Dodaj do ulubionych

Inneov Gęstość Włosów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:24
Ciekawa jestem, czy stosowała któraś z Was te tabletki. Ja zaobserwowałam po
trzecim m-cu stosowania zwiękoszone wypadanie włosów, ale myślałam, że to
efekt przejściowy lub zupełnie nie związany z łykaniem tabletek. Jednak
wypadanie włosów nasilało się i w końcu odstawiłam i ilość wypadajacych
włosów jakby z dnia na dzień zaczęła się zmniejszać. A jak u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: plasynka up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:14
      sama się zastanawiałam nad zakupem... 85zł piechotą nie chodzi! Podciągam wątek.
      • Gość: Meganka Re: up up IP: *.crowley.pl 17.08.05, 12:55
        Mnie pomaga. Wcześniej próbowałam łykać skrzyp - pół roku naprawdę
        systematycznego łykania nic nie pomogło. A potem problem z włosami się nasilił -
        po odstawieniu pigułek zaczęły mi dramatycznie wypadać. Kończę drugie
        opakowanie Innoev i poprawa jest. Dawniej włosy były wszędzie (tylko nie na
        głowie :( ), teraz nie ma ich na bluzkach i podłodze. Jedynie podczas mycia
        zauważam, że trochę ich jeszcze wypada, ale mam nadzieję, że to też minie. Cena
        zaporowa rzeczywiście, ale już byłam naprawdę zrozpaczona. Wezmę jeszcze ze dwa
        opakowania i dam sobie spokój :). Pozdrawiam
    • Gość: danula Re: Inneov Gęstość Włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:25
      to może zbyt długo stosowałam, bo zuzyłam 5 opakowań. Początkowo też wydawało
      mi się, że jest poprawa, więc może przedobrzyłam;) Jednak producent zaleca
      branie preparatu przez ok. pół roku...
      • Gość: Meganka Re: Inneov Gęstość Włosów IP: *.crowley.pl 18.08.05, 13:38
        Kurczę, nie strasz mnie, bo jak się okaże, że wydaję kupę kasy, a za to włosy
        będą mi jeszcze bardziej wypadać,to się chyba załamę...
        • oktawia1 Re: Inneov Gęstość Włosów 18.08.05, 17:04
          Może u mnie to był zbieg okoliczności i powód był całkiem inny, ale aż trudno
          mi samej uwierzyć w to, co piszę:) Jeszcze jedno, o czym nie wspomnialam
          wcześniej, chodzi o to, że wypadały mi włosy te teoretycznie najmocniejsze z
          części potylicznej. Może faktycznie czuły się już przekarmione tym specyfikiem,
          bo z natury są silniejsze...
    • Gość: ewa Re: Inneov Gęstość Włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 19:29
      ja koncze jak na razie drugie opaowanie i jestem b zadowoolona. wlosy
      przestały wypadac i nawet codzinnne prawie tratktowanie ich zelazkiem nie
      niszczy ich tak. do tej pory stosowałam drozdze, skrzyp, silice ale nic nie
      widziałam. rzeczywiscie cena jest lekko zaporowa ale chyyba wole raz w roku
      sie wyksztowac ale wiidziec rezultat.
      p.s. te tabletki polecila mi fryyzjerka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka