Dodaj do ulubionych

Wrocław - fryzjer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:57
Mam ogromną prośbe. Jeżeli ktoś zna dobrego i taniego fryzjera we Wroclawiu
lub okolicach to bardzo bym prosiła o namiary na niego (lub na nią). A moze
któraś z was jest fryzjerką dorabiającą sobie w domu lub pracująca w tanim
zakladzie? Bardzo proszę o kontakt. Potrzebuje zrobić balejaż (w sumie to
odrosty)a ceny niestety w salonach nie są zbyt przyjazne na moją kieszeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elko Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:09
      Nikt nic nie wie? :(
      • Gość: ewatabo Re: Wrocław - fryzjer IP: *.magma-net.pl 31.08.05, 12:00
        Podciągam
    • Gość: Agulka Re: Wrocław - fryzjer IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.05, 12:07
      Wejdź sobie na forum Wrocław oraz Wrocław "po godzinach". POzdrawiam.
      • Gość: Kicia Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:48
        Agulko niestety to nic nie daje z tym forum Wrocławia. Ja też jestem bardzo
        ciekawa czy jest taki super fryzjer we Wrocławiu :)
        • Gość: Agulka Re: Wrocław - fryzjer IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.09.05, 12:33
          Zależy kto Ci będzie pasował. Kiedyś chodziłam do Unique, ale pomimo coraz
          większych cen nie byłam zadowolona. Jedynym fryzjerem w moej ocenie gonym
          polecenia z tego towarzystwa jest Sebastian. Musisz się liczyć, ze zapłacisz
          sporo ok 300zł. Niektórzy polecają Le Grand. Też ceny są wygórowane, dla mnie
          efekt był taki sobie. Ostatnio byłam w Carlo BIani w Rynku u Piotra, fryzura i
          dobór balejażu ok, ale po upływie misięca odnoszę wrażenie, ze z farby nic już
          nie zostało. Na forum Wrocław mocno reklamowanym był salon Michał Krzysztycha
          czy coś takiego, nie byłam tam, więc nie oceniam.
          Kilka razy byłam w salonie AGA przy ul. Czekoladowej. Za balejaż ze ścięciem
          zapłaciłam 85zł. Tanio i dobrze
          • Gość: Elko Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:03
            Za balejaż na pewno nie dam 300 zl!! Już ja widze jakie balejaże wychodzą w
            takich zakładach jak Unique i nigdy za coś takiego bym nie dała 300 zł. Moja
            koleżanka robiła u nich balejaż (robila jej jakas wioletta chyba) i to wcale
            nie wyglądało jak balejaż i calkiem inny kolor wyszedl niż mialbyc. A słyszalam
            coś o salonie szalone nożyczki kto wie coś o nim??
            • Gość: Agulka Re: Wrocław - fryzjer IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.09.05, 10:48
              To ja chodziłam kiedyś do Violetty. Kidyś byłam z jej obcinania zadowolona, ale
              póxniej, jakies koszmary zaczęły jej wychodzić, a najgorsze było to, ze nie
              mogłam ułożyć fryzury, ponadto ta Violetta bardzo się piekli podczas farbowania
              włosów, cały czas zwraca uwagę, ze głowę opuszczam albo przekrzywiam. Żaden
              inny fryzjer nie zwracał mi na to uwagi. Za 300 zł takie traktowanie? O nie!
            • annuszka85 Re: Wrocław - fryzjer 26.09.05, 21:13
              ja chodzilam kiedys do szalonych nozyczek -zawsze bylam zadowolona!!tanio i
              fachowo:) Ale odkad odeszla stamtad Beatka, bywam tylko u niej...jak chcesz to
              poszukam do niej tel, napisz maila z przypomnieniem:)Pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: Wrocław - fryzjer IP: *.magma-net.pl 01.09.05, 12:49
      Cześć Elko,piszesz,że szukasz dobrego i taniego fryzjera,więc chyba Ci mogę
      pomóc.Przed wyjazdem na urlop robiłam balejaż,a wiadomo,że w wakacje liczy się
      każdy grosz,więc zrezygnowałam ze swojego dotychczasowego fryzjera,gdzie za
      jednokolorowy balejaż na włosach do ucha i podcięcie płaciłam ok 150 zł.
      Trafiłam do salonu Nicole na Kwiskiej-z oporami bo to nie żaden salon tylko
      zwykły fryzjer,ale w końcu szłam zrobić włosy,a nie na kawę ;-) Włosy robiła mi
      Emila,fajna,miła dziewczyna.Za balejaż,obcięcie i wyprostowanie włosów
      zapłaciłam 65 zł.Minął miesiąc,spędziłam 2 tygodnie w Grecji,gdzie nurkowałam w
      słonej wodzie i często łaziłam bez okrycia głowy,a kolor nie wyblakł,nadal jest
      fajny. Zatem polecam,tylko nie spodziewaj się naprawdę luksusów. Kwiska 18
      (okolice Astry) tel. 78 45 645, 502 022 957. Gdybyś chciała o coś pytać- mój e-
      mail pareo1@gazeta.pl Pozdrawiam.
      • Gość: Elko Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:10
        Wielkie dzięki Aniu. Napewno postaram sie sprawdzić ten zakład fryzjerski.
    • plasynka Re: Wrocław - fryzjer 01.09.05, 21:10
      ja zaczynam sie zastanawiać, czy te zwyczajne salony nie są po prostu
      najlepsze?

Ostatnio byłam w Jean Louis David, po studencku 43zł, ale po prostu kiszka!!
      Fakt, że pan ładnie naprawił mi grzywkę, bo była zaniedbana i sam to
      zaproponował. Bardzo to doceniam, ale... fryzura zniknęła już następnego dnia!
      Teraz totalnie nie mogę ułożyć moich "pazurków" i w ogóle nie widać, zebym
      zrobiła coś z włosami. To samo było po wizycie w Carlo Biani na Biskupiej...
      Nigdy więcej!!

Ja raz byłam w Koronie, w Hair Coif i strzyżenie trzymało się przez kilka
      miesięcy! Rewelacja!! Ale teraz, po moich doświadczeniach z dużymi salonami
      boję się tam wrócić i raczej spróbuję na Kwiskiej :)

Czy ktoś zna jeszcze jakieś zakłady, gdzie robią fryzury na dłużej niż 1 dzień?
      • Gość: gocha Re: Wrocław - fryzjer IP: *.alfaelektro.com.pl / 62.233.185.* 02.09.05, 08:37
        ja zawsze chodze do ines na legnickiej(obok wypozyczalni beverly hills) moze
        bardzo tanio nie jest ale ja zawsze jestem zadowolona
      • Gość: beata.l Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:26
        Widze ze bylas juz w Carlo Biani, ale chyba nie w Rynku...
        Jak chcesz zeby ci się trzymała fryzura to idz do Gosi. Ale termin rezerwuj na
        pewno na kilka dni wcześniej, bo to jedna z najlepszych dziewczyn we wrocku.
        A ceny nizsze niz na Biskupiej
    • joanna161 Re: Wrocław - fryzjer 06.09.05, 18:16
      Cześć,

polecam panią Gosię na Inowrocławskiej. Byłam wczoraj - za podcięcie włosów,
      farbę i czesanie zapłaciłam 115 zł. Mam długie, gęste włosy i to ma odbicie w
      cenie ;(((
      Baleyage nie wiem ile kosztuje. Możesz zadzwonić i zapytać: 0-663-098-951

Powodzenia w szukaniu! Wiem coś o tym, bo jak się przeprowadziłam do Wrocka to
      też u różnych fryzjerów byłam zanim trafiłam na "swojego", a raczej
      na "swoją" ;)))!

Gość portalu: Elko napisał(a):

> Mam ogromną prośbe. Jeżeli ktoś zna dobrego i taniego fryzjera we Wroclawiu
      > lub okolicach to bardzo bym prosiła o namiary na niego (lub na nią). A moze
      > któraś z was jest fryzjerką dorabiającą sobie w domu lub pracująca w tanim
      > zakladzie? Bardzo proszę o kontakt. Potrzebuje zrobić balejaż (w sumie to
      > odrosty)a ceny niestety w salonach nie są zbyt przyjazne na moją kieszeń.
      • Gość: fi Re: Wrocław - fryzjer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.05, 19:42
        A macie kogoś na kRzykach?
      • Gość: madzia Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:12
        hej, ja za to mogę ci polecić salon Carlo Biani ale w Rynku nad Pizza Hut
        (zupełnie co innego niż na Biskupiej). Tu znajdziesz moja ulubiona fryzjerkę
        Agatkę. Robi na głowie cuda, a cena za obcięcie włosów to 40 zł. Podadzą ci
        pyszna kawkę i ciasteczko z La Scali...
        Chyba nigdzie nie czulam się tak dobrze, a powiem ci ze 2 lata pracowalam we
        Włoszech.
        Pozdro
        madzia
        • Gość: mała_22 Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:13
          magda, a gdzie znajde ich numer telefonu?
        • Gość: mała_22 Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:14
          jeszcze raz zapytam o ich numer telefonu
          • Gość: magda Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:15
            numer do Carlo Biani to 342 73 62
            • Gość: kaya Re: Wrocław - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:15
              Czy byla któraś z Was w "Atelier Fryzjerskim" w pasażu pod błekitnym słoncem i
              ma moze numer telefonu do tego salonu bo nigdzie nie moge go znalezc a nie
              jestem z wrocka.
              • Gość: roxy ines-kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:10
                a kogo polecacie w ines, bo tam właśnie się wybieram.....
                • Gość: gocha Re: ines-kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:28
                  ja zawsze chodze do iwony i uwazam ze jest swietna dobra jest jeszcze ela
                  • Gość: roxy Re: ines-kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:47
                    zapisałam się do Beaty - ktoś słyszał????
                    • Gość: roxy Re: ines-kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:48
                      ups... za szybko. Ktoś słyszał coś o p. Beacie, może ktoś u niej był????
                      • jola_wroc Re: Carlo biani 01.10.05, 11:42

• jola_wroc Re: Carlo biani -rynek 01.10.05, 11:43
                          yyy, klikneło się....
                          A więc do kogo wkońcu mam iść na balejaż i ścięcie w carlo biani, każdy kogo
                          innego poleca więc już sama nie wiem. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka