Dodaj do ulubionych

CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE?

10.09.05, 16:39
miala ktoras z was ten puder? gdzie mozna go nabyc? w sephorze?? i czy sie
nim zachwyce? tzn czy inni zachwyca sie blaskiem mojej twarzyczki?;)
chcilabym w kocnu zorbic cos dla siebie i pozwolic sobie na odrobine luksusu,
czy to dorby wybor? dzieki za ewentualne rady!:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: len Re: CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 18:15
      Hej,
      odpisałam Ci w wątku o pudrze za 100 zł. Nie używałam pudrów Cliniqa, ale
      wydaje mi się, że puder o który pytasz, nie jest już dostępny w Polsce. Ma
      bardzo dobre opinie na www.wizaz.pl - wejdz i poczytaj. Ze strony Clinique
      wynika, ze za granica jest ciagle dostepny.

Pozdrawiam!
      • henrietta5 Re: CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE? 10.09.05, 18:49
        dzieki serdeczne:-)na razie w danii tez nie widzilam, ale moze na promie beda;)
        • Gość: alex Re: CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:20
          Kiedyś go miałam i byłam bardzo zadowolona, niestety skończył się i już go nie
          widuje, chyba jest wycofany. Teraz mam Chanel sypki niby w nim nie pisze że
          jest rozświetlający, ale na mojej twarzy daje taki efekt, Estee Lauder Amber
          Bronze brązujący z drobinkami i Revlon Skinlights ten rozświetla mocno jest
          niedrogi i bardzo go lubie.
          • fioolka Re: CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE? 10.09.05, 20:29
            Używam GENTLE LIGHT jednak jako ze juz jest niedostępny w sprzedazy do tej
            pory zdobywałam opakowania GWP w mini pojemnościach , czas to jednak zmienic
            bo opakowanie to sprawia ze mam problemy z jego nakładaniem (nie sposób zanuzyc
            pędzla a jak juz sie uda zbieraja sie na nim jakas ogromna warstwa pudru i w
            efekt jest niefajny) Jesli chodzi o jego jakość jest naprawde rewelacyjny.
    • Gość: Ann Re: CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE? IP: *.ols.vectranet.pl 10.09.05, 22:17
      W Polsce już ponad rok nie ma go w sprzedaży.
      Mogę zaproponować Chanel Poudre Libre kolor Peche ma delikatne drobinki
      rozświetlający,kosztuje coś ok. 180zł ale za to jest piekielnie wydajny,wielkie
      pudło - 30g, starczy na rok albo i dłużej ;)
      Ewentualnie Helena Rubinstein Illumination również z drobinkami
      rozświetlającymi,także świetny,cena 160zł - 20g,także nie mało.
      Również Pupa ma w swojej kolekcji pudry sypkie z drobinkami,choć akurat miałam
      wersje bez drobinek,więc trudno mi coś więcej powiedzieć,napewno wadą jest
      bardzo mała pojemność - 9g a cena ponad 80zł.
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16150&cat=306&page=1
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16190&cat=306&page=1
    • Gość: akermanka Re: CLINIQUE: GENTLE LIGHT POWDER? OPLACA SIE? IP: *.atm0-0-0-1421181.0x3ef3e872.bynxx5.customer.tele.dk 11.09.05, 00:01
      dzieki, posuzkam pochodze popatrze i moze cos wybiore, a teraz czas na tusz do
      rzes;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka