Gość: zenia ze slaska IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 20:16 No wlasnie, jak mam sobie poradzic z moim bolem, dajcie rade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damona Re: Mam gruby tylek, co zrobic? 03.09.02, 20:20 nie nosic obcislych spodni, robic korekte sylwetki ubraniem, jesli taka Twoja uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 20:22 Dzieki zaraz sie przebiore. pa Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Mam gruby tylek, co zrobic? 03.09.02, 20:56 Nie przejmowac sie glupstwami! Podobno wiekszosc facetow marzy o pannie z duza pupa. Ja bym sie chyba cieszyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Ja bym się cieszyła:-) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.09.02, 21:01 No właśnie - ja mam ostatnio odwrotny problem - chudnę jak najęta mimo że jem bardzo dużo i nie wiem jak zatrzymać ten proces. Nie chcę być chuda jak patyk (chociaż do tego jeszcze na szczęście trochę mi brakuje:-)) a boję się, że jeszcze taki miesiąc, dwa i będę wyglądać.. hmmm.. mało kobieco:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama z Re: Ja bym się cieszyła:-) IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 21:12 Gość portalu: agul napisał(a): chudnę jak najęta mimo że jem ... Powiedz jaka atjemnice masz? nie jestem nawet troche gruba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Ja bym się cieszyła:-) IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 21:13 tylko ta duza dupcia Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Mam gruby tylek, co zrobic? 03.09.02, 21:55 droga zeniu z amerykanskiego slaska widac taka twoja uroda. j lo tez ma gruby latynoski tylek i co? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: Mam gruby tylek, co zrobic? 03.09.02, 22:01 zeniu, chlopy na śląsku to chyba lubią takie tyłki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 23:07 ja nie ze slaska, to tylko tak sobie, bo bardzo lubie pisac glupotki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.ipt.aol.com 03.09.02, 23:15 A tak naprawde nazywam sie Zofia. Tyz ladnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.a2000.nl 04.09.02, 10:16 Gdzie J Lo ma duzy tylek?? Ty chyba duzego tylka nie widzialas!! Jasne ze nie jest typem wychudzonej jak patyk chlopczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 10:26 Gość portalu: Alla napisał(a): > Gdzie J Lo ma duzy tylek?? Na tyłku. I oczywiście, że jest to duża część ciała J.Lo, nawet jak się znajdzie jedna obrończyni taka jak Ty to i tak większość ludzi zgodzi się z tym, że jej tyłek mały nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja JLo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 10:31 Jak czytam o dużym tyłku JLo, to mi się słabo robi. Wg mnie jest kobieca, śliczna, bardzo zgrabna. Ale w żadnym razie nie ma grubego tyłka! A rozmiar 34 itp. i co się z tym wiąże brak pośladków czy bioder nie jest w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 10:30 no sorry ale chyba nie powiesz ze ma zgrabna pupcie pt.90cm bo opluje klawiature w spontanicznym odruchu smiechu. wieksze od niej gabaryty ma chyba tylko niejaka Shakira. zalezy co kto ma na mysli mowiac"gruby"-niekoniecznie tyczy sie to tylko czlonkow klubu "kwadransowych grubasow"ale takiej J.Lo takze. i dla odmiany nie trzeba miec od razu plaskiego tylka tzw."wieszakow" ale cos w stylu Kylie w teledysku "spinning around".to dla mnie "aurora mediocritas". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 10:40 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > no sorry ale chyba nie powiesz ze ma zgrabna pupcie pt.90cm bo opluje > klawiature w spontanicznym odruchu smiechu. Ja też:-) > wieksze od niej gabaryty ma chyba tylko niejaka Shakira. Albo przynajmniej takie same:) > zalezy co kto ma na mysli mowiac"gruby"-niekoniecznie tyczy sie to tylko > czlonkow klubu "kwadransowych grubasow"ale takiej J.Lo takze. > i dla odmiany nie trzeba miec od razu plaskiego tylka tzw."wieszakow" ale cos > > w stylu Kylie w teledysku "spinning around".to dla mnie "aurora mediocritas". > No więc dokładnie. Ja nawet rozumiem, że komuś może się podobać dupa J.Lo, bo akurat lubi takie większe pośladki. Ale mówienie, że j.lo ma szczupłą pupę, to duuuża przesada. Tak duża, jak jej pupa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:49 > No więc dokładnie. Ja nawet rozumiem, że komuś może się podobać dupa J.Lo, bo > akurat lubi takie większe pośladki. Ale mówienie, że j.lo ma szczupłą pupę, to > duuuża przesada. Tak duża, jak jej pupa;-) Tym nie mniej, przez miliony mezczyzn uwazana jest za najseksowniejsza kobiete...Spytaj sie jakiegos faceta o JLo- prawie kazdy odpowie ci ze ona ma ekstra figure- marzenie mezczyzn...No chyba, ze masz pupcie jak dwa orzeszki, to wtedy co lepiej wychowany odpowie ci, ze Pupa Lopez jest okropna, ale tylko po to to powie, by cie nie urazic. Tacy sa faceci, a znam ich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 10:57 Gość portalu: Nell napisał(a): > Tym nie mniej, przez miliony mezczyzn uwazana jest za najseksowniejsza > kobiete... Ale co z tego? Co mnie obchodzą miliony mężczyzn? Ja pisałam o swoim guście i zdaniu, nie o facetach z całego świata. Spytaj sie jakiegos faceta o JLo- prawie kazdy odpowie ci ze ona ma > ekstra figure- marzenie mezczyzn... Nie będę pytać, bo mnie to nie interesuje. Pupę jak marzenie mojego mężczyzny mam ja, reszta mnie nie obchodzi. No chyba, ze masz pupcie jak dwa orzeszki, Nie, nie mam i co? > to wtedy co lepiej wychowany odpowie ci, ze Pupa Lopez jest okropna, ale tylko > po to to powie, by cie nie urazic. Tacy sa faceci, a znam ich wielu. Ale jakichś dziwnych. Bo ja też znam wielu i potrafią powiedzieć mi, co naprawdę myślą na dany temat, a nie mówią czegoś tylko po to, żeby mnie nie urazić. Myślę, że za bardzo przejmujesz się mężczyznami na świecie. Mojemu mężczyźnie nie podoba sie J.Lo. I całe szczęście, bo widzę, że jest w tym oryginalny. Ale Twojemu na pewno się podoba, prawda? W końcu ktoś musi należeć do tych milionów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:28 Gość portalu: agul napisał(a): > Ale Twojemu na pewno się podoba, prawda? W końcu ktoś musi należeć do tych > milionów... Na pierwszym miejscu podobam mu sie ja hehehee. Przeciez wybral mnie sposrod milionow, nieprawdaz? Oczywiscie tez podobaja mu sie inne kobiety, tak jak mi inni mezczyzni, inne kobiety, wsrod nich Lo. oczywiscie wizualnie...Nie jest tak,ze ma klapki na oczach i nie interesuje go wyglad innych kobiet:)Jest esteta. Kazdy z nas zwraca tez uwage na innych ludzi. Gdy mowi inaczej tzn. ze tylko cie widzi,to jest nieprawda i znaczy, ze trzeba trzymac sie z daleka od czlowieka, pewno jest hipokryta, oczywiscie w zwiazkach dluzszych. Pewno mowi tak, a inaczej robi. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 11:32 Gość portalu: Nell napisał(a): > Na pierwszym miejscu podobam mu sie ja hehehee. Przeciez wybral mnie sposrod > milionow, nieprawdaz? Może dlatego, że nie miał chętnej j.lo pod ręką?;-) Oczywiscie tez podobaja mu sie inne kobiety, tak jak mi > inni mezczyzni, inne kobiety, wsrod nich Lo. oczywiscie wizualnie...Nie jest > tak,ze ma klapki na oczach i nie interesuje go wyglad innych kobiet:)Jest > esteta. Kazdy z nas zwraca tez uwage na innych ludzi. Gdy mowi inaczej tzn. ze > tylko cie widzi,to jest nieprawda i znaczy, ze trzeba trzymac sie z daleka od > czlowieka, pewno jest hipokryta, oczywiscie w zwiazkach dluzszych. Pewno mowi > tak, a inaczej robi. Hej, Nell, czy w toruniu są jakieś specjalne studia dotyczące zgłębiania psychiki i natury mężczyzn? Bo widać jesteś specjalistką - miliony mężczyzn lubi to, a tego nie, jak mężczyzna mówi tak, to kłamie, a jak tak, to nie chce cię urazić, a jak tak, to jest hipokrytą. A jak mówi tak, to na pewno kłamie i tylko tak mówi, a robi inaczej.. Ponieważ raczej takich studiów nie ma, przypuszczam, że miałaś jakieś przykre doświadczenia z mężczyznami.. Polecam więc wątek psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:47 Gość portalu: agul napisał(a): > Gość portalu: Nell napisał(a): > > > Na pierwszym miejscu podobam mu sie ja hehehee. Przeciez wybral mnie sposr > od > > milionow, nieprawdaz? > Może dlatego, że nie miał chętnej j.lo pod ręką?;-) Nie, mylisz sie kotku:))) Woli zdecydowanie wysokie blondyny, z duzym biustem tak jak moj, z pupa, rozmiar 38 oraz dlugimi nogami. czarniawe, sniade jak LO nie przykuja jego uwago w realu- lubi kobiety- kobiece, a mysle, ze LO jest tego kwintensencja, jest bardzo seksowna,zreszta wszystko w niej jest seksowna, nawet rysy twarzy. To mi sie podoba LO, a szczegolnie jej ciemne wlosy z jasnymi pasemkami. > > Oczywiscie tez podobaja mu sie inne kobiety, tak jak mi > > inni mezczyzni, inne kobiety, wsrod nich Lo. oczywiscie wizualnie...Nie je > st > > tak,ze ma klapki na oczach i nie interesuje go wyglad innych kobiet:)Jest > > esteta. Kazdy z nas zwraca tez uwage na innych ludzi. Gdy mowi inaczej tzn > . > ze > > tylko cie widzi,to jest nieprawda i znaczy, ze trzeba trzymac sie z daleka > od > > czlowieka, pewno jest hipokryta, oczywiscie w zwiazkach dluzszych. Pewno m > owi > > tak, a inaczej robi. > > Hej, Nell, czy w toruniu są jakieś specjalne studia dotyczące zgłębiania > psychiki i natury mężczyzn? Bo widać jesteś specjalistką - miliony mężczyzn > lubi to, a tego nie, jak mężczyzna mówi tak, to kłamie, a jak tak, to nie chce > cię urazić, a jak tak, to jest hipokrytą. A jak mówi tak, to na pewno kłamie i > tylko tak mówi, a robi inaczej.. > Ponieważ raczej takich studiów nie ma, przypuszczam, że miałaś jakieś przykre > doświadczenia z mężczyznami.. Tym razem pomylilas sie wrozko:)))) Ja poprostu slucham mezczyzn, mam wielu kumpli, i na tyle mnie uwazaja za interesujaca, sympatyczna,atrakcyjna i pozbawiona komleksow, ze w moim towarzystwie mowia o wszystkim, takze o kobietach i ich urodzie, wiedzac ze mnie nie uraza, zreszta sama uczestnicze w tych rozmowach. Inaczej sie zachowuja gdy sa ze swymi dziewczynami- zaden z nich nie powie, ze np. LO jest atrakcyjna, bo dostanie kuksanca pod stolem, Tez tak robisz, ? Przyznaj sie.. >Polecam więc wątek psychologia. Nie dziekuje, tu lepiej sie bawie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 11:57 Gość portalu: Nell napisał(a): Nie, mylisz sie kotku:))) Hmm................................ > > > > Oczywiscie tez podobaja mu sie inne kobiety, tak jak mi > > > inni mezczyzni, inne kobiety, wsrod nich Lo. oczywiscie wizualnie... Naprawdę?? J.Lo podoba Ci się WIZUALNIE?? no coś takiego, tu mnie zaskoczyłaś.. N > ie je > > st > > > tak,ze ma klapki na oczach i nie interesuje go wyglad innych kobiet:) > Jest > > > esteta. Kazdy z nas zwraca tez uwage na innych ludzi. Gdy mowi inacze > j tzn > > . > > ze > > > tylko cie widzi,to jest nieprawda i znaczy, ze trzeba trzymac sie z d > aleka > > od > > > czlowieka, pewno jest hipokryta, oczywiscie w zwiazkach dluzszych. No jasne, w któtszych można mówić co innego niż się myśli i wtedy nie jest się hipokrytą, to dotyczy tylko długich związków. Gratuluję Nell. > > Tym razem pomylilas sie wrozko:)))) Ja poprostu slucham mezczyzn, mam wielu > kumpli, i na tyle mnie uwazaja za interesujaca, sympatyczna,atrakcyjna i > pozbawiona komleksow, ze w moim towarzystwie mowia o wszystkim, takze o > kobietach i ich urodzie, wiedzac ze mnie nie uraza, zreszta sama uczestnicze w > tych rozmowach. Coś takiego! A to ci dopiero! Tu pewnie zaskoczyłaś nie tylko mnie, ale wszystkie dziewczyny, bo my nie wiemy, co to znaczy rozmowy z mężczyznami.. Zazdroszczę Ci, naprawdę masz fajowo. Inaczej sie zachowuja gdy sa ze swymi dziewczynami- zaden z > nich nie powie, ze np. LO jest atrakcyjna, bo dostanie kuksanca pod stolem, No to fajnych masz kolegów niehipokrytów - Tobie powiedzą, ale swojej dziewczynie już nie? ale Tobie na pewno mówią prawdę, oni tylko swoje dziewczyny okłamują, Ty jesteś lepsza, na pewno by im to do głowy nie przyszło, żeby Tobie powiedzieć nieprawdę. Założę się, że jeszcze się w Tobie wszyscy, jak jeden mąż, podkochują, skoro jesteś taka super i przyklaskujesz ich obłudzie. Taka cool koleżanka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 12:22 Gość portalu: agul napisał(a): > Gość portalu: Nell napisał(a): > Nie, mylisz sie kotku:))) > Hmm................................ > > > > > > > > Oczywiscie tez podobaja mu sie inne kobiety, tak jak mi > > > > inni mezczyzni, inne kobiety, wsrod nich Lo. oczywiscie wizualni > e... > Naprawdę?? J.Lo podoba Ci się WIZUALNIE?? no coś takiego, tu mnie zaskoczyłaś.. > > N > > ie je > > > st > > > > tak,ze ma klapki na oczach i nie interesuje go wyglad innych kob > iet:) > > Jest > > > > esteta. Kazdy z nas zwraca tez uwage na innych ludzi. Gdy mowi i > nacze > > j tzn > > > . > > > ze > > > > tylko cie widzi,to jest nieprawda i znaczy, ze trzeba trzymac si > e z d > > aleka > > > od > > > > czlowieka, pewno jest hipokryta, oczywiscie w zwiazkach dluzszyc > h. > No jasne, w któtszych można mówić co innego niż się myśli i wtedy nie jest się > hipokrytą, to dotyczy tylko długich związków. Gratuluję Nell. > > > > > > Tym razem pomylilas sie wrozko:)))) Ja poprostu slucham mezczyzn, mam wiel > u > > kumpli, i na tyle mnie uwazaja za interesujaca, sympatyczna,atrakcyjna i > > pozbawiona komleksow, ze w moim towarzystwie mowia o wszystkim, takze o > > kobietach i ich urodzie, wiedzac ze mnie nie uraza, zreszta sama uczestnic > ze > w > > tych rozmowach. > Coś takiego! A to ci dopiero! Tu pewnie zaskoczyłaś nie tylko mnie, ale > wszystkie dziewczyny, bo my nie wiemy, co to znaczy rozmowy z mężczyznami.. > Zazdroszczę Ci, naprawdę masz fajowo. > > Inaczej sie zachowuja gdy sa ze swymi dziewczynami- zaden z > > nich nie powie, ze np. LO jest atrakcyjna, bo dostanie kuksanca pod stolem > , > No to fajnych masz kolegów niehipokrytów - Tobie powiedzą, ale swojej > dziewczynie już nie? ale Tobie na pewno mówią prawdę, oni tylko swoje > dziewczyny okłamują, Ty jesteś lepsza, na pewno by im to do głowy nie przyszło, > > żeby Tobie powiedzieć nieprawdę. > Założę się, że jeszcze się w Tobie wszyscy, jak jeden mąż, podkochują, skoro > jesteś taka super i przyklaskujesz ich obłudzie. Taka cool koleżanka:/ niczemu nie przyklaskuje, niektorzy faceci nie maja wyjscia, bo maja panny skwaszone jak kornoszon. Spoko, jestem cool kolezanka- co i tobie zycze:)))))Z calego serca Pozdro > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prada Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 05.09.02, 15:26 :) Większość znanych mi facetów uważa, że J LO ma gruby tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo-FAT ASS!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 18:00 Gość portalu: Nell napisał(a): > > > No więc dokładnie. Ja nawet rozumiem, że komuś może się podobać dupa J.Lo, > bo > > akurat lubi takie większe pośladki. Ale mówienie, że j.lo ma szczupłą pupę > , > to > > duuuża przesada. Tak duża, jak jej pupa;-) > > Tym nie mniej, przez miliony mezczyzn uwazana jest za najseksowniejsza > kobiete...Spytaj sie jakiegos faceta o JLo- prawie kazdy odpowie ci ze ona ma > ekstra figure- marzenie mezczyzn...No chyba, ze masz pupcie jak dwa orzeszki, > to wtedy co lepiej wychowany odpowie ci, ze Pupa Lopez jest okropna, ale tylko > po to to powie, by cie nie urazic. Tacy sa faceci, a znam ich wielu. kobieto-czy aby czytanie bravo nie spowodowalo u ciebie regresu jakowegos?ja znam caale mnostwo facetow i j.lo podoba sie moze 1/4 z nich.naprawde seks to nie jest tlusta dupa[a to dokladnie ona posiada-poprawnosc polityczna w tym przypadku wychodzi zalosnie-"alez nie oczywiscie jest baaardzo apetyczna buhaha] tylko dupa ZGRABNA-czujesz roznice?taka jaka ma np.Kylie,Naomi,Laetitia-to nie sa wieszaki z dupkami jak orzeszki ale na pewno nie tluste dupencje,sorry winetou. pozatym jenny jest niziutka i ma krotkie nozki-tym bardziej powinna dbac o dupeczke czego nie czyni.jej buzia jest ok[choc trzeba lubic latynoskie rysy] ale figura do d...py.ani cyca ani proporcji-a to gadanie cale pt."najseksowniejsza"jest fajnie nakrecane przez bravo ect. owszem faceci lubia tylki-ale czemu na boga nie moze byc zgrabny-tylko albo ekstremum typu Lopez albo wieszak arkadiusa. ludzie!!!naprawde facetom podobaja sie zgrabne!typu Hayek,Kylie ect.a wszystko polega na proporcjach-a nie ze dupa przyslania cale cialo.ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.acn.waw.pl 04.09.02, 11:37 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > to dla mnie "aurora mediocritas". dla Ciebie aurora, zaś poprawnie - aurea. Lepiej mówić po polsku, gdy nie do końca zna się łaciński odpowiednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 04.09.02, 11:59 myślę, że porównywanie kelly z j lo nie ma sensu - kelly jest malutka, nosi bodajże rozmiar 32 czy 34. jennifer wyglada po prostu jak normalna kobieta, a jej tyłek duży jest może jak na standardy hollywoodu, ale nie na normalne zycie. to, że ma na czym usiąść i nawet (o zgrozo:)))) ma cellu, a mimo to jest gwiazdą to bardzo dobrze imo, szczerze mówiąc gdybym miała ciagle oglądac bezkrwiste szkieletory typu nicole kidman czy kate moss, szybko bym sie przerzuciła li i tylko na lekture książek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 18:06 jak masz tylko tyle do dodania to lepiej sobie daruj-nie mialam na szczescie laciny w szkole i pisalam to z pamieci.chodzilo raczej o sens-a swoja droga takie zapedy powinnas w pracy albo gdzies tam realizowac a nie tu.mnie to niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo IP: *.netland.gda.pl 04.09.02, 18:40 ależ z Ciebie frustratka, alisso19 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19. Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo-elve IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 18:55 a czym mam sie frustrowac?tym ze mam szczuply tylek?szczuplejszy niz J.lo a jednoczesnie nie wieszakowaty?pochodz na silownie moze ci sie przejasni. a tak pozatym moja odp.nie ma nic z frustracja wspolnego-zabawne ze zawsze jak sie wali miedzy oczy[swoje zdanie np]to sie jest frustratem albo agresorem.wiem ,wiem ze nie widac i biedactwo nie mozesz zweryfikowac moich slow ale byl tu juz zdaje sie niejeden watek gdzie sie panienki i kobiety przekrzykiwaly co ktora ma i ile K wyciaga i nic to kurcze do myslenia nie dalo ,no! a ty wyartykuuj cos wiecej to wtedy zobaczymy jak wypadasz na skali .3maj sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo-elve IP: *.netland.gda.pl 05.09.02, 11:19 wiesz, nie bawi mnie branie aktywnego udziału w dyskusjach o (dosłownie) DUPIE (nieważne czyjej). Mam lepsze zajęcia. Za umieszczanie na skali - dzięki, ale nie skorzystam. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo-elve IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.02, 11:32 w sensie stricte masz racje-ten watek tez by nie potoczyl sie w taka a nie inna strone gdyby nie dyzurna wariatka forum.ale skoro masz tyle zajec i o dupie maryni nie lubisz prawic-po co komentowalas moj post-ani to bylo potrzebne ani zabawne ani trafne.nie rozumiem po co tracisz cenny czas zeby tu jednak zajrzec i skomentowac[nie pierwszy raz zreszta].twoje prawo ale po co sobie zaprzeczasz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo-elve IP: *.netland.gda.pl 05.09.02, 15:37 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > w sensie stricte masz racje-ten watek tez by nie potoczyl sie w taka a nie inna > > strone gdyby nie dyzurna wariatka forum.ale skoro masz tyle zajec i o dupie > maryni nie lubisz prawic-po co komentowalas moj post-ani to bylo potrzebne ani > zabawne ani trafne. Może mi było potrzebne? nie rozumiem po co tracisz cenny czas zeby tu jednak zajrzec > > i skomentowac[nie pierwszy raz zreszta]. nie musisz :) twoje prawo ale po co sobie zaprzeczasz > > sama. To Ty tak uważasz. Czytam i piszę coś od czasu do czasu na takich wątkach głównie dla zabawy, na przykład po to, zeby zobaczyć, jaka będzie reakcja (i czy trafnie ją przewidziałam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Mam gruby tylek, co zrobic?-J.lo-elve IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.02, 16:43 nedzne te twoje psychologiczne sztuczki i strasznie sztampowe-rob sobie co chcesz bo mi to powiewa-wychwycilam tylko brak spojnosci w twoich wywodzikach- ale niekoniecznie zwracaj sie do mnie.masz tu cale zoo wiec materialu ci nie braknie. i zle interpretujesz jak na kogos kto sie bawi w takie rzeczy.probujesz sie ocierac o jakas pseudopsychologie [nie wiem czy to ty pisalas ze studiujesz psychologie czy nie ty-nickow tu jak psow].w kazdym razie zycze szczescia w rzucaniu luznych uwag byle nie do mnie bo naprawde cyt." nie chce mi sie z toba gadac." Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Mam gruby tylek, co zrobic? 04.09.02, 12:09 Gość portalu: Alla napisał(a): > Gdzie J Lo ma duzy tylek?? jak juz wiesz - na tylku. zaczyna sie w miejscu, gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe. > Ty chyba duzego tylka nie widzialas!! owszem, widzialam - ale nie mowimy o zapasionej babie, tylko normalnej kobiecie z duzym, latynoskim tylkiem. > Jasne ze nie jest typem wychudzonej jak patyk > chlopczycy. a ktos tak mowil? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Ja tez mam na czym usiasc:)))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 07:50 A maz to lubi:))) mysle, ze jak i wiekszosc facetow...Wazne, zeby byl tyleczek ksztaltny i jedrny, a pomoze w tym wiele cwiczen na posladki...Nie wiem, czym sie przejmujesz? Chcialabys miec dupcie plaska, lub waska jak chlopak? Bez przesady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaba Re: Ja tez mam na czym usiasc:)))) IP: 217.153.34.* 04.09.02, 11:02 Gość portalu: Nell napisał(a): > A maz to lubi:))) mysle, ze jak i wiekszosc facetow...< nell - LOL ... chyba wiekszosc facetow w twoim domu... operujesz ogolnikami, wiec jakby ujednolicic meska czesc spoleczenstwa, mozna by sie lapac za ktorego niebadz ... :-) wiekszosc mezczyzn w moim domu(sztuk 1) zdecydowanie woli pupy mniej rozlozyste... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Ja tez mam na czym usiasc:)))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:17 Gość portalu: jaba napisał(a): > Gość portalu: Nell napisał(a): > > > A maz to lubi:))) mysle, ze jak i wiekszosc facetow...< > > > nell - LOL ... chyba wiekszosc facetow w twoim domu... operujesz ogolnikami, > wiec jakby ujednolicic meska czesc spoleczenstwa, mozna by sie lapac za ktorego > > niebadz ... :-) > wiekszosc mezczyzn w moim domu(sztuk 1) zdecydowanie woli pupy mniej > rozlozyste... pozdr Wiekszosc facetow, oczywiscie, ktorych znam:))) Mialam rozne rodzaje pupy i bardzo mala, i srednia tzn. 90 w biodrach... a teraz mam 94 przy nadal szczuplej talii, i co ci powiem, ale ci powiem- teraz najwieksze wzbudza pozadanie...i to widac:))) Z mezczyzn, ktorych znam tylko jeden lubi maly tyleczek wrecz chlopiecy, zreszta ma rozne dziwne preferencje. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olrunn Re: Ja tez mam na czym usiasc:)))) IP: *.szeptel.net.pl 04.09.02, 14:39 Ja tam nie myślę co się facetom podoba, bo jeden powie to inny tamto. Ważne czy ja podobam się sobie, czy dobrze czuje się w swej skórze. Kobitki słuchajcie różne mamy ciełka. Jedne są grubokościste inne mniej. Natura tak nas różnie obdarza i tyle. Pupcia gruba? Eeee tam. Niech sobie taka będzie, może być fajowa byle zadbana, jędrna ;))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 18:18 jejku z twoich postow to az bije-sama jestes przy kosci i zaciekle bronisz zgrabnych inaczej.tylko po co dorabiasz ideologie cala?przeciez i tak lopezowa przez to nie stanie sie wiotka laska o zgrabnej!pupie tylko spasiona latynoska bedzie.i na tym wlasnie udaje jej sie jechac ze jest inna -a wkolo szczuple laski ktore sie juz "przejadly"wiec sobie ktos wymyslil ze ona jest seksy. czysty marketing i wmawianie ludziom.tak samo jak Enrique jest sexy buhaha. a dlaczego nie porownywac Kylie z nia?ona tez jest niska. w kazdym razie ludzie ktorych znam stawiaja na proporcje-patrz chociazby Zeta- Jones albo Hayek.albo moja ulubiona Kylie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 18:55 No alisso, jezeli dla ciebie kobieta majaca 172 cm. wzrostu, wazaca 57-8 kg tak jak ja , jest kobieta przy kosci, no coz, media zrobily ci wode z mozgu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 19:03 wiesz-stwierdzasz sama ze masz na czym siedziec-dla mnie to wyrazenie jest jednoznaczne.172i 57kg -to nieduzo[choc ja mam 173 i wazac 56 sie odchudzam] ale ogolnie licza sie proporcje , wymiary ,budowa kosci. a wode z brain nikt nie jest w stanie mi zrobic poniewaz nie jestem biernym przezuwaczem medialnej papki,kochanie. po prostu jestem estetka.podoba mi sie moda na szczuple osoby,podobaja mi sie figury typu Naomi,Kylie,Claudia.a do Shakiry mnie nikt nie przekona ze jest szczupla.ani jenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: do Alissy 19 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:20 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > wiesz-stwierdzasz sama ze masz na czym siedziec-dla mnie to wyrazenie jest > jednoznaczne.172i 57kg -to nieduzo[choc ja mam 173 i wazac 56 sie odchudzam] > ale ogolnie licza sie proporcje , wymiary ,budowa kosci. > a wode z brain nikt nie jest w stanie mi zrobic poniewaz nie jestem biernym > przezuwaczem medialnej papki,kochanie. > po prostu jestem estetka.podoba mi sie moda na szczuple osoby,podobaja mi sie > figury typu Naomi,Kylie,Claudia.a do Shakiry mnie nikt nie przekona ze jest > szczupla.ani jenny. Głupolu- ani Claudia ani Naomi nie są bardzo szczupłe.Był okres , że Claudia S uchodziła nawet ża "bardzo kobiecą" też ma " czym oddychać i na czym siedzieć"O figurze takiej jaka ma Shakira czy J lo Taki paszczur jak TY MOZE TYLKO POMARZYC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do julita-paranoiczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 20:12 wiesz biedna,rozhisteryzowana,stara wariatko-zaczynalas tu z wieloma osobami,czytalam te wpisy z niesmakiem.zarlas sie tu prawie z kazdym,przepraszalas i na nowo. nie byl to jeden sporadyczny wyskok-stadt wniosek ze jestes powaznie psychicznie chora-masz okresy kiedy zapewne nafaszerowana tabletami-pleciesz jakies 3 po 3 ale nieszkodliwie.a potem BUM i zaczynasz bluzgac tak niewyszukanie ze nawet nie da sie nie usmiechnac.WIEDZIALAM ze predzej czy pozniej atak paranoiczny cie dopadnie-ale nim przejde do wyjasnien pare slow luznych refleksji na tFUJ temat.bo to nieslychanie frapujace. otoz nam cie i z forum mezczyzna gdzie wstawiasz te potworne smuty jak to dobrze miec 160cm,i z tego forum[watek "czas" gdzie jechalas rowno z kazdym prawie]i z gadania o rzekomym dziecku jakie masz,bezrobociu,tatusiu czy mezusiu ktory costam na granicy robi.i o plaszczyku dzinsowym i sratatata. niczym biedactwo nie trafilas-niejeden juz cie tu podsumowal wiec szkoda reki. ani ja ku twojemu utrapieniu paszczur-a wrecz przeciwnie.nie bede sie tu reklamowac-kiedys juz to zrobilam i starczy.wystarcza mi real i swiadomosc tego ze po wylaczeniu kompa i tak bedzie tak jak jest naprawde.i twoje charkanie na klawiature tego nie zmieni. i widok takich smutnych,kurduplastych kundli jak ty ,ktore sie rzucaja byle tylko choc tutaj zaistniec.na drzewo biedactwo i tyle. a ani schiffer ani jenny ani zadna tak naprawde mnie nie obchodza-to co mialo byc wymiana pogladow dzieki tobie przeksztalca sie w szambo-pachnie gownem wiec wychodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:23 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > wiesz-stwierdzasz sama ze masz na czym siedziec-dla mnie to wyrazenie jest > jednoznaczne. Bo mam duzy tylek, do tego szczupla talie i wiele problemow z doborem i kupnem spodni, bo spodnie damskie szyja na 14letnich chlopcow. 172i 57kg -to nieduzo[choc ja mam 173 i wazac 56 sie odchudzam] > ale ogolnie licza sie proporcje , wymiary ,budowa kosci. > a wode z brain nikt nie jest w stanie mi zrobic poniewaz nie jestem biernym > przezuwaczem medialnej papki,kochanie. > po prostu jestem estetka.podoba mi sie moda na szczuple osoby,podobaja mi sie > figury typu Naomi,Kylie,Claudia.a do Shakiry mnie nikt nie przekona ze jest > szczupla.ani jenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:53 Nie przejmuj się Nell Alissą.....ona ma wogóle wypaczony gust . Gdybyś tak poczytała jej posty na forum MĘZCZYZNA..Włos się na głowie jeży...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 20:22 wiesz co-nie reklamuj sie glupolu slubicki-izo ollko julko czy jak ci tam.wlos sie jezy po watku CZAS z twoim udzialem kurduplu takze nie szukaj zwolennikow bo to zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Ja tez mam na czym usiasc-that explaine all IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:03 Ale Ty głupia jesteś...wystarczy poczytac Twoje denne posty , żeby stwierdzić że jesteś głupiutka smarkulą, zadufaną w sobie, która nie dostała jeszcze od zycia porządnego kopa w dupe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.velocity.net 04.09.02, 16:02 A moze to nie chodzi o duza pupe tylko o...wciecie w talii? Moze panie o szerokich plecach i pasie mysla , ze maja mniejszy tylek bo optycznie im sie wyrownuje? JLo jest "biodrzasta" (ma zad (+uda)i to obfity biorac pod uwage, ze jest na diecie i codziennie cwiczy na silowni)- jej stosunkowo niewielki biust i talia wrazenie to tylko poteguje. I caly w tym ambaras, ze owszem, dla niektorych pewnie sama pupa moze byc fetyszem ale czy przypadkiem wiekszosci nie chodzi o waskie plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 18:42 A teraz posłuchajcie drogie laski co ja Wam powiem-ja mam właśnie identyko figurę jak Kylie Minogue!!!!!SERIO!!!!!!Mam małą zgrabną dupkę,wcale nie jest obwisła ( wiem że obwisłe pośladki są zmorą wielu kobiet)jędrna, po prostu swietna...wspaniale wyglądam w dzinsach biodrówkach...Mam w ogóle ładna figurę , chociaż jestem mała ( 160cm) i filigranowa..Ale od jakiegoś czasu zmienił mi się całkowicie gust i nie podobają mi się kobiety chude ( kiedyś uważałam że czym chudsza tym piękniejsza;-)) teraz bardzo lubie i podobają mi sie po prostu kobiety KOBIECE!!!!a J LO MA ŚWIETNĄ FIGURĘ.I na tym polega moim zdaniem jej urok że jest inna, zresztą francuska modelka La Casta TEŻ ZANIM SIĘ ODCHUDZIŁA WYGLĄDAŁA ZAJEBISCIE I BYŁA NIEPOWTARZALNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19. Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 18:47 jesli juz to Casta hihi.Laetitia nie "la casta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 do Alissy19. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:13 Gość portalu: alissa19. napisał(a): > jesli juz to Casta hihi.Laetitia nie "la casta". Właśnie La Casta głupolu! I proszę nie komentować moich postów , tak jak ja nie komentuję twoich durnych wypocin. Wiesz o czym mówię ? Miałyśmy już jedno "spięcie " na forum MĘŻCZYZNA , pamietasz?Tak wię c, powtarzam- nie życzę sobie żeby byle kto mnie poprawiał i pouczał .Zrozumiano?Ignoruj mnie tak jak ja ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do GLUPOLA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 20:17 tabletki GLUPOLU nie dzialaja?nie ma czegos takiego jak la casta-ocipialas? GLUPOLU nie bedziesz mi dyktowac co mam robic GLUPOLU-idz do swojego przyglupiego bachora GLUPOLU watpie zeby takie cos jak ty bylo zdolne rodzic GLUPOLU-w realu juz GLUPOLU bys miala za takie teksty duze klopoty-czego ci GLUPOLU zycze z calego serca. a teraz odmaszeruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: do GLUPOLA IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:06 Głupolem jestes ty dziewczynko -ja ciebie tak określiłam .Ty na mój temat wymysl coś bardziej oryginalnego.....Ten post świadczy o tobie bardzo źle , pokazałaś że rzeczywiscie jestes niedojrzałą gówniarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.pl 04.09.02, 20:35 Gość portalu: julita73 napisał(a): > A teraz posłuchajcie drogie laski co ja Wam powiem-ja mam właśnie identyko > figurę jak Kylie Minogue!!!!!SERIO!!!!!!Mam małą zgrabną dupkę,wcale nie jest > obwisła ( wiem że obwisłe pośladki są zmorą wielu kobiet)jędrna, po prostu > swietna...wspaniale wyglądam w dzinsach biodrówkach...Mam w ogóle ładna > figurę , chociaż jestem mała ( 160cm) i filigranowa.. ------------------- o Jezu,Julka pogratulować dobrego samopoczucia i własnej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:15 Z samopoczuciem dzisiaj tak sobie, ale co do samooceny , to akurat na figurę nie narzekam i jestem z niej nawet zadowolona , wiem że podoba się innym. Gdybym miała jednak wybierać, wolałabym miec trochę inną , chociażby taka jak krytykowana prrzez Was J lo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 20:42 jezu jaka ty musisz byc kobieto oblesna .jak Kylie akurat-co za zbieg okolicznosci. czy ty nie widzisz ze nikt cie powaznie nie bierze i zrazasz do siebie kolejne osoby?ile juz osob wyzwalas? innym nie wierzysz ale tobie trzeba?piszesz steki bzdur i liczysz na to ze ktos to kupi? ty wszedzie jestes naj-juz z tego polewke niejeden tu mial-no coz schizofrenia nie jest do konca uleczalna tylko czy w szpitalach juz kompy sa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Mam gruby tylek, co zrobic? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:10 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > jezu jaka ty musisz byc kobieto oblesna .jak Kylie akurat-co za zbieg > okolicznosci. czy ty nie widzisz ze nikt cie powaznie nie bierze i zrazasz do > siebie kolejne osoby?ile juz osob wyzwalas? innym nie wierzysz ale tobie > trzeba?piszesz steki bzdur i liczysz na to ze ktos to kupi? ty wszedzie jestes > naj-juz z tego polewke niejeden tu mial-no coz schizofrenia nie jest do konca > uleczalna tylko czy w szpitalach juz kompy sa? Nie pisze tu po to zeby mi ktos wierzył.I napewno nigdy nie twierdziłam że jestem naj...A co do figury , to moze rzeczywiscie zbieg okolicznosci że mam podobna do KM....ALE wiesz sto razy bardziej podoba mi sie figura J lO , MOIM MARZENIEM JEST TAKĄ MIEĆ:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Eeee tam... IP: 66.65.53.* 04.09.02, 18:56 Dziewczyny, co wyscie tak na Nell wsiadly.... Ja przy wzrosie 173 mam 51 kilo i figure a la trzcina - nie wygladam jak kosciotrup, ale marzy mi sie taka pupcia a la J Lo :-))))) Niestety jak chudne to chudne z pupy i nog, za to jak tyje to na buzi i brzuchu , takze z reguly jestem w kropce i nie wiem czy sie tuczyc, czy odchudzac :-))))) A co do gustow - to ja bym tam nie generalizowala - ale jesli juz ewentualnie wysuwac jakiestam uogolniajace wnioski, to ja bym stwierdzila, ze mlodsi faceci raczej wola troche szczuplejsze dziewczyny, nieco starsi sa raczej za bardziej 'miesistym' towarem - tak zeby bylo na czym usiasc i czym oddychac :-)))))))) No ale sa tez rozne wariacje :-))))) A poza tym to zauwazylam, ze czasmi panowie, ktorzy slinia sie na widok biusciastych blondynek w TV, w zyciu czesto wiaza sie z delikatnymi kruchymi brunetkami :-))))) Czyli - wniosek jest taki, ze nie ma co uogolniac :-)))))) pozdroffka :_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Eeee tam... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:20 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Dziewczyny, co wyscie tak na Nell wsiadly.... Bo gupie som ;-) > Ja przy wzrosie 173 mam 51 kilo i figure a la trzcina - nie wygladam jak > kosciotrup, ale marzy mi sie taka pupcia a la J Lo :-))))) > Niestety jak chudne to chudne z pupy i nog, za to jak tyje to na buzi i brzuchu > > , takze z reguly jestem w kropce i nie wiem czy sie tuczyc, czy odchudzac > :-))))) > A co do gustow - to ja bym tam nie generalizowala - ale jesli juz ewentualnie > wysuwac jakiestam uogolniajace wnioski, to ja bym stwierdzila, ze mlodsi faceci > > raczej wola troche szczuplejsze dziewczyny, nieco starsi sa raczej za bardziej > 'miesistym' towarem - tak zeby bylo na czym usiasc i czym oddychac :-)))))))) nio racja:)) > No ale sa tez rozne wariacje :-))))) > A poza tym to zauwazylam, ze czasmi panowie, ktorzy slinia sie na widok > biusciastych blondynek w TV, w zyciu czesto wiaza sie z delikatnymi kruchymi > brunetkami :-))))) > Czyli - wniosek jest taki, ze nie ma co uogolniac :-)))))) > pozdroffka :_) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Nell :-)))) IP: 66.65.53.* 04.09.02, 19:43 Hej Nell :-) Bozeszszsz ja nie rozumiem o co tu sie klocic. Ludziska maja rozne gusta i gusciki, jeden lubi to inny tamto, wiec o co tu sie czuby brac :-)))) Duza buzka :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Maruda:-)))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:46 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Hej Nell :-) > > Bozeszszsz ja nie rozumiem o co tu sie klocic. Ludziska maja rozne gusta i > gusciki, jeden lubi to inny tamto, wiec o co tu sie czuby brac :-)))) > > Duza buzka :-)))) I tu sie z toba zgodze, cmokaski:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: pupy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 20:05 wyczytane w gazetach: Kylie ma silikonowe w implanciki w pośladkach, ubezpieczone na fortunę - napisano we Wprost pięknej Letycji oferowano majątek za udział w jakimś sławnym przedsięwzięciu pod warunkiem zgubienia kilku kilogramów - powiedziała nie JLo w ustach złośliwców z branży nazywana jest "grubą d..." tak czy siak wszystkie są niezmiernie apetyczne i wszystko mi jedno czy prawdą jest to czym karmią nas gazetki Odpowiedz Link Zgłoś