agnieszka_ka 17.09.05, 10:46 Co sadzicie o tych perfumach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_ka Re: Armani "Mania" perfumy 17.09.05, 10:47 Bo ja sie od nich uzaleznilam, jak od narkotyku jakiegos, a wiekszosci ludzi one sie nie podobaja. Mowia ze za slodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: Armani "Mania" perfumy 17.09.05, 11:44 cudowne :) rowniez jestem od nich uzalezniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Armani "Mania" perfumy IP: *.zin.lublin.pl 17.09.05, 11:46 Ja tez!Sa piekne:)wcale nie za slodkie, raczej zmyslowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: Armani "Mania" perfumy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.09.05, 12:12 Tez mi sie podobaja, choc nie mialam ich "na stałe" tylko spryskiwałam sie w perfumerii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Armani "Mania" perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:34 Mi się osobiście nie podobają. Nie zaintrygowały mnie, nie mają wg mnie charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Armani "Mania" perfumy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.09.05, 18:20 Są super. Eleganckie, nie za słodkie, nie za 'duszne', nadają się na dzień i na wieczór. Są trwałe. Dostałam od męża:-))) Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Armani "Mania" perfumy 17.09.05, 19:06 Ładne, eleganckie, nienachalne, zmysłowe ale jakoś nie zakochałam się w nich. Na mnie zapach ten nie był trwały, mimo, że używałam w dość dużej ilości. Dobre na codzień, do pracy czy szkoły, ale na wieczór wole coś mocniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś