Dodaj do ulubionych

szukam konsultantki FM Group.pl

08.09.05, 14:22
Prosz o kontakt osoby zajmujące się sprzedażą.

Daga
Obserwuj wątek
    • Gość: sebanwitw Re: szukam konsultantki FM Group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:02
      Cześć.
      Jastem konsultantką FM Group.
      W czym mogę ci pomóc?

Pozdrawiam

PS.Kontakt pod nr 500210062
    • Gość: sebanwitw Re: szukam konsultantki FM Group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:29
      Zapomniałam zapytać.
      Skąd jesteś?

Pozdrawiam
      • daaga Re: szukam konsultantki FM Group.pl 11.09.05, 14:29
        Witam Serdecznie

Dziękuję, ze odpowiedziałaś na mój post, szukam kogoś aby się dowiedziec na temat firmy jak najwięcej. Na mój e-mail, odpisano mi tylko, że musze mieć sponsora. A ja dalej nic nie wiem, na czym polega wstąpienie tam. Chciałabym katalog produktów, bo ze strony FM nie można pobrać. Jeśli mozesz i chcesz mi jakoś pomóc, prosze o kontakt.

Pozdrawiam cieplutko daga

Przebywam zagranicą.
        • Gość: sebanwitw Re: szukam konsultantki FM Group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:59
          Witam Cię serdecznie!
          Nazywam się Ania Wójcik.

Zasady są bardzo proste i juz ci wszystko tłumacze.
          Dlatego poinformowano cię o konieczności znalezienia sponsora tzn. konsultanta
          ponieważ, tak jak w Avonie czy Oriflame,należy podpisać umowe.
          Wraz z umową którą twój sponsor wysyła do firmy ty dostajesz starter z cała
          gamą próbek zapachów.Koszt takiego startera to 70zł plus koszt przesyłki.
          (Płatne przy odbiorze)
          Starter przychodzi od razu na wskazany przez ciebie adres.

Jeśli chodzi o zamawianie to bardzo wygodna sprawa.Robimy to przez internet,
          faksem lub telefonicznie.Towar przychdzi następnego dnia lub maksymalnie
          jeszcze dzień później.
          Firma stworzyła mały, atrakcyjny bonus-jeśli zamawiasz 6 perfum nie pokrywasz
          kosztów przesyłki(z własnego doświadczenia wiem, że klienci cenią sobie nasze
          perfumy i nigdy nie mam problemu z nazbieraniem takiej ilości zamówień.
          Jest jeszcze jedno udogodnienie- nie jesteśmy związani terminami.
          Nie musimy się martwić o konkretną ilość zamówień na miesiąc aby nie stracić
          aktywności.
          Zamawiamy kiedy i ile chcemy.
          O zysku i dodatkowych korzyściach pozwól, że napisze na twojego e-maila.
          Możesz podać mi go na forum, napisać sms-a na nr 500210062 lub na moją skrzynke
          sebanwit@o2.pl
          Pozdrawiam.
          I zachęcam do współpracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka