po raz kolejny - jeśli się ktoś na czymś nie zna nie powinien o tym pisac. THERMAL PRO jest to typowo ziołowy specyfik - dlatego zaliczony jest jako suplement diety. Nie jest prawdą że działa szkodliwie a wrecz przeciwnie. Stosowany krtkotrwale (max 4 kaspulki dzienie przez okres okolo miesiaca) działa prozdrowotnie. Nie zwęża naczyn krwionośnych ale je rozszeza. Nie podnosi cisnienai tylko za jednym udezeniem serca przepompowje wiecej krwi. Czy jesli zwezal by naczynia to dodawał by tyle energii? Zapraszam an www.efedryna.com - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
celina77 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 19.08.05, 15:33 Witam, ja tez jestem zainteresowana zakupem połowy tych tabletek. Ale byłoby to możłiwe dpiero pod koniec tego miesiąca. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:38 Na www.efedryna.com mozna je nabyć pakowane po kilka sztuk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:48 Napisałaś że schudłaś na tym 20kg - stosowałaś jakąś dietę? Jak to działa - hamuje apetyt czy spala tłuszcz przy wysyłku fizycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:40 Preparat ten nie wymaga wysilku fizycznego aczkolwiek jest on wskazany. Niewskazane natomiast jest masowe i spontaniczne ograniczenie jedzenia. THERMAL PRO rozpuszcza tkanke tluszczowa poprzez zwiększenie wydajności "wewnętrznej". Zapraszam na www.efedryna.com - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:30 A czy te tabletki mozna kupic np w sklepie z odzywkami dla sportowcow czy w aptece? Czy tylko przez net? Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 17.08.05, 09:31 w sklepie w odzywkami tez powinna byc, bo w sumie to jest odzywka dla kulturystow-kulturyscie reklamuja te tabletki i nie ma bata!;p i tak sobie kupie! gdzie jest napisane, ze musze jesc tyle tabletek ile pisze. moge mniej. z reszta moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:04 Hej ja też bym była zaintereswoana kupienie tego na spółkę z kimś...jak by co to piszcie magdzia_p@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.eu.org 17.08.05, 10:58 Thermal PRO 120 kapsułek Najsilniejszy i najskuteczniejszy Spalacz Tłuszczu jaki kiedykolwiek wynaleziono na Świecie. 1 opakowanie to do 12 kg Tłuszczu mniej... 1 kapsułka zawiera: Ma Huang Extract 8% 250mg (co daje 20 mg skoncentrowanych alkaloidów efedryny) Caffeine USP 200mg White Willow Bark (Salix alba) 75mg Cayenne (40.000 SCU) 50mg Ginger Root 50mg Suplement, który sprawia, iż tkanka tłuszczowa rozpuszcza się w oczach. Ze względu na swoja skuteczność produkt ten stał się stosowany masowo w USA i często bywał przyjmowany w o wiele większych dawkach niż zalecane, co wywołało pewne kontrowersje na amerykańskim rynku. Jednak dzięki swej skuteczności znów został przywrócony do ogólnodostępnej sprzedaży. <---------sciągnięte z netu Tak więc widzicie,że preparat ten nie jest tak na prawdę legal moim zdaniem,choć dopuszczony do obrotu.B.szybko można sobie go przedawkować,a skutki niefajne. Ale oczywiście the choice is yours... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:45 Przedawkowanie preparatu mozna szybko zalagodzic pijąc słodki sok lub wodę z ckrem :) Warunek- preparat musi byc oryginalny :) www.efedryna.com - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:41 Tylko raz spotkalem sie z tymi tabletkami w sklepie i kosztowaly one 230 zl. Nie wiem czy warto. zapraszam na www.efedryna.com - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWIK Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:26 jest tylu zainteresowanych! a może ktoś by podal strone gdzie można to kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: 81.15.226.* 17.08.05, 12:31 thermal pro jest na allegro. własnie kupiłam za 99 zł. poza tym w necie jest mase stron o tym specyfiku + dosc sporo opinii ludzi, ktorzy to brali - i raczej wszyscy schudli znaczaco. ale bardzo trzeba uwazac z dawkowaniem. i juz. ja mam nadzieje dolacze do grona "szczesliwie odchudzonych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyta.karambolo Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.chello.pl 17.08.05, 13:29 Nie boisz się, że to jakaś podrobka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: 81.15.226.* 17.08.05, 13:48 nie, jakos sie nie boje. w sumie czy zaplace 109/119 czy 99 zle to niewielka róznica. a allegrowicz jest dosć nowy, mysle, ze chce przyciagnac klientów. stad taka cena. tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiau Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:51 nie chciałabys sie kosztami na pól podzielic, bo mnie interesuje tylko 60 tabletek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiau kto chce kupic i podzielic koszty na pół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:02 ja bym z checia kupiła ale uwazam ze 120 kaps. to duzo, a kwota za nie jeszcze wieksza, wiec chetnie kupie z kims na spółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: kto chce kupic i podzielic koszty na pół IP: 81.15.226.* 17.08.05, 15:45 kasiau, ja wlasnie wzielam juz na pół z kumpelą. także przykro mi, ale nie tym razem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiau Re: kto chce kupic i podzielic koszty na pół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:20 ok g, nie ma prblemu,juz sobie poradziłam,od znajomego kupie kilkanaście tabletek,zobacze w ogóle jak mój arganizm będzie na to reagował.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyta.karambolo Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.chello.pl 17.08.05, 13:54 Chyba tez sie skusze...a znalazłam tez tu: www.schudnij.tox.pl/product_info.php/products_id/37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:06 Nie chce czegoś tu sgerowac ale na allegro widzialem wielu uzytkownikow ktorzy maja podrobki. Nie mowie ze to ten ale... Wszystki aukcje ktore widzialem na allegro z thermalem zostaly przez allegro usuniete. Pozatym jako hurtownik wydaje mi sie smieszne zeby ktos do tego dokladal poniewaz razem z prowizja dla allegro ten preparat kosztuje wiecej a juz nie od dzis się tym zajmuje. Zapraszam na www.efedryna.com - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena75 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 17.08.05, 13:36 jest jeszcze Meridia czy Merida - koleżanka z pracy schudła 9 kg w 1,5 miesiąca. Ale juz odrobiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia ja schudłam 13 kg 17.08.05, 13:43 bez efektu jo-jo, jak widac jest to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 super kinia 17.08.05, 14:51 opowiedz co wiecej! najepiej cala przygode z thermal pro. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: super kinia 17.08.05, 15:24 nie stosowałam Thermal Pro, ani nic takiego, wiec nie wiem na ile interesuje was moja droga chudnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
83bejbe Re: super kinia 19.08.05, 14:51 Cześć SUPER KINIU! Piszę w związku z... "ja schudłam 13 kg Autor: super.kinia Data: 17.08.2005 13:43 bez efektu jo-jo, jak widac jest to mozliwe" kojarzysz ten temat z forum gazety? Proszę napisz mi coś więcej na temat twojego odchudzania Pozdrawiam i czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: super kinia 20.08.05, 15:12 Cześć 83bejbe! Z radościa podzielę się z Tobą moim sposobem na schudnięcie. Nie wiem, czy nie rozczaruje cię fakt, że zajęło mi to aż 10 miesięcy, ale tylko takie tempo daje gwarancję utrzymania wagi bez efektu jo-jo i możliwość uniknięcią problemow ze skórą. Ok to od początku. Zaczęlam do października. Zapisałam się na siłownię 2 razy w tygodniu - wt-czw, ale dodatkowo starałam się chodzić w weekendy. W sumie ćwiczyłam do 2 do 4 razy na tydzien po 1,5godziny. Na szczęsie na siłowni był instruktor, więc sam dobierał mi cwiczenia najpierw rozgrzewające, potem siłowe i na koniec rozciągające. Dieta - wiadomo, że nie jesteś w stanie obejśc się bez słodyczy, chipsów czy alkoholu, przynajmniej od czasu, do czasu :) ja starałam się ewentualne słodycze wliczyć w dietę. Nie ma sensu odmawiac sobie cząstki czekolady, lepiej zjeść kawałek, niż za godzinę rzucić się na całą tabliczkę. W lodówce starałam się mieć jakąś sałatkę - ważne - ze świerzych warzyw i bez majonezu! Po siłowni lepiej rzucić się na wcześniej przygotowaną sałatkę, niż na ciacho czy stertę kanapek. Kalorie - ćwicząc nie możesz ograniczać do minimum ilości kalorii - ja starałam się komponować posiłki w granicach 1500-1800 kalorii. To wcale nie jest dużo, zakładająć że regularnie chodzisz na siłownie, aerobic czy basen. Jedzenie - ja nie jem kartofli, być może zostalo mi to po Stanach, gdzie ziemniaki traktowane są jak warzywo, a nie jak podtsawowy składnik obiadu. Najlepsze dla mnie było białe mięsko - kurczak, indyk. Gotwałam z warzywami - wersja dla leniwych - z warzywami z mrozonek i do tego jeden kartofel, albo 2 łyżki ryżu, lub klusek. Takie zupki nie mają dużo kalorii, są lekkie, a jednak daja siłę do ćwiczeń. Najwięcej schudłam w ciągu pierwszcyh 3 miesięcy - prawie 7 kg - z 63 na 56kg. Potem, chudłam trochę wolniej, czasmi wcale nie było tego widac na wadze, tylko centymetr utwierdzał mnie w przekonaniu, że nadal chudnę. Jeśli jesteś zainetersowana, mogę napisać Ci kilka moich przepisów na lekkie, niskokaloryczne dania. I jescze ważna rzecz - jeśli brakuje Ci motywacji, zapisz się na aerobic z przyjaciólką. Razem raźniej i zawsze masz kogoś, kto Cię zmotywuje zeby wyjść poćwiczyć nawet jak za oknem jest zimno i pada deszcz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Gdzie w Łodzi można to kupić?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 18.08.05, 01:41 podtrzymuję nakręciłam się na ten Thermal Pro, tylko wciaż mało konkretów, osób które faktycznie na tym schudły i mogą coś o tym powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.cable.mindspring.com 18.08.05, 03:29 takie tabletki pomoga: wyciag z zielonej herbay wyciag z grejpfruta Jeszcze pol szklanki soku z grejpfruta przed kazdym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
anta10 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 26.10.05, 15:35 Troche o tym czytalam i znam plusy i minusy Thermal Pro, ale chyba wyprobuje to tylko nie chcialabym trafic na podrobe. Gdzie mozna kupic w 100% oryginalny produkt? W necie pelno tego, a roznie z tym bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga241 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.tvp.pl 18.08.05, 10:40 Chciałabym a boję się!Tak w skrócie można określic nastawienie wszystkich forumowiczek do tego preparatu. Ja tez sie do nich zaliczam. Chciałabym jednak uzyskac opinię kogoś kto próbował. Co z efektami ubocznymi, wiem, że może być ich dużo. Obawiam się uzależnienia, wy nie? Dajcie znać jak czujecie się po tych prochcach. Meridi próbowałam i mam po niej wspomnienia nie miłe- 24 godzinne bóle głowy na które nie pomagało nic. Znikneły dopiero wtedy gdy....odstawiłam tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asha Re: Linki do Thermal Pro IP: 62.233.200.* 18.08.05, 12:59 Ja stosuję tę mieszankę, ale dopiero 2 dzień. Głowny efekt na razie jest taki, że pocę się niemiłosiernie przy wysiłku i wogóle nie jestem głodna. Praktycznie mogłabym prawie nic nie jeść. Stosuję dawkę- w przeliczeniu na Thermal Pro- 3 tabletki dziennie. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej, w tym jak go uzyskać z leków ogólnodostępnych to poszukajcie na tych stronkach (szczególnie 2 link): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=846917&a=27595848 suple.us/index.php?cmd=2&id=57&PHPSESSID=db7e20f5977ebae5f9dec827070b0fba www.sfd.pl/temat216773/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga241 Re: Linki do Thermal Pro IP: *.tvp.pl 20.08.05, 16:03 Pisz pisz, jak sie czujesz? Dalej łykasz? pocenie się, drganie rąk i t p ? Ciekawam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitti Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.kig.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:42 tabletki które zmniejszaja apetyt nazywają się MERIDIA, są na receptę, działaja na przysadke mózgową i nie chce sie po nich wogóle jeść (ani pić, trzeba uważać żeby się nie odwodnić). Są bardzo drogie. Jak ktoś chce znać szczegóły mojej przygody z Meridią zapraszam pod adres suzanna@gazeta.pl. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
sue27 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 18.08.05, 16:32 ja zamowilam, za kilka dni zaczynam kurację.Dam znać jakie efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey.babe wiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:48 a czy nie ma jakichs przeciwskazqan co do wieku? chodzi mi o to, że tak jak Shojo4 nie jestem pełnoletnia i często jest tak, że czegoś nie możemy, bo nie mamy iluś tam lat ('rośniemy jeszcez'), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey.babe Re: wiek?- link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:52 na jednej z aukcji znalazłam link do tego artykułu: www.kulturystyka.pl/artykuly/78 jest napisane a'propo wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka10 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.res.pl / 82.160.26.* 19.08.05, 09:11 Przed zakupem tego srodka warto zrobic test: -ŁYŻECZKA SYROPU TUSIPEC(w aptece bez recepty)+ASPIRYNA+KUBEK KAWY efekt chyba identyczny jak w opisywanym leku... Ręce mi się trzęsły, serducho kołatało...nic przyjemnego aaa no i oczywiscie uczucie gorąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:28 Nie dajmy zrobić z siebie głupszych niż jesteśmy. W Ameryce ludzie procesują się z firmami, które sprzedają środki o podobnej zawartości, a które powodują bardzo negatywne skutki ( zawały, uszkodzenia wątroby, zgony!) Odpowiedz Link Zgłoś
violek2 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 19.08.05, 12:22 Ten produkt w tabletkach nazywa sie śmiesznie bo CHUDEUX lub cos w tym rodzaju.na pewno jest w aptekach bo widziałam(nie jest taki drogi-ok.16 zł).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: CHUDEUX 19.08.05, 17:44 chyba jakas pomylka, nie powinno byc CHUDEUS?? Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: CHUDEUX 19.08.05, 17:46 www.curtish.com.pl/pl/syt.php p.s. czy jest to na recepte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Effi Re: CHUDEUX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:10 tzn Chudeus to to samo co thermal pro? to chyba niemozliwe, moze zle zrozumialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:00 JA BRAŁAM MERIDIE PO CIĄŻY I SCHUDŁAM 18KG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwarda78 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 28.08.05, 09:19 kasiu czy meridie mozna brac podczas karmienia piersia?jak ja zdobyc?ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: sprzedam 1 opakowanie Thermal Pro-Wawa IP: *.chello.pl 21.08.05, 11:37 Sprzedam 1 opakowanie Thermal Pro prawie całe, brak 3 tabletek, sprzedaję ze względu na działanie (jak po wypiciu mocnej kawy - mam słabe serce, nie mogę zażywać takich preparatów), zapłaciłam 128 zł, sprzedam za 99.Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: sprzedam 1 opakowanie Thermal Pro-Wawa 21.08.05, 11:42 gdzie kupiłaś? na allegro czy może gdzies w sklepie? jaka jest data ważności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.chello.pl 21.08.05, 11:56 Nie, nie kupowałam na allegro, kupiłam w internetowym sklepie ze środkami odchudzającymi www.odchudzanie.tox.pl, data ważności do 2008 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 21.08.05, 12:00 ok to przeslij mi na poczte (super.kinia@gazeta.pl) dokładniejszy plan transakcji :) i gdzie mozemy się ewentulanie spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.chello.pl 21.08.05, 12:10 juz wysyłam Ci maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 21.08.05, 14:45 właśnie zamówiłam na allegro, będę dawać znać na bieżąco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 22.08.05, 12:10 ej to jest zarąbiste! nie chodzi tylko o chudnięcie (bo tego nie wiem, to mój pierwszy dzień ;), ale człowiek dostaje fajnego, pozytywnego kopa energii. czuję się bosko, poza tym to ciepełko, dotknęłam swoich pleców - gorące! dużo piję, uśmiecham się do siebie bo nastrój mam szampański. trochę się bałam, ale hmm... pierwsze wrażenie jest B.POZYTYWNE! Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 22.08.05, 17:55 pris, zamowilas wczoraj i dzis juz dostalas ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.chello.pl 22.08.05, 19:19 Tak, to możliwe, sama byłam zaskoczona, ale po zamówieniu przez internet (www.odchudzanie.tox.pl) sama dostałam następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.litnet.osi.pl 22.08.05, 20:09 a któraś z Was bierze pigułki antykoncepcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:31 O Bojku, przypomnial mi sie film requiem for a dream. Kobita dostala od lekarza tabletki wspomagajace odchduzanie. Nic nie jadla. Byla pelna energii, nie mogla usiedziec w miejscu:p Ale tam faszerowali ja chyba amfą... no cóz, balabym sie zazywac tych tabletek... Ale kto wie, moze i ja sie zdecyduje. BTW czy przy zazywaniu tabletek zalecany jest wysilek fizyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Do pris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:59 Mam małe pytanko.Płaciłaś przy odbiorze czy przelewem? i Jakie były koszty przesyłki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 25.08.05, 01:28 najlepsze efekty są właśnie jak się weźmie jedną pigułkę 30min przed wysiłkiem - jeszcze nie próbowałam, ale jestem w stanie sobie wyobrazić :) Tzn niesamowita frajda jest z ruchu jako takiego, po prostu się CHCE! jednocześnie organizm jest rozgrzany, nabuzowany energią. naprawdę fajna rzecz, odchudzanie odchudzaniem, ale jest to naprawdę dobry pobudzacz... nie tykam kawy od tych 3dni a jestem na wysokich obrotach. uczę się do poprawki ;> pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 25.08.05, 01:25 odbiór osobisty, moja droga ;) 3h po wygraniu aukcji! co do tekstow a propos Requiem - faktycznie, faszerowali babinę czystą fetą. thermal to ZIOŁA - zero chemii. Uwierz, znam jedno i drugie i dostrzegam różnicę... Znaczącą. Odpowiedz Link Zgłoś
sue27 Re: sprzedam 1 opakowanie thermal pro, wawa 26.08.05, 13:59 jak w temacie, ponawiam ofertę.Szczegóły na @. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka524 Re: sprzedam 1 opakowanie thermal pro, wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:18 to szybko uzależnia...zresztą jak zobaczysz efekty chudnięcia to będziesz chciała więcej i więcej....mozesz nawet wpaść w anoreksje Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 do stycznia kobiety;d 31.08.05, 18:36 trala la la kto ze mną w styczniu na pół kupi jedno opakowanie? będe mieć wtedy 17 lat mało wiem, ale co mnie to obchodzi. wtedy by było po 60 tabsów-to dużo biorąc pod uwage, że zaczne od dawek: pół tabletki dziennie. hihi. czekam na chętne, uczciwe, miłe, ładne (żżartuje!) panie, które mi wytłumaczą jak to my się podzielimy tym i jak to sobie chudnąć będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: do stycznia kobiety;d IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.05, 19:07 cześć, naprawdę jesteś za młoda na te tabletki, sporo o tym ostatnio czytałam, to chemia, no i musisz być świadoma, ze to działa tylko wtedy, gdy ćwiczysz. mozesz mieć kołatanie serca i mnóstwo innych nieprzyjemnych objawów. jezeli nie zamierzasz ćwiczyć , daj sobie spokój, bo nic to ci nie da, a jezlei nic nie zrobisz z tą energia, której będziesz miała full, np. nie będziesz spała w nocy. nic miłego. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: do stycznia kobiety;d IP: *.range86-136.btcentralplus.com 31.08.05, 20:29 mariko ja tez sporo o tym czytalami jasne ze lepiej jesli cwiczysz bo latwiej zgubisz te kg,szybciej i cialo bedzie ladniej wygladalo.Ale co do thermal pro nie musisz a jedynie wskazane bardzo by bylo gdybys cwiczyla.I tak chudnisz i tak. A problemu z zasypianiem nie bedzie jesli wezmie sie kapsa rano a nie wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: do stycznia kobiety;d 01.09.05, 12:04 no pewnie, ze rano. i o to biega, ze jesc sie nie chce. a od rana wiadomo- szkola i inne rzeczy. po miescie bede latac, a nie na dupie siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: do stycznia kobiety;d 01.09.05, 21:15 no to kto chetny?:D plis... ja slask jestem...;d gliwice witaja Odpowiedz Link Zgłoś
kamiss11 Re: do stycznia kobiety;d 02.09.05, 19:35 MOŻNA KUPIĆ PRÓBKI 25 SZT ZA 29 ZŁ. LINK:www.efedryna.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.icpnet.pl 01.09.05, 21:59 Na "M" - MniejJeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATI Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 08:53 Cześć, mogę wam przybliżyc moją kurację z thermal pro. Tak wiec zaczęłam we wtorek, dzisiaj jest piątek. pierwszego dnia tylko jeedna tabletka , zebym wiedziała jak zareaguje mój organizm. Strasznie sie bałam, bo mam spora nadwagę(172/90 kg) a przy tym wiadomo może być niewydolność serca i inne komplikacje zdrowotne, Po zażyciu tabletki, po ok 15 min poczułam dwa mocne uderzenia w klatce piersiowej - serce, oraz zrobiło mi się gorąco.Przestraszyłam sie ale to uczucie trwało nie więcej niż minutę. potem poczułam ogromny przypływ energii i siły. Przejesniał mi umysł, byłam na spacerze z dzieckiem i pchanie wózka pod górę nie sprawiło mi żadnego problemu. Thermal trzymał mnie w takim stanie ok 5-6 godzin, potem powróciłam do swej ociężałości. Kupiłam dodatkowo jako wspomaganie thermalem - wapń, magnez i multiwitamine, bop czytałam że są takie zalecenia.Następnego dnia zwiększyłam dawke do dwóch tabletek dziennie. Rano po śniadaniu i tabletce , od razu wskoczyłam na rower i było super - nareszcie wszystkich wyprzedzałam na ścieszce rowerowej!!!!! hahaha. po południu następna tableta bez żadnych objawów. może lekkie pobudzenie. Podsumowując , mimo sporej nadwagi nie odczuwam większych problemów z sercem czy umysłem, dosyć dobrze się czuje, jeżeli chodzi o efekty to jest jeszcze za wcześnie żeby o tym mówic ale wierze że będzie dobrze, muszę tylko popracować nad aktywnością fizyczna, narazie jest to tylko ok 40 minut roweru i ok 1.5 godz spaceru z dzieckiem i oczywiście krzątanie sie po domu.Mam nadzeiję że troszkę wam pomogłam w ocenie thermala. Każda z was musi osobiście zdecydować czy jest potrzeba sięgac po tak silny środek, czy pomoże dietka . Pozdrawiam i życze spadku kilogramów. (tylko u zainteresowanych - oczywiście) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanka Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.pool82107.interbusiness.it 02.09.05, 18:21 Shojo4 powiedz mi prosze ile warzysz i ile masz wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
shojo4 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 02.09.05, 21:11 165, 67 kg a moze nawet 68... nie patrze juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 03:01 Wiadomo nie od dziś ze mądrzy ludzie daleko zajdą :) Stosowałą Panio thermala prawidlowo ale przy Pani otyłości radziłbym stosować 3 kapsolki dzienie. Po sniadaniu, po obiedzie i przed treningiem wieczorem a jesli trenignu niema to minimum 5 godzin przed snem (bo tyle na Panią działała jedna kaspolka) i minimum godzine przed kolacja. zapraszam na www.efedryna.com - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokki Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.gdynia.mm.pl 03.09.05, 08:35 ale podobno, jeżlei sie nie cwiczy, to kapsułkę trzeba wziać przed jedzeniem, a nie po. jak to w końcu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:09 Jeśli się nie ćwiczy nalezy brac jedna po sniadaniu, jedna po obiedzie, i jedna przed kolacja ale minimum 30 min przed kolacja i jednoczesnie minimum 4 godziny przed snem :) zapraszam na www.efedryna.com - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.05, 12:20 podobne działanie czyli blokowanie przyadki mózgowej ma Adipex. Brałam kilka miesięcy. Jest nawet forum na temat Adipexu , wystarczy wpisac nazwę. Jeśli napiszę same minusy i tak nikt nie posłucha, więc można zapoznać się z polską ulotką dostępna w necie pod tym hasłem. Lek do kupienia w Czechach w Polsce niedostępny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." IP: 80.51.90.* 26.10.05, 17:04 ja uzywam thermline i schudlam 2-3 kilo w krotkim czasie. nie wiem czy to od tego, bo zaczelam tez mniej jesc, a thermline stosuje zazwyczaj tylko raz dziennie, a nie 2 razy tak jak jest zalecane. ale wiele osob twierdzi ze to dziala. wiec moze lepiej najpierw sprobowac zdrowszy i tani srodek (23 zl na allegro) Odpowiedz Link Zgłoś
anta10 Re: "schudłam 10-15kg i chudne dalej..." 27.10.05, 14:08 Troche o tym czytalam i znam plusy i minusy Thermal Pro, ale chyba wyprobuje to tylko nie chcialabym trafic na podrobe. Gdzie mozna kupic w 100% oryginalny produkt? W necie pelno tego, a roznie z tym bywa. Odpowiedz Link Zgłoś