Dodaj do ulubionych

puder w kulkach

03.09.02, 13:16
Używam Air Wear'a, ale chciałabym jakoś go rozświetlić, ożywić twarz. Myślę o
pudrze w kulkach, ale nie wiem, czy w odcieniach brązu - złota czy raczej
różowych. Co sądzicie np. o pudrze w kulkach o właściwościach matujących
Palomy? Jakie pudry "wykończeniowe" mogłybyście mi polecić??

Tooya
Obserwuj wątek
    • Gość: alissa19. Re: puder w kulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.02, 13:28
      slyszlam dobre rzeczy o meteorites Pierre Rene-cera nabiera blasku,kuleczki sa
      perlowe na wieczor i pastele na dzien.kosztuje 42pl.
      • Gość: asia Re: puder w kulkach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 13:37
        własnie kupiłam Pierra kuleczki nr 3-35 zł-jestem zachwycona!
        • tooya Re: puder w kulkach 03.09.02, 14:21
          Gość portalu: asia napisał(a):

> własnie kupiłam Pierra kuleczki nr 3-35 zł-jestem zachwycona!

Brązują? Rozświetlają?
          ??????????????????????
    • Gość: asia Re: puder w kulkach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 14:30
      generalnie to ja nie rozumiem słowa ROZSWIETLA-bo co to niby ma zrobic z ta
      moją twarzą?osiwetlic jak zarówką czy co?
      w kazdym razie pieknie brązuje(ale nie tak sztucznie),nadaje malenki połysk(ale
      nie tak brokatowo)ja w kazdym razie widze ,ze cera ładnie wygląda
      ale sa ponoc jeszcze inne kulki tej samej firmy w innych odcieniach i te inne
      odcienie czynią inne cuda,ale ja nie wiem jakie
      jestem farbowana blondynką,leciutko opalona ,a te kuli dodały mi swiezosci,więc
      chyba dobre wybrałam
      pozdrawiam
      a
      • Gość: Anja Puder w kulkach - Pierre Rene 1 - miał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.02, 14:35
        CZy miał ktoś 1?? Strasznie mi się podoba, to takie jaśniutkie kuleczki, jak
        Meteoryty, no mniej więcej. Nie próbowałam ich na twarzy, więc nie wiem, czy
        warto....
    • Gość: Vikcia Re: puder w kulkach IP: *.pl 03.09.02, 14:37
      Osobiście odradzam brązującą Palomę. No, chyba, że ktoś chce wyglądać jak
      Apacz...
      • Gość: Ewcia Re: puder w kulkach IP: *.szwajcarska.pl 11.09.02, 13:50
        Polecam puder w kulkach Guerlain w kolorze złocistym , przepieknie rozświetla
        twarz , a jeśli do tego użyjesz jeszcze podkład tej samej firmy Guerlain
        Divinore efekt jest zniewalający .
        • Gość: Alicja Re: puder w kulkach IP: 217.96.36.* 11.09.02, 13:54
          Gość portalu: Ewcia napisał(a):

> Polecam puder w kulkach Guerlain w kolorze złocistym , przepieknie rozświetla
          > twarz , a jeśli do tego użyjesz jeszcze podkład tej samej firmy Guerlain
          > Divinore efekt jest zniewalający .

Czy masz na myśli Meteoryty?
          • Gość: Ewcia Re: puder w kulkach IP: *.szwajcarska.pl 11.09.02, 13:56
            Ale nie polecam tych kulek różnokolorowych tylko złote , daja o wiele lepszy
            efekt.
        • Gość: siago Re: puder w kulkach IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 11.09.02, 13:59
          Witaj! mam pytania w sprawie tego pudru i podkładu- czy on ma jeden odcień? I
          czy może orientujesz się w cenach? Szukam czegoś, co rozświetliło by poszarzałą
          twarz - podkład powinien chyba spełniać rolę?
          • Gość: Ewcia Re: puder w kulkach IP: *.szwajcarska.pl 11.09.02, 14:13
            Jeżeli chodzi o podkład Guerlain Divinora to ma on dosyc dużą palete kolorów
            więc napewno znajdziesz odpowiedni dla siebie , podkład ma właściwości matujące
            ale nie kryjące (cena 160 zł).Puder w kulkach osobiście wole złoty , jakiś rok
            temu kosztował 150 zł , ale myslę , że choc cena nie nalezy do najniższych to
            warto kupić , ja uzywam go już rok czasu codziennie i mam jeszcze ponad połowe.
            • Gość: Siago Re: puder w kulkach IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 11.09.02, 14:18
              Baaardzo dziękuję :))
              Powiedz mi jeszcze proszę , czy ma lekką konsystencję (generalnie nie używam
              podkładów, i nie chciałabym mieć ciężkiej warstwy na twarzy - nie chodzi mi o
              matowanie i krycie, a bardziej o dodanie blasku)
              • Gość: Ewcia Re: puder w kulkach IP: *.szwajcarska.pl 11.09.02, 14:25
                Pełna nazwa podkładu to Guerlain Divinora , Silky-Smooth Foundation , Semi-Matt
                SPF12 , jest bardzo leciutki i taki troszeczke jakby poudrowy:) przez co nadaje
                twarzy gładziutki wygląd:) , dla mnie bomba , opakowanie jest z dozownikiem
                więc jest to dodatkowy atut , zarówno puder w kulkach jak i podkład starcza na
                baaaaardzo długo wiec polecam:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka