Dodaj do ulubionych

Dune Sun Diora...

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 11:09
Dziewczyny drogie, znam zapach Dune, ktory bardzo mi sie podoba, nie znam
natomiast Dune Sun. Czy ktoras z was wie jak on pachnie? Chcialbym zamowic go
w sklepie internetowym- cena atrakcyjna...Jak pachnie dune sun- ladnie, czy
tez nie? Wie ktoras z was?
pozdro:)
Obserwuj wątek
    • elve Re: Dune Sun Diora... 03.09.02, 11:30
      Pachnie INACZEJ niż normalne dune. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy Ci się
      ta inność spodoba. Ja wolę klasyczne.
      • Gość: agul Re: Dune Sun Diora... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.09.02, 11:31
        Mi się ani jedne ani drugie nie podobają, jakieś zbyt 'duszące' jak dla mnie.
        Ale jakbym już miała wybrać, to zdecydowanie te starsze, Dune Sun są w ogóle
        nie do przyjecia, brrr...
        • silie Re: Dune Sun Diora... 03.09.02, 11:36
          Identyczne pytanie zdałam parę misięcy temu; wszystkie dziewczyny mi go
          BARDZO ZDECYDOWANIE odradziły.Po wizycie w perfumerii, w pełni się z nimi
          zgadzam.Nie nie nie!To zupełnie inny zapach.
          s.
          • Gość: Nell Re: Dune Sun Diora... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 11:38
            Dzieki dziewczyny za ostrzezenie...Chyba temu perfumowi podziekuje...
            • Gość: gAndzia Re: Dune Sun Diora... IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 03.09.02, 11:41
              potwierdzam:))) o ile dune klasyczne kocham (i aktualnie nim pachnę:))))) i
              wracam do niego od lat, o tyle sun w ogóle nie kupiłam. to inny zapach, i tyle.
    • miriam_73 Re: Dune Sun Diora... 03.09.02, 13:27
      Oj, jeśli lubisz klasyczną Dune to od Suna trzymaj się z daleka - wyjątkowe
      paskudztwo - pachnie zupełnie inaczej, a poza tym ze względu na to że jest
      to "lenia" wersja, bardzo słabutko się trzyma. Nie psuj sobie nosa. Nie warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka