Gość: katarynka IP: *.aster.pl 16.08.05, 22:30 no właśnie... używam go już jakiś czas i zauważyłam że zrobił się jakby "tłusty", poza tym jest zakurzony, jak to przy codziennym użyciu. no i pytanie, jak go wyczyścić? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: jak WYCZYŚCIĆ PĘDZEL DO PUDRU?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 22:34 Ja myje codziennie mydlem dla dzieci-i o dziwo-mniej zaniezcyszczen na buzi mi sie robi.Ew.mozna umyc szamponem.Sa tez specjalne plyny do czyszczenia i dezyfekcji pedzli-ale sa bardzo drogie,a poza tym jak cos sie myje bez uzycia wody to gdzie sie podziewa brud?;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: jak WYCZYŚCIĆ PĘDZEL DO PUDRU?? IP: 62.233.195.* 17.08.05, 13:01 Codziennie? Zalecane jest mycie co miesiąc. No chyba, że nie masz co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: jak WYCZYŚCIĆ PĘDZEL DO PUDRU?? 16.08.05, 22:44 Ja też myję mydłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kct Re: jak WYCZYŚCIĆ PĘDZEL DO PUDRU?? 17.08.05, 04:56 czasem mozesz alkoholem, tak profesjonalni artysci czyszcza. wlawasz alhohol do pojemniczka, maczasz tam pedzel i wycierasz w szmatke badz w chusteczke. tylko w ten sposob zabijesz bakterie i inne im podobne :) Odpowiedz Link Zgłoś