Dodaj do ulubionych

Metropolitan Spa, Milanówek ul. Krzywa 8/12???

16.08.05, 08:05
Hej, znalazłam ostatnio w jednym z czasopism dla kobiet info o nowym
najnowocześniejszym podmiejskim spa. W Milanówku, na ul. Krzywej 8/12. Nic
nie mogę znaleźć na ten temat w necie, a żadnego telefonu nie podali. Czy
wiecie coś o tym? Macie namiary? Przeprowadzam się do Milanówka we wrześniu,
ale jakby ktoś był w okolicy wcześniej albo coś wiedział, bardzo proszę o
informację
Zuzanna
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Metropolitan Spa, Milanówek ul. Krzywa 8/12?? IP: 213.134.155.* 17.08.05, 16:30
      Cześć Zuza, ja w Milanówku mieszkam od kilku lat. Ładna cicha mieścina, dużo
      zieleni i ładnych willi.

Odnośnie Metropolitan - miejsce bardzo ładnie i nowocześnie urządzone. Mają
      fryzjerów, solarium, manicure/pedicure, kosmetykę, a nawet "day spa" (ja byłam
      na hydromasażu w takiej specjalnej kapsule). Ceny przyzwoite jak na dobrej
      jakości kosmetyki, których używają. No i nie trzeba się zapisywać miesiąc
      wcześniej. Tel. 758-38-18. Jest strona www, ale oprócz adresu nic na niej nie
      ma: www.metropolitanstudio.pl

Ogólne wrażenia? Dla mnie plus to to, że mam ich niedaleko domu. Chodzę więc
      tam np. na solarium, albo na te hydromasaże. Ale np. do fryzjera chodzę w
      Wawie, bo z usług tego salonu byłam niezadowolona. No ale może źle trafiłam. W
      końcu pracuje tam kilku fryzjerów, a ja miałam do czynienia tylko z jednym.
      • zuza123 Re: Metropolitan Spa, Milanówek ul. Krzywa 8/12?? 17.08.05, 16:44
        Bardzo Ci dziękuje za info. Może jeszcze przy okazji powiesz mi, czy w okolicy
        jest jakiś klub fitness? Nie udało mi się nic znaleźć :( Nie chodzi o siłownie,
        tylko aerobik
        • lallique Re: Metropolitan Spa, Milanówek ul. Krzywa 8/12?? 17.08.05, 16:51
          Obok Milanówka jest Grodzisk Mazowiecki. Tam na osiedlu Kopernika jest Hala
          Sportowa i prowadzą aerobik. Mają też siłownię. No i w Grodzisku jest kryty
          basen. Tak więc "zaplecze sportowe" w okolicy jak najbardziej funkcjonuje.
          • zuza123 Re: Metropolitan Spa, Milanówek ul. Krzywa 8/12?? 17.08.05, 17:11
            Byłaś tam moze na aerobiku albo znasz kogoś, kto chodzi? Szczególnie interesuja
            mnie godziny zajęć. Fatalnie późno wracam z pracy :(
            • lallique Re: Metropolitan Spa, Milanówek ul. Krzywa 8/12?? 17.08.05, 17:16
              Kiedyś chodziłam, ale jak zaczęłam studia podyplomowe, to już mi czasu
              zabrakło. Ale pamiętam, że były przeróżne godziny zajęć.
              To jest link do Hali Sportowej i basenu, grafiku zajęć nie ma, ale namiary tel.
              są: www.grodzisksport.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka