blacky7 03.09.05, 18:29 Czy któraś z was używała pilingu termicznego z tej serii lub serum??? Interesują mnie wasze opinie czy warto i czy widac efekty tzn. zmniejszone pory????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: Clinique Pore Minimazer??? IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:37 Buzia się nie świeci praktycznie przez cały dzień, a co za tym idzie tych cholernych dziureek tak bardzo nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky7 Re: Clinique Pore Minimazer??? 03.09.05, 21:27 No właśnie, te rozrzerzone pory przeszkadzają mi najbardziej:((( Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Clinique Pore Minimazer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:53 A mozecie podać cenę tego specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś
blacky7 Re: Clinique Pore Minimazer??? 03.09.05, 21:25 Piling ok. 150 zł, natomiast co do serum nie jestem pewna ok. 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: Clinique Pore Minimazer??? IP: *.chello.pl 03.09.05, 21:27 mechaniczny, czy enzymatyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
blacky7 Re: Clinique Pore Minimazer??? 05.09.05, 16:57 Może ktoś jeszcze używa i podzieli się swoją opinią????? Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Clinique Pore Minimazer??? 05.09.05, 17:10 uzywalam kremu. nie dziala nic a nic. odrobinke matuje, ale na krotko. porow nie zmniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Clinique Pore Minimazer??? 05.09.05, 17:47 Mam lotion, uzywałam chwilę. Nie robi nic. Nie zwęża porów, mnie nawet nie matuje. Bez sensu. Ponoc korektor jest w miarę OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Clinique Pore Minimazer??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:38 Peeling jest dobry, a serum Pore Minimazer jest bardzo dobre, moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: Clinique Pore Minimazer??? 06.09.05, 11:54 Jeśli chodzi o Lotion to ja jestem bardzo zadowolona. Oczyszcza pory i je wyraźnie zwęża.Mówiąc szczerze, jak musze pozbyc sie jakiego "czarnego paskuda" z nosa to potem nakładam lotion i elegancko. Goi sie i nie ma żadnego śladu. Natomiast jesli chodzi o korektor to jest zupełny niewypał. Może trochę leczy, ale absolutnie nie maskuje. Nie miałam peelingu, ale moge tobie polecić peeling biothermu z niebieskiej serii Biopur. W ogóle maseczka oczyszczająca z tej serii nie ma sobie równych. I do tego "grzybek" - taki punktowiec z gąbeczką - niszczy paskudztwo natychmiastowo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś