Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:00 wiem ze to glupie pytanie ale nigdy nie uzywalam zalotki i nawet niewei mgdzie ja kupic?dziewczyny prosze napiszcie ile ona kosztuje mniej wiecej!z góry dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lania Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:48 Ja kupiłam jakiś czas temu w Rossmanie,kosztowała ok.10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:49 douglas,sephora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 12:50 Też nigdy nie kupowałam, ale podejrzewam, że są w różnych sklepach z kosmetykami... I w H&M też :P Ewentualnie można zamówić przez internet. Majątku raczej nie kosztują... już za 20zł można kupić (z tego, co sprawdziłam w wyszukiwarce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:55 u mnie w miejscowości w kwiaciarni cena 6zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liv Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.05, 14:25 A propos tego watku, przypomniala mi sie pewna sytuacja sprzed lat, gdy zalotki stanowily jeszcze nowisc i rarytas. Urzadzalismy w liceum mikolajki. Pewną kolezankę wylosował kolega i zapytal, co by chciala dostac. Nie znali sie zbyt dobrze i chlopak chcial utrafic z prezentem. Ona na to, ze zalotke. Wyjasnila mu, ze to takie cos do podkrecania rzes. Wyobrazcie sobie jej mine, gdy uradowana rozpakowuje mikolajkowa paczuszke i wyciaga z niej... najzwyklejsza w swiecie MASKARE. Pani w drogerii powiedziala koledze, ze ta na pewno podkreci rzesy :) Sorki, ze nie na temat i bez udzielenia odpowiedzi, ale ilekroc widze lub slysze slowo "zalotka", mam przed oczami te kolezanke. Odpowiedz Link Zgłoś