Dodaj do ulubionych

pieprzyki - mój kompleks

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:52
Na całym ciele mam mnóstwo pieprzków.Na plecach mam duże i ciemnie przez co
wstydze sie odkrywać plecy.Na buzi również mam dużo ciemnych kropek.
Pieprzyki to mój największy kompleks.POwiedzcie czy wy też wstydzicie się
swoich dużych widocznych pieprzyków ?MOże była bym ładna ale ten defekt mnie
załamujei trace wiare w siebie , zazdroszcze wszystkim kobietą o głatkich
twarzach i ciałach bez zbednych "ozdób".
Obserwuj wątek
    • Gość: farelkaa Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.terrabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:07
      ja mam kilka pieprzyków, ale szczerze mówiąc chciałabym ich więcej! Nie ukrywam,
      że zazdroszczę ;)
    • Gość: kar Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.broker.com.pl 01.09.05, 19:11
      Ja mam dużo pieprzyków. Drażnią mnie tylko dwa, chętnie bym sięich pozbyła. A
      poza tym, wisi mi to;) Nie przejmuj się, są gorsze problemy;)
    • Gość: KaSia Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:26
      Ja ma troche.. tez chciałabym miec ich wiecej :) bardzo mi sie podobaja, uwazam
      ze pieprzyki sa sexowne..
    • plasynka a ja ciebie rozumiem :) 01.09.05, 20:46
      jeśli masz kompleks, to nic nie spowoduje, ze je polubisz! Na nic tu rady, ze
      pieprzyki są seksowne...
      Doskonale cię rozumiem, bo sama miałam taki problem... Szczerze mówiąc, wcale
      nie było ich tak dużo, ale ja ich nie cierpiałam! Moi rodzice to zrozumieli,
      wysłali mnie do dermatologa, który usunął 3 z moich pleców.

To samo radzę Tobie. Idź do dermatologa, powiedz, ze Ci one przeszkadzają, że
      czasami przy ubieraniu zachaczasz biustonoszem, a podczas peelingu kilka razy
      je zadarłaś i Ci krwawiły... A poza tym, to czujesz się z nimi źle. To
      wystarczy. Gdy pieprzyki z czasem się powiększają, jest to dodatkowy argument,
      bo to jedna z przesłanek w stronę nowotworów...

Dostaniesz skierowanie do przychodni, gdzie zajmują się wycinaniem (we Wrocku
      na Chałbińskiego). Moja siostra w lutym dostała termin na czerwiec i już jest
      po :) Szwy się nosi przez 7 dni i potem zostaje mała blizna. Ale dla mnie mała
      blizna jest 1000 razy bardziej seksowna niż taka nieestetyczna kropka.

Pozdrawiam!!
    • Gość: Moniś Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.xtra.pl 01.09.05, 21:59
      a ja ostatnio oslyszalam o swoim pieprzyku ze jest mega sexy... my kobiety
      czasem sie zamartwiamy a czasem nie ma czym,,, ty masz swoj kompleks ja mam
      swoj... a ktos nas koch kochal lub pokocha mimo to... wiec mysle sobie ze
      SZKODA ZDROWIA ;)
    • Gość: Ann Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.ols.vectranet.pl 01.09.05, 22:32
      Witam w klubie ;)Też mam mnóstwo pieprzyków,najwięcej właśnie na plecach,kilka
      na brzuchu,na rękach też całkiem sporo.Myślę że to sprawa genetyczna,bo mój
      ojciec również ma "nadmiar" pieprzyków,no i pewnie trochę nasza wina,bo
      niepowiem lubię wygrzewać się na słoneczku.Chętnie pozbyłabym się kilku
      większych,usuwał może ktoś laserowo,chociaż wiem że lepiej jest
      chirurgicznie,czy po laserze zostaje spora blizna?
      • Gość: ghfgh Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:49
        a ja też mam dość dużo pieprzyków, co chwila odkrywam jakieś nowe, i
        wszyyyyystkie mi się podobają te na rękach, na buzi, na nogach, na szyji
        wszedzie, kocham je, i chociaż nigdy nie usłyszałam, ze mam fajne pieprzyki
        (właściwie to nikt nie zwraca na nie w ogóle uwagi) to ja bym mogła się im
        przyglądać cały ddzień, samouwielbienie? Broń Boże, też mam komplexy ale te
        pieprzyki akurat bardzo lubie :)
        • machacha Re: pieprzyki - mój kompleks 02.09.05, 14:36
          Czesc! Ja moich szczerze nienawidze ale jakos nie moge sie zdobyc na to aby sie
          ich pozbyc(szczegolnie nie moge zniesc tych, ktore szpeca moj brzuch!-wstydze
          sie pokazywac go na plazy...)
          • Gość: msz Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.09.05, 14:42
            a ja mam jeden pieprzyk na twarzy w tym samym miejscu i na tym samym policzku
            co marlin monroe i czasem bym go chciala niemiec ale wszyscy mi mowia ze
            wygladam seksownie w nim!a co wy myslicie dziewczyny?czy to naprawde ujdzie ze
            mam na twarzy takiego pieprzyka bo czasem zazdroszcze kobietom które maja
            idealnie czysta cere bez zadnego pieprza!mój jest tylko troche wiekszy od tego
            co miala monroe wiec nie jest wielki ale dziwnie sie z nim czuje!
    • Gość: kaja Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:53
      Ja też mam baaaaaardzo dużo pieprzyków, ale nigdy o nich nie myślałam jako o
      kompleksie. Nie mogę powiedzieć, żeby mi się podobały, ale też nie powiem, żeby
      mi przeszkadzały. Poprostu są i koniec. Nie mam odstających pieprzyków, bo
      wtedy chyba miałabym kompleksy, ale teraz w ogole mi one nie przeszkadzaja
    • Gość: Elka wiele osób tak ma, nie przejmuj się IP: *.nowiny.net 02.09.05, 14:55
      siostra mojego chłopaka też ma mnóstwo takich pieprzyków i na twarzy i na
      rękach, na całym ciele, a mimo to może się podobać. Przecież to nie powinno
      nikomu przeszkadzać. Taka jesteś i taką mają Cię ludzie kochać.
    • Gość: care Re: pieprzyki - mój kompleks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:06
      Ja swoich też nie lubiłam, zawsze mi przeszkadzały i czułam sie jakaś taka
      łaciata ;-) Pozniej poznałam swojego obecnego partnera, który gdy tylko odkrył
      ze mam pieprzyki zaczął się im z zafascynowaniem przyglądać.. Wg niego to mój
      atut i uwielbia na nie patrzeć.. Wprawdzie nie sprawiło to, że je pokochała,
      ale zdecydowanie przestały mi "zawadzać".. Czasem chyba nie zdajemy sobie
      sprawy z tego jak nasze "kompleksiki" mogą działać na mężczyzn...
      Powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka