daaga 08.09.05, 14:22 Prosz o kontakt osoby zajmujące się sprzedażą. Daga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebanwitw Re: szukam konsultantki FM Group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:02 Cześć. Jastem konsultantką FM Group. W czym mogę ci pomóc? Pozdrawiam PS.Kontakt pod nr 500210062 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebanwitw Re: szukam konsultantki FM Group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:29 Zapomniałam zapytać. Skąd jesteś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daaga Re: szukam konsultantki FM Group.pl 11.09.05, 14:29 Witam Serdecznie Dziękuję, ze odpowiedziałaś na mój post, szukam kogoś aby się dowiedziec na temat firmy jak najwięcej. Na mój e-mail, odpisano mi tylko, że musze mieć sponsora. A ja dalej nic nie wiem, na czym polega wstąpienie tam. Chciałabym katalog produktów, bo ze strony FM nie można pobrać. Jeśli mozesz i chcesz mi jakoś pomóc, prosze o kontakt. Pozdrawiam cieplutko daga Przebywam zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebanwitw Re: szukam konsultantki FM Group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:59 Witam Cię serdecznie! Nazywam się Ania Wójcik. Zasady są bardzo proste i juz ci wszystko tłumacze. Dlatego poinformowano cię o konieczności znalezienia sponsora tzn. konsultanta ponieważ, tak jak w Avonie czy Oriflame,należy podpisać umowe. Wraz z umową którą twój sponsor wysyła do firmy ty dostajesz starter z cała gamą próbek zapachów.Koszt takiego startera to 70zł plus koszt przesyłki. (Płatne przy odbiorze) Starter przychodzi od razu na wskazany przez ciebie adres. Jeśli chodzi o zamawianie to bardzo wygodna sprawa.Robimy to przez internet, faksem lub telefonicznie.Towar przychdzi następnego dnia lub maksymalnie jeszcze dzień później. Firma stworzyła mały, atrakcyjny bonus-jeśli zamawiasz 6 perfum nie pokrywasz kosztów przesyłki(z własnego doświadczenia wiem, że klienci cenią sobie nasze perfumy i nigdy nie mam problemu z nazbieraniem takiej ilości zamówień. Jest jeszcze jedno udogodnienie- nie jesteśmy związani terminami. Nie musimy się martwić o konkretną ilość zamówień na miesiąc aby nie stracić aktywności. Zamawiamy kiedy i ile chcemy. O zysku i dodatkowych korzyściach pozwól, że napisze na twojego e-maila. Możesz podać mi go na forum, napisać sms-a na nr 500210062 lub na moją skrzynke sebanwit@o2.pl Pozdrawiam. I zachęcam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś