Dodaj do ulubionych

Lerosett- maseczka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:00
Witam, czy ktoś uzywał tej maseczki?
Czy jest dobra?
Prosze sprawdzić na www.lerosett.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kiddo Re: Lerosett- maseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:25
      no właśnie, maseczka ta ma niezłe recenzje na wizażu, zastanaiwam sie nad jej
      zakupem, czy ktoś ją stosuje i może coś więcej powiedzieć? czy dobrze oczyszcza
      pory, zmiejsza troszke wągry i odświeża cerę? pozdrawiam!
      • Gość: Daria Re: Lerosett- maseczka IP: *.eu.org 02.10.05, 14:09
        Larosett jest to specjalna glinka której stosowanie przynosi rewelacyjne
        rezultaty nie tylko przy cerze trądzikowej ale także u osób które mają skłonność
        do tworzacych się zaskórników(partie czoło-nos-broda przy cerze mieszanej).
        Można nałożyć ją na twarz jako maskę,można takze myć nią twarz jak żelem(jest
        dość rzadka) lub stosować ją punktowo,np.na wyprysk lub także u mężczyzn,którzy
        cierpią z powodu wrastających się włosków na brodzie,gdzie tworzy się stan zapalny.
        Polecam.Bardzo dobra.
    • Gość: jelly Re: Lerosett- maseczka IP: *.235.186.195.cust.bluewin.ch 02.10.05, 14:56
      Zachecona wieloma pozytywnymi opiniami zakupilam ta maseczke i niestety po jej
      dluzszym uzywaniu nie moge powiedziec ze spelnila moje oczekiwania. Moj problem
      z tradzikiem nie jest wielki a mimo to maseczka ani nie uregulowala
      przetluszczaniua sie skory ani tez nie pomogla w walce ze zmianami tradzikowymi.
      Uzywalam jej jako maseczki co drugi dzien a codziennie uzywalam jej do mycia
      twarzy. Niewatpliwie zmniejszyla pory, bo jest mi teraz trudno usunac nawet
      wyraznego zakorniaczka...ale w porownianiu z tansza glinka zielona nie jest to
      rewelacja :(. Ani nie odradzan ani nie rekomenduje...ja osobiscie wole zielona
      glinke, przynajmniej efekty sa bardziej spektakularne.
      • Gość: Ewa Strasznie droga jest, to fakt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:06
      • Gość: prada_ Re: Lerosett- maseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:19
        ile kosztuje ta maseczka ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka