Dodaj do ulubionych

piegi na odkrytych plecach

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 12:26
mam piegi na plecach i to dość sporo, czy wypada mi nosic bluzke odkrywajacą
plecy? a moze to niezbyt estetyczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: helen Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:29
      Też chciałabym wiedzieć. Wstydzę się nosić odkryte plecy przez te piegi
      • Gość: claro Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.tuwien.ac.at 27.08.05, 12:34
        no co wy , nie warjujcie!a jak ktos ma na twarzy to co juz mu tylko czador
        zostal?
        noscie co lubicie, mnie tam osobiscie piegi sie podobaja:)
    • marynikaa Re: piegi na odkrytych plecach 27.08.05, 12:44
      Nosić wydekoltowane bluzki:) Mi też się piegi podobają :]
      • Gość: madzi1 Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.05, 12:52
        piegi fajne sa...
        • Gość: helen Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:56
          Dzięki kobietki :). Kochane jestescie :):):)
          • Gość: wanilia75 Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.net81-67-152.noos.fr 27.08.05, 14:16
            Alez kochana piegi to nie problem.....ja mam ich cale mnostwo, na nosie, ramionach i plecach....to takie typowe dla osob o jasnej karnacji i "miodowych" wlosach, a moze nie tylko;)........UWIELBIAM je i twierdze ze sa UROCZE!!! ( to nie tylko moja opinia;) ).......DZIEWCZYNA BEZ PIEG, TO JAK NIEBO BEZ GWIAZD!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie pieguski!!!
    • no-alarms Re: piegi na odkrytych plecach 27.08.05, 17:31
      popieram, piegi są urocze :)
      uwielbiam dziewczyny/kobiety z wielką ilością piegów, na twarzy, na ramionach,
      znam jedną, która ma nawet na kolanach :)
      nie wstydźcie się, naprawdę :)
      • Gość: piegowata Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 16:01
        a mnie nie podobają się...
    • Gość: Nessie Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.acn.waw.pl 28.08.05, 16:20
      Piegowate ramionka są słodkie i bardzo kobiece, moim skromnym zdaniem :)

Niestety nie jestem posiadaczką takowych, a to z powodu... pryszczy :((((
      Uważacie, że piegi na plecach to problem? Ja nie mogę pleców wystawić nawet na
      tyle długo, żeby mi się piegi zrobiły, bo mam brzydki trądzik i przebarwienia po
      nim. To jest dopiero nieestetyczne! :(

Bardzo bym chciała mieć białe plecy i ramiona w złociste piegi, i nosić białą
      sukienkę bez pleców. Ah, romantyzm :)
    • Gość: autorka Re: piegi na odkrytych plecach IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 22:25
      nawet jesli jest ich mnóstwo??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka