Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:00 Witam, czy ktoś uzywał tej maseczki? Czy jest dobra? Prosze sprawdzić na www.lerosett.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiddo Re: Lerosett- maseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:25 no właśnie, maseczka ta ma niezłe recenzje na wizażu, zastanaiwam sie nad jej zakupem, czy ktoś ją stosuje i może coś więcej powiedzieć? czy dobrze oczyszcza pory, zmiejsza troszke wągry i odświeża cerę? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Lerosett- maseczka IP: *.eu.org 02.10.05, 14:09 Larosett jest to specjalna glinka której stosowanie przynosi rewelacyjne rezultaty nie tylko przy cerze trądzikowej ale także u osób które mają skłonność do tworzacych się zaskórników(partie czoło-nos-broda przy cerze mieszanej). Można nałożyć ją na twarz jako maskę,można takze myć nią twarz jak żelem(jest dość rzadka) lub stosować ją punktowo,np.na wyprysk lub także u mężczyzn,którzy cierpią z powodu wrastających się włosków na brodzie,gdzie tworzy się stan zapalny. Polecam.Bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelly Re: Lerosett- maseczka IP: *.235.186.195.cust.bluewin.ch 02.10.05, 14:56 Zachecona wieloma pozytywnymi opiniami zakupilam ta maseczke i niestety po jej dluzszym uzywaniu nie moge powiedziec ze spelnila moje oczekiwania. Moj problem z tradzikiem nie jest wielki a mimo to maseczka ani nie uregulowala przetluszczaniua sie skory ani tez nie pomogla w walce ze zmianami tradzikowymi. Uzywalam jej jako maseczki co drugi dzien a codziennie uzywalam jej do mycia twarzy. Niewatpliwie zmniejszyla pory, bo jest mi teraz trudno usunac nawet wyraznego zakorniaczka...ale w porownianiu z tansza glinka zielona nie jest to rewelacja :(. Ani nie odradzan ani nie rekomenduje...ja osobiscie wole zielona glinke, przynajmniej efekty sa bardziej spektakularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Strasznie droga jest, to fakt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prada_ Re: Lerosett- maseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:19 ile kosztuje ta maseczka ?? Odpowiedz Link Zgłoś