Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka???

22.08.05, 00:28
cena do 400,00zł
musi byc rewelacyjna-prosze o rade
Obserwuj wątek
    • kaashmir Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? 22.08.05, 09:23
      hejka... niedawno miałam ten sam problem... prostownice najlepiej kupic w
      sklepie z artykułami fryzjerskimi... ja polecam..prostownice z płytkami
      ceramicznymi... firmy Wigo..w cenie okolo 250 albo 190 zł.. bo to zalezy od
      szerokosci płytek:).... profesjonalna.. takiej uzywaja w salonach
      fryzjerskich... szybko i łatwo prostuje włosy... nawet jesli masz bardzo
      kręcone:).. ma regulacje temperatury... no i nie niszczy tak włosów:)...
      wygładza je.. wygladaja zdrowo i sa lśniace...ale zeby uzyskac taki efekt..
      to musisz uzywac płynu do prostowniy.... ja polecam dwa.. płyn dwufazowy z
      welli( 60 zł)... ale lepszy i tańszy jest .. płyn z Firmy Indola... włosy sie
      fajnie błyszcza.. no i jest bardzo wydajny.... pozdrawaim.. i miłego
      prostowania:)
      • Gość: kiddo Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: 217.153.94.* 22.08.05, 09:59
        czy jest tylko jeden model tej prostownicy Wigo? tzn jak poprosze w sklepie o
        nią, to to będzie jednoznaczne? z góry dzięki za odpowiedź. Rozumiem że tańsza,
        ta za 190 zł, ma węższe płytki? chyba i tak warto kupić właśnie taką, bo jest
        precyzyjniejsza, co nie? pozdrawiam!
        • Gość: Bianca Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.05, 10:04
          Babyliss profesjonal,jest super
          • independent-girl Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? 22.08.05, 12:43
            Zgadzam się z Bianca :)
            Super jest i co ważne - jest regulacja temperatury.
    • Gość: dośka Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.77.classcom.pl 22.08.05, 10:20
      dziewczyny na www.wizaz.pl polecaja prostownice firmy efalock. Poczytaj na wizazu
      • Gość: mc Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.fan-tex.com.pl 22.08.05, 10:48
        Ja mam prostownice firmy efalock. Jest rewelacyjna. Moje włosy puchate i
        kręcone prostuje bez zarzutu
    • imoe Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? 22.08.05, 11:20
      a ja polecam prostownice firmy GA.MA na estylu kosztuje 244zl i jest
      rewelacyjna! włosy po niej mam lejące, idealnie proste i zero elektryzowania się
      włosów. moja fryzjerka jej używa i jak tylko zbiorę kasę to natychmiast ją
      kupie. a na wizażu o efalocku czytałam, że komuś ta warstwa ceramiczna zaczęła
      odłazic. poszukaj na forum wątku o prostownicach, bo mogłam coś pokręcic.
      • Gość: scayla Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:15
        ja uzywam prostownicy wigo 25 mm
        allegro.pl/show_item.php?item=60805946
        kupiłam na allegro i jestem bardzo zadowolona super prostuje i jest niedroga ;D
    • Gość: kiddo Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: 217.153.94.* 24.08.05, 10:26
      dziewczyny, to w końcu Wigo czy GA.MA? o tej drugiej chyba się częściej słyszy,
      że używają jej fryzjerzy... A cena jaka? z góry dziękuje za info!
      • Gość: Bianca Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.05, 08:00
        To nr gg 5165821 do Ani, od której kupiłam prostownicę Babylissa.
        Wszystko ci opowie o prostownicach, sprzedaje je na allegro:-)
    • diastema Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? 25.08.05, 09:06
      polecam elchim waska kosztuje jakies 260 zl a szeroka 350 zl, kupilam ja w
      sklepie z akcesotiami fryzjerskimi i nareszcie jestem zadowolona bo wczesniej
      mialam juz chyba z 3 prostownice i wszystkie byly do niczego :)
      • Gość: xxx Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.aster.pl 25.08.05, 09:12
        A prostownice Vidal Sassoon czy jak to się tam pisze?? Dobre są????
        • Gość: fgdfgf Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:46
          ja polecam tylko i wyłącznie EFALOCK FLAT CHAMP za 270zł , oczywiście jest boska
          profesjonalna, i w ogóle i chce ja mieć!! : ( i rzeczywiście poczytaj wątek w
          wizażu , tam jest taki wątek najlepsze prostownice, po przeczytanmiu go stracisz
          wszystkie wątpliwości : )
    • gosienka1981 Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? 25.08.05, 12:29
      ja kupowałam w marcu F&D w sklepie fryzjerskim w wawie na Koszykowej.
      Zapłaciłam 350 zeta. Ma ceramiczne płytki, jonizator, elektroniczną regulację
      temperatury. Prostuję włosy do ramion w 7 minut, wcześniej trwało to prawie
      godzinę. Ale wtedy używałam prostownicy z media markt.
    • Gość: kiddo Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: 217.153.94.* 25.08.05, 13:49
      nie ma bata, po przeczytaniu opinii na Wizażu kupuje Effaloca :)) o coś takiego
      mi chodziło! nie wiedzialam nawet, że na Wizażu są recenzje prostownic :)
    • Gość: kiddo kupiłam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:17
      juhuuu, no i kupiłam - przed chwilą, na allegro, za 200 zł :) Efalock Flat
      Champ :) Dowiadywalam sie na Koszykowej, to tam kosztuje 345 zł! :/ Jak
      prostownica do mnie dotrze, podzielę się wrażeniami :) pozdrawiam
      • kajka.ajak dobrze ze ja kupilas! 26.08.05, 22:02
        sama tez mam efalocka (za 120zl
    • Gość: supergirl7 Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:31
      Ja mam prostownice Tondeo, kupowalam ja u grabci78 na Allegro, przemila osoba,
      doradzi i wyjasni wszelkie watpliwosci. Po zastanowieniu kupilam Tondeo, a nie
      Efalock. I jestem zchwycona!!!! Ma ona ceramiczne plytki (a nie powlekane tylko
      ceramika jak Efalock Flat Master, chociaz Flat Champ tez ma cermiczne w pelni),
      powlekane powloka diamentowa-krystaliczna i jest po prostu boska!!!
      • Gość: kiddo Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:39
        no ja też u Grabci kupiłam :) faktycznie bardzo miła :)
        i myśle, że sie na Flat Champie nie zawiode :) ona z kolei dodatkowo jonizuje
        włosy, co ponoć świetnie na nie wpływa :P pzdr
        • wiki250 Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? 27.08.05, 14:52
          witam
          jak juz będziesz mieć napiszesz jaka jest? czy gladko sunie po włosach, nie
          szarpie i jak prostuje?
          pozdrawiam serdecznie
          Wiki
    • Gość: kiddo wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:59
      dziś dotarła do mnie prostownica i jest to po prostu spełnienie marzeń :)))
      Podpisuję się obiema rękami pod zachwytami z Wizażu :)) Polecam Efalocka!
      • Gość: kaska Re: wrażenia IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 01.09.05, 09:08
        no to juz poczytałam i wasze opinie i te na wizażu,i zdecydowałam ze zaczynam
        odkładać kase na efalocka.doradźcie mi tylko który bo są dwa rodzaje Champ i
        Master?mam duzo włosów,nie są krecone,ale jak nie wyprostuje to sa falowane-
        ohyda.poprzeglądałm tez allegro i prostownice te są tam po ok 200 zł.Laseczki
        jesteście w stanie polecic mi któregos sprawdzonego sprzedawce?Albo jakis sklep
        internetowy,gdzie kupie tego efaloca?pozdrawiam i z gory dzieki.
    • Gość: Yett1 Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:02
      Proszę o pomoc :
      zdecydowałam się na prostownicę z wyższej półki ale mam dylemat, która lepsza :
      BaByliss PRO czy Efalock Master Flat. POMOCY ...
      • Gość: Y Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:25
        kupiłam Babyliss PRO Wet and Dry. I już spieszę podzielić się wrażeniami : włosy
        są super proste już na najniższej temperaturze, można prostować wilgotne włosy ;
        są bardzo błyszczące, sykie i miękkie
        Polecam

PS : zaplacilam w hurtowni fryzjerskiej 280 zł
      • Gość: virgin5 Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:35
        Zdecydowanie polecam firmy GAMA.Podejrzałam ja u mojej fryzjerki i niedawno
        kupiłam.Kupiłam ja w hurtowni fryzjerkiej.Kosztowała 290 zł.Ma 170
        wat,temperaturę do 220 stopni.A do 160 stopni nagrzewa się w ciągu 2
        sekund.Oczywiście ma płytki ceramiczne o szerokości 22 milimery.No i regulację
        temp.
        Płytki na jonizujące.Po wyprostowaniu włosy są błyszczące i lejące.Moje trudne
        do ułożenia ,falujace włosy( a mam ich naprawdę niemało) prostuję w 5 minut na
        idealne druty.
        • Gość: :) Re: NAJLEPSZA PROSTOWNICA-Jaka??? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.11.05, 20:15
          ja slyszalam ze tondeo jest najlepsza sama mam wigo jest ok :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka