Dodaj do ulubionych

pasemka blond-RATUJCIE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:43
wczoraj fryzjerka zrobila mi pasemka blond ale nie farba tylko utleniaczem.sa
rowne itp tylko ze jest 1 problem-one sa za jasne!!w troche ciemniejszym
blondzie byloby mi duzo lepiej.teraz nie wiem co robic.powiedzcie czy jest
jakis sposob zeby pasemka nabraly ciemniejszego koloru?teraz sa prawie
biale:(prosze o konkretne odpowiedzi bo te pasemka to dla mnie duzy problem!!
Obserwuj wątek
    • malcia12 Re: pasemka blond-RATUJCIE!!! 02.09.05, 10:46
      skąd ja znam ten ból. Myślałam,że uduszę fryzjerkę jak to zobaczyłam, bo szłam
      tego samego dznia na wesele. Przed całym procederem jeszcze jej parę razy
      podkreśliłam,że mają być tylko odrobinę jaśniejsze - a tu prawie białe wyszły.
      Ja poprostu się przyzwyczaiłam, ale też jestem ciekawa co można z tym zrobić.
      AM
      • Gość: Iza Re: pasemka blond-RATUJCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:58
        No to dziewczyny wyobraźcie sobie, że ja mam tak CAŁĄ głowę. Wczoraj mało
        zawału nie dostałam, jestem naturalną szatynką i chciałam rozjaśnić i uzyskać
        efekt jaki ma na głowie Jennifer Lopez, czyli złociste włosy. A mam białe.
        Wyglądam jak stara, tania pani ulicy. Z tego co wiem można nałożyć toner,
        który troszkę przyciemni. Ja już nie wierzę w żadnych super fryzjerów, najpierw
        byłam u baardzo polecanego i ściął mnie na czajnik, a teraz też u bardzo
        polecanego i wyszło jak wyżej opisałam:(
    • Gość: imoe Re: pasemka blond-RATUJCIE!!! IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 11:05
      może szampon koloryzujący? jakiś blond właśnie? pasemka jeśli są tak jasne to
      powinny chwycic.
      • Gość: Ania Re: pasemka blond-RATUJCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:49
        Wiesz co, ja jakis czas temu zrobiłam balejaż i wyszedł za jasny...
        Ale po kilku dniach, myciu i uzywaniu dobrej maski do wlosów ten kolor troche
        się "wyrównał" i nie wygladz źle. Podobno po dość znacznym rozjaśnieniu włosy
        potrzebują czasu zeby doszły do siebie :) i w moim przypadku się to sprawdziło

pozdr Ania
        • Gość: asiczek do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:32
          a jaka to byla maska?bo u mnie te pasemka sa praktycznie biale:( mam 21 lat a
          przez te wlosy glowe mam jak staruszka:(((juz nigdy wiecej nie dam sobie zrobic
          wlosow utleniaczem!czuje sie taka bezsilna ze az strach!wie ktos moze co wyjdzie
          z pofarbowania utlenionych pasemek ciemniejsza farba blond?pozdrawiam!!
          • Gość: gocha Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 20:45
            o jejku
          • malgogaj Re: do Ani 03.09.05, 20:59
            obslutnie nie kladz na wlosy farby blond! z wlasnego doswiadczenia wiem ze po
            dwoch myciach zrobia ci sie zielone! Kazda farba jest robiona na bazie jakiegos
            koloru i sie wyplukuje na pasemkach i blond wlasnie wyplukje sie na
            zielono....czekolada (bardzo poplarna w salonach) rowniez. Mi fryzjerka dolozyla
            ostatnio ciemniejszych pasemek, bo chcialam przyciemnic troche wlosy (tez mialam
            jasne pasemka) i kolor nazywal sie "palisander" ale jakos tak (niestety nie
            dokladnie pamietam. n
            mial trzy odcienie i wybralam sredni. Wyplukal sie troche ale barwy nie zmienil.
            pozdrawiam i zycze powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka