Gość: Margoo IP: *.acn.waw.pl 31.08.02, 13:57 Nie wiecie, gdzie można je kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Maseczki Mystic Alpa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 14:32 W aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Maseczki Mystic Alpa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 16:44 Justy, a możesz powiedziec ile one kosztują?Widziałam kiedys ich reklame w gazecie ale w mojej okolicy nie mogłam ich dostać.Może ktos wie w której aptece sa te maseczki?Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Maseczki Mystic Alpa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 16:48 Mystic Alpa czyli maseczki z ziemią wulkaniczną. Opakowanie za ok 45 zł. Są 4 rodzaje: dla skóry trądzikowej: 1) z lukrecją i przymiotnem kanadyjskim 2) z olejkiem herbacianym dla cery dojrzałej z łojotokiem: 3) z Q10 4) z wit. A i E. Jeśli nie mają w aptece, to możesz poprosić, żeby zamówiono dla Ciebie którąś z tych maseczek. Powinnaś móc je odebrac już następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Maseczki Mystic Alpa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 17:39 dzięki justy, a nie wiesz czy te maseczki są dobre, dużo osób je zamawia? Odpowiedz Link Zgłoś