Dodaj do ulubionych

klinika "HANDSOME MEN" Warszawa

IP: *.chello.pl 17.09.05, 12:17
Ktoś coś wie? Zna ich metody i poziom skuteczności? Facet z tej kliniki
reklamował że pomogli w kłopotach z włosami min. Dominice Ostałowskiej, z tym
że o wszystkim mówil jakos tak mętnie, nie opisał (mam wrazenie ze celowo)
metody leczenia. Nie wspomniał tez oczywiscie o orientacyjnych kosztach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: klinika "HANDSOME MEN" Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:55
      Boszsz...ale o co chodzi w tym pytaniu../????
    • Gość: Oli Re: klinika "HANDSOME MEN" Warszawa IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.09.05, 15:23
      Kurka a ja sama sie nad tym zastanawialam ...ale wejdzcie sobie na ich strone ,
      zdjec9ia wygladaja bardzo zachecajaco.Tam wyjasniona jest ta metoda i wcale
      nie polega ona na przyklejaniu wlosow....znajdziecie ta stronke wpisujac w
      google handsome men Bielsko-Biała ( w tym mieście znajduje sie ta klinika)
      • Gość: maguy Re: klinika "HANDSOME MEN" Warszawa IP: *.fbx.proxad.net 17.09.05, 15:42
        Widzialam ich strone, czytalam wszystko dokladnie kilka razy - to ja
        organizowalam ta wycieczke do Polski osobie z mojej rodziny, dlatego chcialam
        byc pewna, ze nie ma w tym nic podejrzanego.
        Faktycznie z ich strony internetowej niczego takiego sie nie doszukalam -
        wszystko wyglada ladnie i zachecajaco. Nawet sama o tym myslalam, bo mam
        cienkie wlosy. Niestety dopiero na miejscu okazalo sie co i jak. Zapewniam, ze
        gdyby metoda byla faktycznie rewolucyjna i cudowna, osoba o ktorej mowie
        zdecydowalaby sie na nia - poniosla zbyt duze koszty zwiazane z cala ta
        wyprawa - samolot+hotel+pobyt - zeby zrobic sobie tylko wycieczke w te i
        wewte...
        • inecita Re: klinika "HANDSOME MEN" Warszawa 19.09.05, 14:05
          i to ma Ostałowska ???? Sama reklamowała tę firmę...
          • Gość: re Re: klinika "HANDSOME MEN" Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 13:03
            tak, ma zrobione wloski, to chyba o czyms swiadczy ;). Ja tez mam zrobiona
            fryzurke, juz prawie dwa lata i wloski naprawde sa super, nie ma mozliwosci zeby
            ktos cie rozpoznal, nie widac zadnej roznicy, jak bylam na samym zabiegu to
            widzialam nawet kobitki po plackowatym i jak zobaczylam je po to zdebialam,
            wygladaly niesamowicie naturalnie i nie bylo widac najmniejszej roznicy.
    • aradella Re: klinika "HANDSOME MEN" Warszawa 25.09.05, 23:04
      Gość portalu: aga napisał(a):

> Ktoś coś wie? Zna ich metody i poziom skuteczności? Facet z tej kliniki
      > reklamował że pomogli w kłopotach z włosami min. Dominice Ostałowskiej, z tym
      > że o wszystkim mówil jakos tak mętnie, nie opisał (mam wrazenie ze celowo)
      > metody leczenia. Nie wspomniał tez oczywiscie o orientacyjnych kosztach.

I owszem :) Z Dominiką Ostałowską to prawda.Najlepiej do nich zadzwonić i podać
      adres kontaktowy,przyślą wtedy bardzo ładny folder,gdzie opisane są dokładnie
      wszystkie stosowane metody wraz z przykładowymi zdjęciami.Koszty zależą od
      przypadku i metody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka