Dodaj do ulubionych

GDZIE KUPIĆ ZALOTKE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:00
wiem ze to glupie pytanie ale nigdy nie uzywalam zalotki i nawet niewei
mgdzie ja kupic?dziewczyny prosze napiszcie ile ona kosztuje mniej wiecej!z
góry dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lania Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:48
      Ja kupiłam jakiś czas temu w Rossmanie,kosztowała ok.10 zł
    • Gość: Koko Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:49
      douglas,sephora
    • Gość: Ewelina Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 12:50
      Też nigdy nie kupowałam, ale podejrzewam, że są w różnych sklepach z
      kosmetykami... I w H&M też :P Ewentualnie można zamówić przez internet. Majątku
      raczej nie kosztują... już za 20zł można kupić (z tego, co sprawdziłam w
      wyszukiwarce)
      • Gość: gizmo Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:55
        u mnie w miejscowości w kwiaciarni cena 6zl
        • Gość: Liv Re: GDZIE KUPIĆ ZALOTKE? IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.05, 14:25
          A propos tego watku, przypomniala mi sie pewna sytuacja sprzed lat, gdy zalotki
          stanowily jeszcze nowisc i rarytas. Urzadzalismy w liceum mikolajki. Pewną
          kolezankę wylosował kolega i zapytal, co by chciala dostac. Nie znali sie zbyt
          dobrze i chlopak chcial utrafic z prezentem. Ona na to, ze zalotke. Wyjasnila
          mu, ze to takie cos do podkrecania rzes. Wyobrazcie sobie jej mine, gdy
          uradowana rozpakowuje mikolajkowa paczuszke i wyciaga z niej... najzwyklejsza w
          swiecie MASKARE. Pani w drogerii powiedziala koledze, ze ta na pewno podkreci
          rzesy :) Sorki, ze nie na temat i bez udzielenia odpowiedzi, ale ilekroc widze
          lub slysze slowo "zalotka", mam przed oczami te kolezanke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka