IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 11:28
Pokazujemy link do zdjęcia z kosmetykiem, o które prosi osoba z posta wyżej.
A nastepnie sami prosimy o jakieś.
Uwaga wszystkie posty nie na temat popsują zabawę...

zaczynam:
image.www.rakuten.co.jp/quelleheure/img10171522646.jpeg

proszę o zdjęcie PERFUM MASUMI TOUJOURS

Obserwuj wątek
    • panimilicjantka Re: FOTOGRA 22.09.05, 12:01
      www.intercharm.net/images/new/120_1.jpg

następne zdjęcie: krem NIVEA SOFT
      • Gość: Cass Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:53

www.intercharm.net/images/news/5504.jpg
        poproszę o zdjęcie kosmetyku antycelulitowego :)

Dla autorki wątku gratulacje. Na innych forach, tego typu zabawy są bardzo
        popularne i ciekawie się rozwijają. Mam nadzieję, że U NAS też tak będzie, mimo
        tego, że na razie się nie zapowiada. Podpowiedź dla wszystkich pań, które
        chaciałyby wziąć udział w zabawie a nie wiedzą jak odszukać dane zdjęcie:
        wejdźcie na stronę www.google.pl i wybierzcie wyszukiwanie grafiki (link nad
        okienkiem wyszukiwania). Jaskiekolwiek hasło zostanie wpisane wyświetli się w
        postaci zdjecia :)
        • kornik113 Re: FOTOGRA 24.09.05, 19:11
          www.perfumeria.pl/x_C_I__P_7011731-7010001.html

prosze o zdjecie szamponu przeciwlupiezowego
          • Gość: AGA Re: FOTOGRA IP: *.litnet.osi.pl 24.09.05, 19:19

www.perfumeria.pl/x_C_I__P_7016061-7010001.html

Oto i jest szampon przeciwłupieżowy, a ja poprosze o ...

dezodorant w kulce:)))
            • Gość: KiTTy.DK Re: FOTOGRA IP: 85.218.154.* 24.09.05, 20:11
              www.westonsinternet.co.uk/images/san575p.jpg
              a ja prosze o rozowy blyszczyk
              • Gość: Aga Re: FOTOGRA IP: *.litnet.osi.pl 24.09.05, 20:52

www.gazeta.perfumeria.pl/x_C_I__P_7015450-7010001.html
                poprosze Cacharela Amor Amor mmmmmmm
                • Gość: Martita Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:41
                  www.dealtime.com/xPO-Amor_Amor_by_Cacharel_1_7_oz_Eau_de_Toilette_Spray
                  ... a ja poproszę Lolitę Lempicką... ;)
                  • orissa Re: FOTOGRA 24.09.05, 21:46
                    Lolita Lempicka
                    dw.pedet.pl/x_C_I__P_7011987;7010001.html
                    i poprosze o Nine Ricci Premier Jour :)
                    • Gość: aga Re: FOTOGRA IP: *.litnet.osi.pl 24.09.05, 21:49
                      dw.pedet.pl/x_C_I__P_7015646-7010001.html
                      a ja poprosze...Celebre from Avon:D
                      • Gość: agusia135 Re: FOTOGRA IP: 217.153.83.* 24.09.05, 22:58
                        www.avon.ru/PRSuite/images/showcase/prod/Fragrance/WF/Celebre-show.jpg
                        poprosze o zdjęcie jakiegos kosmetyku z max factora
                        • vanilla_eyes Re: FOTOGRA 24.09.05, 23:00
                          tiny.pl/qntv
                          Prosze o "Angel" T. Muglera ;)
                          • Gość: klekle Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:41
                            www.zone-x.ru/parfum_img/angel_w.jpg
                            a ja poprosze o najnowsze perfumy cudownej Britney, czyli Fantasy
                            • Gość: Martita Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:52
                              64.233.183.104/search?q=cache:gE-
                              f2hy7RQoJ:socialitelife.com/mt/archives/britney_spears_fantasy.php+britney+spear
                              s+fantasy&hl=pl

a ja tym razem poproszę tusz Lancome Hypnose ;)
                              • Gość: Martita Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:55
                                64.233.183.104/search?q=cache:gE-
                                f2hy7RQoJ:socialitelife.com/mt/archives/britney_spears_fantasy.php+britney+spear
                                s+fantasy&hl=pl
                                • Gość: Kate Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:04
                                  wklejaj tylko to co ma jpg na koncu :)

socialitelife.com/images/britneyfantasy.jpg
                                  tutaj Hypnose:

www.strawberrynet.com/images/products/03707780902.jpg
                                  no i poprosze o cienie shiseido, takie bialo-turkusowe :)
                                  • Gość: Cass Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:26
                                    czy to jest turkus???
                                    www.allegro.pl/show_item.php?item=65076808
                                    Pozdrawiam :)

i poproszę o jakąś śliczną bronzową farbkę do włosów!
                                    • agusia_135 Re: FOTOGRA 26.09.05, 13:39
                                      www.global-packaging-alliance.com/pix/p_loreal_big.gif

Chciałabym zobaczyć zdjęcie podkładu seamless z max factora
                                      • agusia_135 Re: FOTOGRA 26.09.05, 13:41
                                        ale samo zdjęcie, nie cała strone z allegro ;-)
                                      • morelka4 Re: FOTOGRA 26.09.05, 13:58
                                        www.jolair.com/acatalog/max_factor_seamless_makeup_shu39.jpg
                                        Poprosze zdjecie pojedynczych cieni do powiek Bourjois w kolorze zoltym:)
                                        • Gość: iwka Re: FOTOGRA IP: 217.11.140.* 26.09.05, 18:05
                                          nie ma zółtego i co teraz?
                                          • morelka4 Re: FOTOGRA 26.09.05, 18:21
                                            Jest zolty (taki zolto zlocisty, ale jaune po franc. oznacza zolty):)
                                            Chodzi o nr 68
                                        • imoe Re: FOTOGRA 26.09.05, 18:22
                                          a liczy się bez pudełeczka? jeśli tak to proszę: tinyurl.com/8kl4y
                                          i poproszę zdjęcie pudru brązującego :)
                                          • Gość: daga Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:30
                                            www.scallya.pl/index.php?action=category&category_id=112002
                                            i poprosze zdjecie kremu do rąk
                                            • Gość: aurelioza Re: FOTOGRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.05, 19:06
                                              lniane.pl/zdjecia/kosmetyki/krem_do_rak_i_paznokci/1mid.jpg

następne: perfumy C-THRU (czerwone)
                                              • Gość: esss Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:00
                                                perfumy.bizz.pl/img/70/7014242_1.jpg
                                                szampon Gliss Kur satynowy brąz
                                                • Gość: aurelioza Re: FOTOGRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 17:29
                                                  przepraszam, ale jest wogóle taki szampon????????????bo ja niestety o nim nigdy
                                                  nie słyszałam, i zdjecia tez jakos nie moge znależć :-(
                                                  • agusia_135 Re: FOTOGRA 27.09.05, 20:02
                                                    Ja też nie potrafię znaleźć tego zdjęcia.
                                                    Czyli co? Koniec zabawy?
                                                    Wygrała esss ????
                                                  • Gość: olenka Re: FOTOGRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:27
                                                    www.rossmann.de/p_images/12/55/43/03.jpg
                                                    proszę o zdjęcie błyszczyku ochronnego w tubce AA
                                                  • mikams75 Re: FOTOGRA 27.09.05, 20:49
                                                    Blyszczyki ochronne AA:
                                                    www.oceanic.pl/cosmetic/imgs_tmp/c/1/3/66pl.jpg
                                                    Poprosze o zdjecie olejku do kapieli Bielenda cyprys+cedr
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 20:55
                                                    Oto i on:
                                                    www.bielenda.com.pl/b1.php?co=foto/0_111.jpg

A ja w takim razie proszę o perfumy versace jeans couture (i jesli można to
                                                    jeszcze nutkę zapachu hiihhihihi)
                                                  • Gość: Shakirzycusia Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:02
                                                    dw.pedet.pl/x_C_I__P_7014695-7010001.html
                                                    Ja poproszę o pomadkę astor color last ;)
                                                  • afork Re: FOTOGRA 27.09.05, 20:27
                                                    Szampon jest,bo widziałam reklame w gazecie...niestety zdjecia też nie
                                                    znalazłam :-(
                                                  • Gość: esss Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:25
                                                    tutaj jest szampon Gliss Kur satynowy brąz (jest juz dostepny takze w PL) bo widzialam w Carrefourze:
                                                    shop-p01.rossmann.de/p_images/12/55/43/03.jpg

• Gość: esss Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:27
                                                    ups nie zauwazylam postu olenki , gratuluje :)
                                                  • Gość: do esss Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:28
                                                    hej:-) Nie poprosiłaś o zdjęcie i nie możemy dalej się bawić:-(((
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:36
                                                    astor color last:
                                                    www.vogue.de/imperia/dw/axium/images/1/9/12/13/5832/MDimage_1_1.jpg
                                                    ja proszę o zdjęcie perfum Joop Night Light

a tak na marginesie to idiotyczna ta zabawa ;)
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 21:45
                                                    www.perfumy.oh.pl/s/item.php?i=3029
                                                    a co powiecie na krem do rak loccitane
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:58
                                                    oto krem:

img.epinions.com/images/opti/72/db/beatBathBodyL_Occitane_Shea_Butter_Hand_Cream-resized200.gif

Proszę o żel pod prysznic Lacoste Touch of Pink
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:09
                                                    www.dealtime.com/xPF-Lacoste_Touch_Of_Pink_Shower_Gel_5_0_oz
                                                    a ja chcę obrazek perfum 'pani walewska' (są jeszcze?)
                                                  • Gość: Cass Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:18
                                                    są :)

kobieta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2718114
                                                    a ja tym razem poproszę cudownie pachnący balsam firmy Gosh! Uwielbiam... :)
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:23
                                                    może być ten?
                                                    www.zakupin.pl/cgi-bin/show.pl?cl=1671&pr=210865&ss=15383423&pin=84850069072946&cat=8409,228&mod=01

ja prosze o ten zestaw Pupa Pinocchio
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:19
                                                    Proszę bardzo vanillka:
                                                    img.interia.pl/kobieta/nimg/Miraculum_pod_choinke_595260.jpg
                                                    to ja chcę zobaczyć zestaw do makijażu PUPA Pinocchio :)
                                                  • Gość: Cass Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:22
                                                    Ale się zdublowałyśmy :) to teraz ktoś musi spełnić obydwa życzenia, moje i
                                                    Martty? Hummm... Jak to jest? Ja bym chyba tak zrobiła!
                                                  • Gość: Cass Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:27
                                                    To ja się odwdzięcze w takim razie Pinokiem :)

www.salone900.it/offerte/foto%20offerte/foto%20grandi/pinocchio-pupa.jpg
                                                    i poproszę o jakiś zapach do kompletu Gosh'a
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:32
                                                    tu macie cały zestaw gosh
                                                    www.gosh.dk/SUB/Fragrances/for_woman/REKLAMER/WomanAnotherS3.jpg
                                                    a ja chcę jakiś krem kwiaty polskie. moja babcia kiedyś takiogo używała :)
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:27
                                                    Sprawa rozwiązana :) Pachnący balsam pokazany proszę o ten zestaw Pupa
                                                    Pinocchio :) i gramy dalej
                                                  • Gość: Cass Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:29
                                                    hihihihihi :)
                                                  • morelka4 Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:41
                                                    Moze byc ten?
                                                    www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/039/3907.jpg
                                                    Prosze o fotke Chanel Chance:)
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:44
                                                    secure.strawberrynet.com/images/products/03086480206.jpg
                                                    w takim razie ja chcę podkład clarinsa rozświetlający
                                                  • mikams75 Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:49
                                                    de.clarins.com/images/generic/pb/visuel/v_463.jpg
                                                    poprosze cos z serii Kenzoki
                                                  • Gość: Mułek Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:55
                                                    Kenzoki
                                                    www.promocard.it/dbcommon/file/contents/document1935_img1.jpg
                                                    to może szampon Elizabeth Arden Green Tea
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:52
                                                    www.lumiere.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=8841 to jest ten
                                                    podkład.
                                                    jeszcze raz prosze o te perfumy w kremie :)
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:44
                                                    um-chanel.edgesuite.net/images/en-as/brand/f/cha/plus/branding.jpg
                                                    ja proszę o jakieś ciekawe perfumy w kremie. godne polecenia oczywiście :)
                                                  • Gość: Martta Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:45
                                                    ja to mam pecha, znowu kogoś zdublowałam :(
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:49
                                                    images.google.pl/imgres?
                                                    imgurl=torebka.kafeteria.pl/photos/10167bafbdc192a2fdb386384a65d57a.jpg&i
                                                    mgrefurl=torebka.kafeteria.pl/katalog.php%3Fmode%3Dview%26id%
                                                    3D2150&h=225&w=225&sz=8&tbnid=mWrxNHhu0qAJ:&tbnh=102&tbnw=102&hl=pl&start=1&prev
                                                    =/images%3Fq%3Dperfumy%2Bw%2Bkremie%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:51
                                                    eee coś poknociłam
                                                    jeszcze raz:
                                                    tinyurl.com/8ra9x
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:52
                                                    a co z moim clarinsem ;-)
                                                    jest jeszcze jakas chętna osóbka do zabawy>
                                                  • mikams75 Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:53
                                                    Wpisalam wyzej, powtarzam:

poprosze cos z serii Kenzoki
                                                  • mikams75 Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:54
                                                    jeszcze raz link:

czekam na Kenzoki :-)
                                                  • Gość: effi Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:58
                                                    www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.phpcmd=details&itemid=6358&username=neuilly.
                                                    mgielke radical poprosze
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:57
                                                    tinyurl.com/8m9pm
                                                    jakiś fajowy kremik z laprierie
                                                  • morelka4 Re: FOTOGRA 27.09.05, 23:05
                                                    Proponuje nie dyskutowac z nim tylko od razu kliknac na kosz (jego bzdurne
                                                    fotki of course) i bawimy sie dalej:) Jestes pewna ze dobrze napisalas to co
                                                    sobie zazyczylas, bo nigdzie nie moge tego znalezc:(
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 23:10
                                                    masz rację - uniosłam się, a to dlatego, że juz pare razy dałam się nabrać na
                                                    takie idiotyzmy, które podnosza mi cisnienie hhiihi
                                                    ok, już sprawdzam nazwę:

LA Prairie
                                                  • morelka4 Re: FOTOGRA 27.09.05, 23:15
                                                    www.taiwanfun.com/pics/0401taiwanfun/0401Prairie.jpg
                                                    Poprosze 5 kolorowe cienie Diora:)
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 23:21
                                                    www.lumiere.pl/photo.php?prod_id=3810&common_id=692
                                                  • Gość: Juli Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:16
                                                    www.fann.cz/promo/lp/25/img/krem.jpg
                                                    ja poproszę zdjęcie waszego ulubionego kosmetyku
                                                  • morelka4 Juli! nie liczy sie, bylam przed Toba:) n/txt 27.09.05, 23:21

• Gość: Juli Ok morelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:26
                                                    www.wizaz.pl/images/mak_trend_wiosna01/kosmetyki/dior_5colors.gif to
                                                    jest cień diora
                                                    a ja chcę perfumy Disney'a "Kopciuszek". a co mi tam :)
                                                  • vanillka Re: Ok morelka 27.09.05, 23:31
                                                    trends.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=34&category_id=6&optio
                                                    n=com_phpshop&Itemid=1
                                                  • Gość: Juli FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:35
                                                    no co z tymi perfumami "Ciderella"?
                                                  • Gość: vanillka Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 28.09.05, 00:09
                                                    Znalazłam - sa w poście powyżej.
                                                    Widze, że na dziś to chyba koniec zabawy.
                                                    Ale daję namiar na jutro:

Star Bronzer Lancome
                                                  • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 23:26
                                                    www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16468&cat=295&page=1
                                                    mój nowy nabytek - super (ulubiony)
    • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:59
      tego sie własnie spodziewałam
      • marcdorcel Re: FOTOGRA 27.09.05, 22:59
        czego>?
        • vanillka Re: FOTOGRA 27.09.05, 23:01
          że ktoś przerwie nam tą nasza naiwną zabawe czymś tak głupim i banalnym
          to chociaz twoje dzieło, że sie tak chwalisz
          • Gość: AURELIOZA Re: FOTOGRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 10:04
            yopi6.tricnet.de/images/prod_pics/592/e/592756.jpg

następne:jakieś perfumy DIOR w czerwonej buteleczce
            • Gość: tygrysek Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:31
              to dior:www.parfumsraffy.com/raffy05/images/women/hypnoticpoison.jpg

proszę o zdjęcie maści tygrysiej :)
              • Gość: tygrysek Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:41
                zmieniam, bo maśc to w sumie nie kosmetyk. chcę perfumy J. Lo "Live"
              • Gość: tygrysek Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:42
                zmieniam maść na perfumy J. Lo Live. bo maść to nei kosmetyk
                • Gość: lilka Re: FOTOGRA IP: *.tele2.pl 28.09.05, 10:48
                  www.escentual.co.uk/cgi-bin/Escentual.storefront/en/Product/jlolive03?1083

poproszę o dior poison
                  • Gość: aurelioza Re: FOTOGRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.05, 12:47
                    www.perfume-4sale.com/images/products/355.jpg

następne: zielony tusz do rzęs
                    • Gość: bulinka Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:01
                      tusz zielony, czerwony i niebieski:
                      www.shop4makeup.com/images/product_images/revlon/revlon_bandmascara2_large.jpg

proszę zdjecie czarnej pomadki do ust
                      • agusia_135 Re: FOTOGRA 28.09.05, 14:05
                        www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=279&kat_id=85

wiecie co? każdy mówi, ze to głupia zabawa, ja też nie uważam by był to
                        najlepszy sposób spędzania czasu, ale coś jednak ciągnie............

CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ PODKŁAD DLA CZARNOSKÓRYCH DZIEWCZYN
                        • Gość: s Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:09
                          64.233.183.104/search?
                          q=cache:awJq2Er_MUIJ:www.amphigory.com/powder_pressed.html+powder+for+dark+skin&
                          hl=pl
                          • Gość: AgaKropka Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:17
                            a1061.g.akamai.net/7/1061/5412/home/www.walgreens.com/dbimagecache/104308.jpg
                            A ja poproszę o brązujący balsam do ciała Eveline
                            • Gość: duże_v Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 28.09.05, 22:06
                              oto i on aukcja.onet.pl/show_item.php?item=64461239

a ja bym chciała białe damskie emporio
    • Gość: justyna Re: FOTOGRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:13
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=9d2c95304c84ad0d48f551158b205626&cmd=details&itemid=10822
      ja poproszę o wodę toaletową Nothing- GOSH
      • Gość: duże_v Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 28.09.05, 22:15
        www.lekkozmetika.si/gosh/si/disave/nothing-less/img/nothing-less.jpg
        a co z emporio?
    • Gość: justyna Re: FOTOGRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:21
      www.totu.pl/kupie.php?p=2352
      może coś powiększającego biust...
      • Gość: duże_v Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 28.09.05, 22:28
        studentnews.pl/serwis.php?id=11&s=10&pok=39&l=
        czy może być?

poprosze o goodlife davidoff
        • vanillka Re: FOTOGRA 28.09.05, 22:47
          www.comparestoreprices.co.uk/images/da/davidoff-goodlife.JPG

kolejna fotozagadka:
          meteoryty guerlain w kolorze pink
          • agusia_135 Re: FOTOGRA 29.09.05, 01:09
            www.auction.co.jp/UserImages/img/0/81/25/m2883720050204085232.jpg

Pamietacie takie perfumki "Byc może" ?
            Pamietam,że moja babcia kupowała je w kiosku ruchu.
            ardzo chciałabym je zobaczyc
            • Gość: AgaKropka Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:31
              Oto one www.wizaz.pl/produkty/baza/pictures/35/tn_6904.jpg
              A ja poproszę o krem do rąk Beauty Milky Bilendy
              • Gość: lilka Re: FOTOGRA IP: *.tele2.pl 29.09.05, 11:35
                esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=27990&session=60ae42c0e11d7098
                poproszę o zdjęcie różu do policzków Loreala z wit c
                • wenusss Re: FOTOGRA 29.09.05, 13:47
                  dw.pedet.pl/x_C_I__P_7012679;7010001.html
                  a ja poprosze o.... hmmm co by tu.... :) perfumu moschino "i love love" :)
                  • miki_25 Re: FOTOGRA 29.09.05, 14:11
                    www.dutyfreeperfume.co.uk/dfp/store/product_details.jsp?pid=2473&cid=817&brc=753_&red=product_list.jsp?id=817,oby=,brc=753,
                    i poprosze o zdjęcie Miracle Lacome
                    • agusia_135 Re: FOTOGRA 29.09.05, 15:04
                      www.farmaciarosario.com.br/perfumaria/images/miracle-lacome.jpg

perfumki ODE AU REVE od YVES ROCHES , to są te niebieskie
                    • Gość: lilka Re: FOTOGRA IP: *.tele2.pl 29.09.05, 15:05
                      www.kelkoo.co.uk/b/a/ps_10333196/133501.html
                      poproszę o zielony brokatowy cień do powiek
                      • agusia_135 a moje ODE AU REVE ???? 29.09.05, 20:13
                        • Gość: vanillka Re: a moje ODE AU REVE ???? IP: *.smrw.lodz.pl 29.09.05, 21:15
                          www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=128
                          prosze bardzo
                        • Gość: aurelioza ODE AU REVE IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.05, 08:15
                          proszę bardzo:

didier.huard.free.fr/Rocher-odereve.JPG

następne: perfumy DREAM LIFE a v o n
                      • jag0da Re: FOTOGRA 29.09.05, 21:46
                        Zielony brokatowy cień do powiek

A ja poproszę o szampon do włosów w różowej butelce :)
                        • Gość: AgaKropka Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:56
                          Proszę
                          www.jasonshankey.co.uk/ProductImages/power_colour_care_SP_250.jpg
                          a ja poproszę o naklejki na paznokcie
                          • jag0da Re: FOTOGRA 29.09.05, 22:06
                            Znalazłaś zdjęcie mojego szamponu :)

Naklejki na paznokcie

A teraz poproszę o róż do policzków Neutrogeny.
                            • mikams75 Re: FOTOGRA 30.09.05, 18:24
                              www.neutrogena.com/images/Pd/Pd_00008_00_lg.jpg
                              poprosze o wode perfumowana Kenzoki - lisc bambusa
                              • Gość: vanillka Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 01.10.05, 21:10
                                proszę listek bambusa - mam nadzieję, że o to chodziło:
                                www.sarafan.ru/pics/art1/kenzosummer.jpg

bawimy się jeszcze?
                                jesli tak to poproszę puder brązujący - szachownicę clinique
                                • iwka901 Re: FOTOGRA 01.10.05, 22:11
                                  www.allegro.pl/show_item.php?item=66177420
                                  poproszę o zdjęcie perfum Aquawoman Rochas
                                  • Gość: Mu Re: FOTOGRA IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:24
                                    Proszę bardzo...
                                    www.quickmarket.ru/parfum/aquawoman_rochas.html
                                    A ja poproszę zdjęcie podkładu ADAPTIVE Lancome
                                    • Gość: vanillka Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 02.10.05, 18:59
                                      prosze adaptive
                                      img.epinions.com/images/opti/dd/8a/Lancome_Adaptive_All_Day_Skin_Balancing_Makeup-resized200.jpg

a teraz zdjęcie pyłkowego pudru estee lauder z serii amber bronze
                                • mikams75 Re: FOTOGRA 02.10.05, 18:39
                                  niestety to nie to. Prosilam o Kenzoki.
                              • Gość: vanillka Re: FOTOGRA IP: *.smrw.lodz.pl 02.10.05, 19:13
                                udało się:
                                www.allurekorea.com/Upload/Webzine/NewArrival/KENZOKI_mid.jpg
                                • Gość: aurelioza estee lauder amber bronze puder IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.05, 18:08
                                  images2.nordstrom.com/images/store/product/medium/16265U.jpg

następne: perfumy PUMA JAMAICA
    • Gość: justyna Re: FOTOGRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:41
      www.kelkoo.de/b/a/ss_puma_jamaica.html
      a ja poproszę channel allure women
      • Gość: wanderka Re: FOTOGRA IP: *.wroclaw.mm.pl 05.10.05, 20:02
        images.ashford.com/rmi/p24307ash.jpg
        Baby Doll YSL
        • Gość: aurelioza Re: FOTOGRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.05, 10:41
          www.kaoli.com/freg/fregph/fregph44/44-033L.jpg

następne: perfumy w fioletowym flakoniku
          • Gość: Shakrzycusia Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:13
            www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P1036
            moje ukochane ;)
            • Gość: Shakirzycusia Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:17
              aaa, zapomniałam -ja poproszę o czerwony ceiń do powiek, najlepiej z Bourjois ;)
              • Gość: aurelioza Re: FOTOGRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.05, 10:20
                secure.strawberrynet.com/images/products/s/04132683002.jpg
                niestety nie jest to Bourjois

następne: maksymalnie rózowy lakier do paznokci
                • panimilicjantka Re: FOTOGRA 12.10.05, 13:23
                  www.halloweencostumeworld.com/images/makeup/18383%20pink%20blacklite%20polish.jpg

następne: wosk do włosów JOANNA
                  • vanillka Re: FOTOGRA 23.10.05, 14:39
                    limona.pl/photo/m_376.jpg
                    średnia jakość zdjęcia...sorki

a może teraz bardzo brązowy lakier do paznokci - INGLOT - mam właśnie taki na
                    pazurkach ihihih

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka