Dodaj do ulubionych

Laura Biagiotti-Emotion

04.09.02, 09:23
Rezygnujac, dzieki wam dziewczyny:)pewno, na szczescie dla mnie z dune sun
diora, zapragnelam Emotion- Laury Biagiotti:))) co sadzicie o tym zapaszku,
warto? jest trwaly? Za ta cene wolalabym, zeby byl.:))) Widzialm atrakcyjna
oferte w permumerii internetowej, opis zapaszku tez mnie zachcecil...
Kto zna ta permume? Prosze o odzew..
pozdrawki
Obserwuj wątek
    • Gość: Kocurka Re: Laura Biagiotti-Emotion IP: 2.4.STABLE* / 10.4.20.* 04.09.02, 10:30
      Emotion jest dość specyficznym zapachem. Używałam go zimą i był jak przytulny
      sweterek. Zmysłowy, raczej nie z tych lekkich, słodkawy, kobiecy, z
      charakterem. Nie każdemu się może podobać więc najlepiej wypróbuj na sobie w
      perfumerii. Jeśli preferujesz lekkie, dziewczęce wody kwiatowe lub jak ja to
      nazywam "powietrzne" to może być niewypał. Ja je jednak wspominam bardzo ciepło.
      • Gość: Nell Re: Laura Biagiotti-Emotion IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:37
        Gość portalu: Kocurka napisał(a):

> Emotion jest dość specyficznym zapachem. Używałam go zimą i był jak przytulny
        > sweterek. Zmysłowy, raczej nie z tych lekkich, słodkawy, kobiecy, z
        > charakterem. Nie każdemu się może podobać więc najlepiej wypróbuj na sobie w
        > perfumerii. Jeśli preferujesz lekkie, dziewczęce wody kwiatowe lub jak ja to
        > nazywam "powietrzne" to może być niewypał. Ja je jednak wspominam bardzo
        ciepło
        > .
        No to jak dla mnie chyba strzal w dziesiatke:)))
        Uwielbiam pizmo i zapachy slodkie, i mysle raczej o takim perfumie, ktory bylby
        sexi...lubie seksowne zapachy...Kwatowych i powietrznych zapaszkow raczej
        unikam. A jak z trwalosciscia?
        Dzieki i pozdrawki:)
        • Gość: kachna Re: Laura Biagiotti-Emotion IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 21:55
          Gość portalu: Nell napisał(a):

> A jak z trwalosciscia?

moim zdaniem calkiem OK, uzywam juz od jakiegos czasu i wciaz czuje zapach
          przez dluzszy czas po zaaplikowaniu
    • Gość: elve Re: Laura Biagiotti-Emotion IP: *.netland.gda.pl 04.09.02, 11:03
      słodki, kwiatowy, bardzo mocno owocowy, trwały, dobry na chłody i ciemne noce,
      podobny do les belles delice d'espice (zolte) niny ricci. tez mnie kiedys
      zauroczyl, ale boli mnie od niego glowa czasami. dla kobiety ruchliwej i z
      fantazja - moim zdaniem. uwazam, ze to bardzo fajny zapach - mimo wszystko.
      • Gość: Nell Re: Laura Biagiotti-Emotion IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:30
        Gość portalu: elve napisał(a):

> słodki, kwiatowy, bardzo mocno owocowy, trwały, dobry na chłody i ciemne
        noce,
        > podobny do les belles delice d'espice (zolte) niny ricci. tez mnie kiedys
        > zauroczyl, ale boli mnie od niego glowa czasami.

Nio, tym mnie troche zmartwilas...:(

dla kobiety ruchliwej i z
        > fantazja - moim zdaniem. uwazam, ze to bardzo fajny zapach - mimo wszystko.
        • Gość: elve nie martw sie... IP: *.netland.gda.pl 04.09.02, 12:03
          to przecież bardzo indywidualna sprawa. a zapach jest naprawde godny polecenia -
          zwlaszcza, ze uzywa go mało osob.
          pytanie do Ciebie: co to za perfumeria internetowa: chetnie bym obejrzala ja
          sobie... jakbys podala namiar bylabymm wdzieczna.
          pa
          • Gość: Nell Re: nie martw sie... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 12:30
            Gość portalu: elve napisał(a):

> to przecież bardzo indywidualna sprawa. a zapach jest naprawde godny
            polecenia
            > -
            > zwlaszcza, ze uzywa go mało osob.
            > pytanie do Ciebie: co to za perfumeria internetowa: chetnie bym obejrzala ja
            > sobie... jakbys podala namiar bylabymm wdzieczna.
            > pa

Mysle, droga elve, ze znasz ja:)
            www.pedet.pl/
            tam jest tez jeszcze jeden perfumik mnie interesujacy- Lolita Lempicka
            Pozdrawki:)

• elve Re: nie martw sie... 04.09.02, 12:51
              ano tak właśnie myślałam, ale chciałam się upewnić. swoją drogą ta lempicka to
              naprawdę dobra okazja (ale i tak nie kupię, nie dałabym rady z tym zapachem,
              choć go lubię).
              pzdrv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka