antygona1.2 05.12.11, 23:32 witam chodzi mi o centrum w Sharm Alf Leila Wa Leila koło hotelu Golden Shores lecimy tam w lipcu i ciekawi mnie czy w tym centrum jest jakaś dyskoteka lub miejsce gdzie można zapalić sziszę i wypić piwko no i potańczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egiptosek Re: witam mam pytanko 06.12.11, 09:25 antygona1.2 napisała: > witam chodzi mi o centrum w Sharm Alf Leila Wa Leila koło hotelu Golden Shores > lecimy tam w lipcu i ciekawi mnie czy w tym centrum jest jakaś dyskoteka lub mi > ejsce gdzie można zapalić sziszę i wypić piwko no i potańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: witam mam pytanko 06.12.11, 11:53 Potwierdzam to co pisze poprzednik -faktycznie jakies knajpki tam były . ja byłem w ub roku tyle tylko , że akurat byłem zainteresowany zakupami a nie syskoteka ale knajpki jak teraz pamietam były ... Natomiast przed Leila idąc od Golden Shores jest nowoczesne centrum Il Mercado czy jakos tak - niestety tam nie wszedłem ale może tam sa jakieś dyskoteki ? Na pewno sa w Naama Bay !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia1409 Re: witam mam pytanko 06.12.11, 15:03 Zgadzam się z moimi poprzednikami. W tej okolicy znajdziesz wiele różnych ciekawych knajpek gdzie można wypić coś dobrego i zapalić sziszę, a oprócz tego mnóstwo sklepów. Jest tam też jedna z najlepszych (jak dla mnie) dyskotek w Sharmie - La Dolce Vita. Polecam piątkowe imprezy. Jeżeli masz jeszcze jakieś konkretne pytania, chętnie na nie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
antygona1.2 Re: witam mam pytanko 07.12.11, 21:40 bardzo wam wszystkim dziekuję za te odpowiedzi,jesteście super,mam pytanko do monia1409 napisz mi z grubsza o tej dyskotece co napisałaś ile wstęp ile kosztuje drink i jaka muza no i ogólnie czy jest zaj................i czy rano do hotelu daleko.Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: witam mam pytanko 07.12.11, 21:53 w hotelach 4-5 gwiazdkowych są dyskoteki i szisza. a piwo jest w pakiecie all. Odpowiedz Link Zgłoś
antygona1.2 Re: witam mam pytanko 07.12.11, 22:59 doral2 zgadzam się z tobą w zupełności ale te dyskoteki mnie nie interesują i all też ja chcę się pobawić na mieście ,jak byłeś na hotelowej dyskotece to wiesz jak jest,a ja to w hotelu śpię, bawię się i piję na mieście,jak znajdę czas to zwiedzam,to jest moj wypoczynek i robię co chcę,ja zapytałam się tylko o dyskoteki w ALF LEILA WA LEILA jak nie masz dla mnie konkretnej odpowiedzi to Tobie już podziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
monia1409 Re: witam mam pytanko 08.12.11, 16:01 Przykro mi bardzo, ale nie podam Ci konkretnej kwoty. Miałam darmowy wstęp do wszystkich dyskotek w mieście, ponieważ pracowałam w animacji. Z naszymi gości chodziliśmy do Dolce Vity tylko w piątki i wtedy dominował house. Nie wiem czy jest tam tak samo jak np. w Pachy (każdego dnia grają inny rodzaj muzyki - tematyczne imprezy) czy też codziennie to samo. Cena, którą płacili nasi goście to, jeżeli dobrze pamiętam, 35$ (w tym jeden darmowy drink). Cena dodatkowego drinka to około 10$, więc tanio nie jest. Bardzo prawdopodobne jest to, że jeżeli wybierzesz się tam na własną rękę, zapłacisz o wiele mniej za wstęp. Z Twojego hotelu jest raczej blisko, więc nie ma żadnego problemu z dojazdem, spokojnie można dojść pieszo. Ale gdyby sił zabrakło po całonocnych szaleństwach, taksówki są dostępne 24 godziny na dobę, taksówkarze czekają pod dyskoteką i wręcz "biją się" o klientów. Pamiętaj tylko, żeby się targować, bo czasami ceny zaproponowane turystom wychodzącym z dyskoteki są kosmiczne ;) Polecam Dolce Vitę, naprawdę można się tam dobrze bawić! Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: witam mam pytanko 06.12.11, 16:11 w tych kafejkach przeważnie serwują karkade z torebki !!!! obciach na całej linii Odpowiedz Link Zgłoś